Ben asla bırakıp gidemem kendi adıma konuşuyorum o an olecegimi bile bilsem onu bırakıp gitmem çünkü giden insan kaybeder giden insan gerçekten sevmemistir veya sevdiğini sanmıstir hadi giden gitti geride kalan gerçekten seviyorsa bekler peki siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
İnsan sevdiğini bırakıp gider mi? Gerçekten sevseniz bile mecburum diyip gidebilirmisiniz?
Ben ne kadar gitmem desem de hayatta gerçekler belli boyutlara ulaşıyor. Ben ne olursa olsun gitmem ama söz konusu sevdiğim insan olunca ve onunla ilgili bir durum söz konusu olursa onun için uzak durabilirim. Ama böyle birşey olmadığında gitmek tamamen kendimi düşünmek olur ve bunu yapamam...
Mecbursan canın acısa da gitmek zorunda kalırsın. Anlatması uzun hikaye ama ben yaşadım bunu. İkimiz de delicesine birbirimizi seviyorduk. Ama gitmem lazımdı. Seneler geçti, halen acısını içimde yaşarım.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Seni seviyorum ama mecburum diyen erkege asla inanmayin! Seven insan terk etmez, seven insan ne olursa olsun asla birakmamali.
İnsan sevdiğini bırakıp gider bırakıp gitmesi gerekiyorsa bırakmak değildir aslında ben sevdiğimin mutluluğu için ondan uzaklaşırım mutlu edeceğime inanmazsam eğer
En İyi Cevaplar