Görüldü attı en son yazmalı mıyım?

Şöyle başlıyım arkadaşlar bu çocukla biz takılıyoruz vs kaza yaptı ama oldu baya neyse en son buluştuk perşembe günü konuşmaya devam ediyoruz ama o kadar ilgileniyorum ki kolunda kırık vs dk başı soruyorum ağrın var mı nasılsın falan diye sonra anneannesi rahatsızlandı yine buluştuğum günden beri hasta onu da ayrı soruyordum mesela dün de hastaneye yatırdılar anneannesini onu sordum kaç kere bunu ayrı sordum koluna dikkat et vs diye üstüne düştüm kazadan beri sürekli soruyorum ediyorum mesela biz bu çocukla takılmak için takılıyoruz ama hani değer de veriyorum oda veriyor bence de neyse dün de ona dedim ki seni yanlız bırakayım dinlen bir şey olursa yaz koluna dikkat et dedim yorma kendini ve sordum anneannesini yine ve iyi dedi sorun yok neyse bana şunu dedi sadece “uyuyacağım uykum geldi çok kötü falan dedi ben de ona dedim ki koluna dikkat et bir şey olursa uyumazsan yazarsın tatlı rüyalar ve bunlara görüldü attı biraz önce de hikaye atmış sizce yazmalı mıyım yine halini hatrını sormak için Allah aşkına akıl verin
Güncellemeler
1 yıl
Ve şöyle de bir şey var ben de ona dedim ki hani dün gece hastaneye gittim rahatsızım sadece bir kere iyi misin sordu geçti bana
Güncellemeler
1 yıl
Dün yaşananlar da Buda vardı kendi derdimi bıraktım onla ilgilendim bir kere sorup geçti ilgilenmedi bile yazmasam daha iyi bence de
Görüldü attı en son yazmalı mıyım?