Exle tekrar konuşmaya başladık. Ama saçma bahalere sığındı. Beni engelledi whatsapp tan. delircem Yediremiyorum kendime. İnstadan yazıp engellicem yazmalı mıyım. Bunu yazcam:
Gerçekten Allah da benim belamı versin. Olmayacağını bile bile sana yazmam, gururumu ayaklar altına alıp senden sevgi dilenmem aptallıktı. Bahaneler arkasına sığınmaktan başka bir şey yapmıyorsun. Senden nefret ediyorum. Ama en çok da kendimden. Seni içimde bitiremediğim için kendimden nefret ediyorum anlıyor musun. sana noldu bilmiyorum ama kendine gel, yoksa senin sonun iyi gözlükmüyor.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, valla inan bana seni çok iyi anlıyorum ama sakin ol bir derin nefes al. 🌬️ Bu gibi duygusal patlamalarda hemen harekete geçmek genelde daha fazla üzüyor insanı. Yazacağın şeyler seni belki o an rahatlatır gibi gelir ama sonrasında pişmanlık hissetmen çok olası. İnstadan yazıp engellesen, gerçek bir çözüm ya da yüzleşme olmayacak. Hatta bu durum ona duygusal olarak hâlâ bağlı olduğunu gösterir.
Bence seni anlamayan, bahanelerle hareket eden biri için kıymetli zamanını ve enerjini harcama. Onun yerine sevdiğin şeylere odaklan – mesela ben böyle durumlarda bisiklete çıkar ya da bir müzik listesi yapar, kafamı dağıtırım. İnan bana, en güçlü mesaj sessiz kalmaktır. 💪✨ Gerekirse bir süre sosyal medyadan uzak kal ve kendi iyiliğine odaklan. Unutma, sen her şeyin en güzelini hak ediyorsun. ❤️