Tamamen aynı karşılığı bekler misiniz..
Her şeyi zamana bıraktık.
Zamanımız var mı bilmeden..

Tamamen aynı karşılığı bekler misiniz..
Her şeyi zamana bıraktık.
Zamanımız var mı bilmeden..

O sevgiyi hissetmediğim zaman giderim.. Sevginin ne kadar olduğundan çok ne kadar hissettirdiği önemlidir benim için.. Sevgi kolay bulunmuyor bu yüzden de kolay vazgeçmem.. Vazgeçiyorsam eğer elimden gelen her şeyi yaptım demektir..
Bana kalırsa bir ilişkide güvenden sonra gelen en önemli şeylerden biri de değerli olduğumu hissetmem. Eğer karşımdaki kişiden benim ona verdiğim önemi ve değeri göremiyorsam bir şeyleri değiştirmek için zorlamam. Tüm ilişkilerde (aile, aşk, arkadaşlık vb.) seven sevdiğine sevdiğini hissettirir emin olun. Gerçekten sizi seven biri varsa karşınızda sizi olduğunuz gibi kabul eder ve bunu size hissettirir, aklınızı bulandırmamak için en ufak yanlış hareketten kaçınır. Yani demek istediğim isteyen her türlü yapıyor. Yazmak isteyen yazıyor, sevgisini göstermek isteyen gösteriyor, önemseyen belli ediyor. Bunun için bahanelere sığınmaya gerek yok. Ve bunun için sizin yapabileceğiniz bir şey de yok. Bir ilişkide sevilmediğinizi ve sizin verdiğiniz değerin size verilmediğini hissediyorsanız, bırakın verilmesin. Bunu geri kazanmak için uğraşmayın çünkü bu sizin göreviniz değil. Göstermek isteyen bir şekilde gösteriyor. Siz, bu tarz insanları değiştirmeye çalışmayın ve yolunuza devam edin. Emin olun sizi olduğunuz gibi seven, önemsediğini hissettiren birini bulacaksınız. Sadece yolun tadını çıkarın, akışa güvenin ve bazı şeyleri zorlamayın. Unutmayın, her şey olması gerektiği zaman olması gerektiği gibi olur 🤍
Eşit sevme kavramı biraz hayali bana göre. Çok sevmek, güzel sevmek kavramları bile her birimiz için ayrı bakış içeriyor. O yüzden bu sevgi eşit olamaz belki ama dengeli olabilir. Hayatımızın bir dönemi sevgisini daha yoğun yansıtan karşı taraf olurken başka bir dönem ben olurum. Sevdiğim kadar sevilmezsem değil ama bu denge olmazsa aramızda veya hislerimizde eksiklik hissedersem o zaman giderim.
Beni sevmeyeni sevmem ztn sende öyle yap beni bu ana kadar seven olmadı olursa öyle kızlara yazmıyorum çünkü çirkinim dediğim gibi seni sevmeyeni sevme
Aşk tabii ki çıkmaz bir sokak gibi olabilir ama her zaman hak edilen değeri almayı beklemelisin, değil mi? Eğer sevdiğim kadar sevilmediğimi hissedersem, biraz daha zamana bırakırım ama sonunda beklenen karşılık gelmezse yolları ayırmak en doğrusu olur. Kendini değersiz hissetmek, kimseyi mutlu etmez. Önemli olan karşılıklı değer vermek ve saygı duymak. 💔👀
Kısacası, sevdiğin kadar sevilmelisin, unutma!🌟💫
Cevap
7Cevap
Giderim evet.. beni sevmeyenle işim olmaz
Kendimi zamana esir etmem, o hissi hissettiğim saniye giderim..
Beni sevsin diye bekleyecek biri olmadım hiç..
%60 sen %40 o yinede kurtarmaz mı?
O %20'lik fark seni de rahatsız etmez miydi..
Beni eder ama ben gitmedim bu fark için.
Demek ki sen gidersin.
Neden fazla fazla verdiğim sevginin azını almayı kabul edeyim..
Bu keyfi bi gitme olmuyor, resmen gitmeye zorlamak bu..
Sevginin gücünü burada göstermek gerek. Bu gücü doğru kullanırsan, zamanla eşitlersin. Belki de o seni geçer.
Yapma, her şeyi tek taraftan beklemek bencillik değil mi..
Neden ikimizde çabalamıyoruz..
Neden aşkı yaşamak varken yarışa çeviriyoruz..
Çünkü o%20'lik açık izin vermiyor..
%40 limitine ulaşmak için çaba göstermiş. Daha fazla potansiyel barındırıyor. Bu potansiyeli ortaya çıkarmak için de bizimde çaba göstermemiz gerekiyor dimi.
Kolay bulamadığımı %20 için kaçarak bırakacak değilim.
Çok çaba göstermiş ya haklısın..
Benim çabamla değil kendi çabası ile yapsın ki ben de ona kat kat destek olayım sevgimle..
Ama yok o illa ki durup benden bekleyecek dimi!!!
Ayrıca Ben kaçmıyorum..
Sevmek dönem dönem değişkenlik gösteren bir duygudur. Nabız gibi düşünelim. İnişli çıkışlı grafikler olabilir. Sürekli karşılıklı olarak benzersiz aynı çizgide sevmek olmaz. %50+50 aynı sevmek mümkün değil.
Her zaman bir taraf daha fazla sever.
Önemli olan dengeli ve saygılı bir ilişki. %20 için vazgeçen tarafın sevgisini, ben o kadar da orjinal bulamam.
Ben de aşkı matematiksel hesaplamalar ile yaşayanı orjinal bulamıyorum işte..
İnsan biraz kendini salmalı, bu konuda özgür olmalı..
Aşkta hesap, kriter olmaz içinden nasıl gelirse öyle yaşarsın..
Benden eksilten ya da az seven, benim sevgimi haketmez bu da bir gerçek..
Teşekkürler.
Ne demek..
Gitmem tabiki ya her şey karşılıklıdır beni sevmeyen bir insanın neden peşinden koşayım kendimi cepte görmesine izin vereyim ki
Beni bağlayan başka bir şey yoksa tek yol gitmektir.
Terbiye edemediğini tahliye etmeli insan.
Tabi giderim. Karşılıklı duygu alışverişi benim kesinlikle verebileceğim bir taviz değil.
bundan şüphe bile duyarsam bitiririm... Sevgi kafada soru işareti bırakmaz çünkü.
Arkama bakmadan giderim tahammülüm yok sevgi için dilenecek değilim şu saatten sonra
Yani insan sevgisine karşılık bekler tabiki. Sevgi göremeyen insan bir yerden sonra gider.
Arkama bakmadan bile giderim çünkü sevilmedigim bir yerde durmanın da artık bir önemi yoktur ama büyük Bir hayal kırıklığına uğrarim çünkü verdiğim değeri bunun için mi hak ettim diye sorarim kendime..
Sevilmediğinizi hissettiğiniz her yerden uzaklaşın sevgisini belli edemeyen insanlardan uzaklaşın ben buyum diyenlerden uzaklaşın sevip sevip ger çekilenlerden uzaklaşın kendi öz saygınız olsun
Zaten sevdiğim kadar sevilmiyorum hatta benden haberi bile yok platonik aşk çok zor hayatimi alt üst ediyor maalesef sevdiğin kadar sevilmemek kadar acı bişey yok
Giderim evet durmam
O ilişkiden tatmin olup olmadığıma bağlı ama bu sevgi dengesizliği çok fazlaysa evet, giderim.
Giderim, sevilmediğim yerde durmam.
Artık evet
Bir gün dahi tahammül edemem
Giderim asla kalmam
giderim evet
Evet giderin
Çeker giderm
Evet.
Gidilmeli
Giderim
Anında giderim
net giderdim