+1 yılBen sevdiğime giderim ama gittiğim kişide aynı sevgiyi değeri ilgiyi görememek beni üzer geri döner tek kalırım.. normalde seni mutlu edecek insan sevildiğin insan olur ama sevmediğin insanla ne kadar mutlu olabilirsin muamma, mesela beni seven ama benim sevmediğim insanla hiçbir şekilde duygusal bağ kuramam.
06 Yorumla
Soran+1 yılKafası karışık birisi daha (ben gibi)🥲
- +1 yıl
Yoo ben netim bu konuda sadece sevdiğime giderim, sevmediğim insan önüme dünyayı serse de gitmem :))
Soran+1 yılNet olman çok güzel fakat sevdiğin asla gerçek bı ilişki yürütebilecegin ya da gelecek gördüğün biri değilse ne olucak
- +1 yıl
Ne yapacağımı da söyledim zaten geri döner tek takılırım. Sonuçta illa hayatımda birisinin olması gerekmiyor olacaksa sevdiğim insan olmalı olmuyorsa da yalnız kalırım.. sırf bir ilişkim olsun değer göreyim diye hayatıma öyle herkesi almam..
ama şunu da belirteyim sen eğer diyorsan ki ben değer görmek sevildiğimi hissetmek istiyorum diyorsan seni gerçekten seven hissettirir bunu. Ben sevmesem de olur onun sevgisiyle mutlu olabilirim diyorsan sevildiğin kişiye gitmelisin ama bu bana ters işte çünkü sevmediğim insan beni ne kadar severse sevsin ben onunla mutlu olamam belki sen olursun herkesin karakteri farklı
Soran+1 yılÇok açıklayıcı teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim mutlu olman dileğiyle :)
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevdiğin kişi ile uyumluysan, hislerin karşılıklı ise, en önemlisi o ilişki sana uzun vadede mantıklı, stabilite, huzur varsa ve olumlu ise sevdiğine; eğer sevildiğin kişiye karşı hoşlantıya dair bir iz varsa, etkileyici yönleri varsa ve yine onunla uyum, mantık, stabilite ve huzur ve gelecek durumları varsa sevildiğine; eğer ikisi de yoksa hiçbirine gitmemek gerekir.
07 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğim kişi benim çok zıddım beni anlıyor ancak dik başlı ve gerçekten ben onda hiç bir gelecek göremiyorum, beni sevene gelirsek mütevazı biri düzgün bir çevresi ve alilesi var ama aklım bazen sevdiğim kişiye kayıyor işte netice olarak yanlış ama biliyorum
Cevap sahibi+1 yılGelecek goremiyorsan, dik başlı ise ve çok zıttın olan birisi olması zaten o ilişkinin her an toksik olmasına zemin hazırlayan bir durum; diğerinde ise olumlu özellikleri sayiyorsun ve muhtemelen huzurlu hissediyorsun doğru muyum?
Cevap sahibi+1 yılDiğerinde olası toksik özellikler aklını kurcalıyor ve bu stres yarattığı için bu duygu hoşlantı olarak algılanabiliyor veya hoşlantı ile karışıyor
Cevap sahibi+1 yılEsasen stabil bir ilişki huzur ve güven getirir çünkü handikapı daha azdır
Soran+1 yılÇok güzel yorumladın içimi okudun
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler iyi şanslar
Soran+1 yılSağ olun artık eminim 😇
Bence sevdiğine gitmeli insan. Ama körü körüne de değil. Tartıp bicmelisin artisini eksisini
Düşünsene sevildiğine gittin onunda sevgisi hevesmis geçti bitti sonra sevilmedigjnle kalacaksın
Sevdiğine git hiç değilse sen sevmiş almış olursun
Beni vermediler kaçtım şimdi mutluyum çok şükür
Yine de doğru insanı bulmak zor hayırlı biriyle evlenirsin inşallah02 Yorumla
Soran+1 yılSizinki de bir tercih saygı duyarım seni sevende olmak daha güvenli sanki
Dua için Allah razı olsun ecmain 😇
+1 yılSevdiğine gidip sevmesini sağlamalı.
Ben bunu hiç sevmem yanındaki ile yaşar aklındaki ile ölürsün bu sözden haz etmem. Aklımdaki yanımda ki olmalı ki mutlu olalım.
Ne birinin ahina nede birinin günahına girmek isterim018 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten olmayınca olmuyor denedim çabaladım o kadar istedim ki ama karşılık görmeyince ya da yetersiz kalınca yoruluyorsun ve istemeye istemeye bırakıyorsun hak kısmını Allah bilir bildiğim bir şey varsa canımın çok yandığıdir
- +1 yıl
Sanal mıydı real mi
Soran+1 yılReal
- +1 yıl
Bide sevse bile sen çok uğraşınca kendini çok önemli sanıyor belki ondanda olabilir
Soran+1 yılÖyleydi zaten
- +1 yıl
İşte ondan burada gelip kızma, suç senin
- +1 yıl
Ne çok iyi olacaksın ne çok kötü, ortası her şey için ideal
Soran+1 yılKızmıyorum aksine kırgınım ama suç kısmı doğru zorla güzellik olmuyor
- +1 yıl
Emin ol, Allah hayırlı olanı senden almaz. Hayırsızı alır üzülür edersin ama günün sonunda elinde kalan sana iyi olacak işine yarayacak bişi olur. Öyle düşün ve şükret Rabbim en doğrusunu biliyor de ve bunlar oluyor imtihanim de bu yani hayat yoksa hiç çekilmez.
Soran+1 yılNe güzel söyledin buna bende inanıyorum, insanız irade zayıflayıp göremeyebiliyor bazen
- +1 yıl
İşte iradeyi bu işe sokmamak lazım mantık ilişkisi bana daha cazip geliyor en azından ne olduğunu kimi sevdiğini de biliyorsun değer abi ya bakarsın dersin ben çocuğu seviyorum ve değiyor. Ha bu iç rahatlığıyla ilişki mükemmel ilerliyor. Bunu sağlamak önemli
Soran+1 yılSenin dediğin gerçekçi olmak olgunluktur , benimkisi tozpembe belkinin oluru🫠🥹
- +1 yıl
Gerek var mı kendini kandırmaya?
Açık konuşmak lazım sen kendine açık olmasan kim sana açık olacak ki. Kendini ilk tart ölç biç sonra de benim harcım bu, bu kişi bana uyar uymaz. Yoksa hep üzülen sen olursun. Bak şunu unutma bazı kişiler bazı insanları hak etmez.
Soran+1 yılZaten olmadı oldurmaya niyetim de yok bana en son dediği evlenmek istiyorum demesiydi dana öncesini düşündüğümde basit şeylerde bile beni üzüyordu evlenerek hata ederdim
- +1 yıl
Hayırlısı olsun kardeşim, inşallah mutlu olursun. Eskiyi bırak artık yenisi içinde eskiden ders alıp yoluna bak.
Soran+1 yılTeşekkür ederim amin ecmain 😇
- +1 yıl
Bilmukabele
- +1 yıl
Teşekkür ederim
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba ben Aşko Kuşko, sürekli bir aşk peşinde koşan biriyim.😉 Sevgili aşko, bu soru yıllardır insanları meşgul eden bir mesele. Şimdi sana tatlı bir sır vereyim; en güzeli kalbin hangisine daha çok meyil ediyorsa onu seçmek. Yani sevdiğine de gitmelisin, sevildiğine de. Ancak asıl mesele, karşılıklı sevgi ve saygının olduğu bir ilişki bulmak. Birisi seni uçuruyorsa ve sen de onun yanında özgürce kanat çırpabiliyorsan, işte o zaman doğru yoldasın demektir. 😉🌹 Aşk, her zaman ikili bir oyun, tatlım. Mutlu olacağın, sevgi dolu bir ilişki bulana kadar aşkın peşinden koşmaya devam et. 🥰✨
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 64,3b cevap paylaştı. Sevip sevildiğine gitmeli diye düşünüyorum
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBeni seveni severim zaten başkası olmaz benim için.. ama çoğu kadın kendisini seveni değil sevmeyenin peşinde koşarlar.
01 Yorumla
Soran+1 yılYani bu kadınlarda daha çok mu görülür?
Bence kişilikle ilgili cinsiyetle değil belki de takıntılıyiz🥲
+1 yılSevildiğine gitmeli bence sevdiklerimiz üzer genelde.
11 Yorumla
Soran+1 yılHemde ne üzmek
- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılTek taraflı sevgi insanı belli bir noktaya kadar mutlu edebilir.
Sevmediğiniz birinin ortamında ne kadar bulunabilirsiniz.
Kaldi ki bu kişiyle belki 7-24 birlikte olacaksınız.
Sevgi duymadan sevgi bulacağınızı düşünebilir mi insan?
Sizce bu ne kadar mümkün?
İlk önce siz seveceksiniz ki karşınızdaki de sizi sevecek.
Siz birşeyler vereceksiniz ki , karşınızdakinden birşeyler alabileceksiniz.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılsevildiğin kişi fazla sana itici gelmiyorsa içinde gidesin varsa gidilir.
ama sevdiğin seni sevmiyorsa gitmenin ne anlamı var
118 Yorumla
Soran+1 yılBu güzeldi
- +1 yıl
seni seven asla sana zarar vermez. ama senin sevdiğinin sevgisinden emin olmadığın için ne olacağı meçhul olur.
Soran+1 yılEvet sevdiğim insandan korkutuyor bana yardımı oldu ama benden o kadar emin ki rahatlığı beni çıldırtıyor
- +1 yıl
o seni seviyor mu
Soran+1 yılBana en son evlenmek istediğini söyledi ama asla emin değilim sevgisinden en azından benim kadar sevmiyor
- +1 yıl
evlenmek okadar kolay mı ya sevmese demezdi. sadece biraz ağır abi takılıyor olabilir mi
Soran+1 yılHiç öyle olduğunu düşünmüyorum ona göre ben düzgün ailede büyümüş terbiyeli haddinde biriyim ve ona çok saygılıyım kendide itiraf etti ancak kafasının dikine giden biri sırf o mutlu olacak diye ben hep mutlu gibi davranacaktim
Soran+1 yılHem beni hem karakteri mi beğeniyor ancak beni hafife alıyordu
- +1 yıl
sen ondasın gitmiyorsun çünkü. nasıl olsa bişey yapmasa da onunlasın. ondan kaynaklanıyor.
Soran+1 yılNe yazık ki
- +1 yıl
sende artık ona göre davran derim
Soran+1 yılÇok şükür davrandım gözümü kırpmadan gitmeyi tercih ettim içime gömdüm unutmak ümidiyle unutulmayi hak ediyor
- +1 yıl
biten bir aşk hikayesi yani bu anladığım kadarıyla
- +1 yıl
fazla gizli olduğun için dah fazla bişey diyemiyeceğim :)
Soran+1 yılPek sayılmaz
- +1 yıl
gizli paylaşım yapmışsınız ondan dedim. size ulaşılması zor
Soran+1 yılSöylemek istediğini söyleyebilirsin buradan:)
- +1 yıl
bişey yok teşşekkür ederim
+1 yılçok güzel soru varsa sevdiğini bırakıp seni sevene nasıl gidilir ki
19 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğin seni mutlu etmekten çok üzüdüğü zaman, nasıl olsa seviyor ne yapsamda rahatlığı olunca, seni seveni düşünebiliyorsun
- +1 yıl
Ama sevmeden ona ümit vermek bu bana biraz ters geliyor
Soran+1 yılZamanla oluşabilir sevgi
- +1 yıl
Bilmiyorum ilk baş sevmeden bı yola giremem ben
Soran+1 yılSevme şöyle itici değilse iyi bir tipse ihtimal oluyor
- +1 yıl
Bilmiyorum bana göre değil pek 😅
Soran+1 yılBaşıma gelene kadar bana göre de değildi🫣
- +1 yıl
😂😂 Allah yardımcın olsun
Soran+1 yılÇok şükür oldu Rabbim
+1 yılDeğerli hissetmek istiyorsan kendini sevilmiş olduğuna ama burnum sürtsün istiyorsan sevdiğine...
16 Yorumla
Soran+1 yılNeden bilmiyorum ama sevmek hissinin sevilmekten daha güçlü olduğunu düşünüyorum
- +1 yıl
O hâlde kendini sevmiyorsun.
Soran+1 yılAslında sevdiğim insanı gorunce konuşunca çok mutlu oluyorum onun sevinci beni de sevindiriyor
Soran+1 yılBu da kendini sevmek değil midir
- +1 yıl
Ama seni sevmeyen birinin mutlu olduğunu görünce mutlu oluyorsun. Sıkıntı orada.
Soran+1 yılEvet ben biliyorum ki sevdiğim kişi beni değil benim onu sevmemi seviyor😢
+1 yılSevdiğim sevmiyorsa gitmenin bir anlamı yok o nedenle sevildiğimin yanına giderdim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 716 cevap paylaştı.
+1 yılGüzel soruymuş, insan ikisine de gitmiyor galiba, daha ziyade s... kildiğine gidiyor maalesef :D :P
12 Yorumla
Soran+1 yılHaa haa evliliğin neticesi mi desek
- +1 yıl
Yok onu baz alarak söylemedim, genel olarak seven s... kilir, s.. ken de sevilir, bundan dolayı söyledim :P
+1 yılBu paradoksu Alyazmalım filminde bile tartışmalı olarak bitirdiler. :) kısaca alacağın cevaplar seni tatmin etmez ":)")
05 Yorumla
Soran+1 yılKendim için ağır basan cevaptan kısa cevaplarda olsa emin olmami sağlıyor 😶🌫️
- +1 yıl
Kurduğun devrik cümlenin altında kalarak hayatın anlamını yitirdim ve hiçbir şey anlamadım kanks
Soran+1 yılSorun yok
Soran+1 yılAnlamasanda olur sen öyle mutlusun
- +1 yıl
Oooo çok kızdı :)
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSevgi benim için pek bir şey ifade etmez, beğenilir ilgi çekici bulma ve uyum olmalı, baş ağrıtan abuk subuk bir hayat anlayışı olanla bırak beraberliği, aynı ortamda bulunmak dahi istemem
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılaslinda insan sevildigi kisiye gitmesi gerekir, ama eger sevmiyorsan oda bi sorun..
Sevdigine git derim, ama bizim canimiz daha cok yaniyor cunku bizim sevdiklerimiz bizi sevmiyor ne yazikki :(
08 Yorumla
Soran+1 yıltecrübe işte bu sevmenein ne olduğunu biliyoruz o yüzden Kandıralma ihtimali düşük belki de bizi sevene odaklanmali
Cevap sahibi+1 yılaynenn :( Ama iste bizde bizi her seveni sevmiyoruz
Soran+1 yılO zaman neden bizim sevdiğimiz bizi sevsin ki belki de sevdiğimiz kişi hiç denemedi. Biz, bizi sevene şans verilmeliyiz
Cevap sahibi+1 yılOkadar zor birseyki.. ben bir sene boyunca caba gosterdim sevdigim adam icin ama neyazikki o ayni seyi gistermedi.
Tam tersi beni seven cocuga sans vermeye calistim sevmeye calistim ama sevemedim😭
Soran+1 yılPekiyi ona ne kadar zaman tanıdın (seni sevene) olması için.
Aslında sen her iki taraflada empati kurabilecek ve en doğru karar varabilceksin yapmamanız gereken şey bencil olmayarak gerçekçi olmamız 🫀🥹
Cevap sahibi+1 yılAynen oyle canim cok tesekkur ederim..
sanirsam bi 4-5 ay verdim ama olmadi.. olmayinca olmuyor🥺 Hatta daha dun gordum o beni seveni.. ama icimde hic bir heycan bile yik ona karsi.. sadece aciyorum😭
Soran+1 yılRica ederim 🙂
Niye acıyorsun ki sende aynı şeyi yaşıyorsun
Cevap sahibi+1 yılEvet biliyorum, benimki bana mesela hic acimiyor..
ama Allah var beni seven cocuk cok iyi biri, temiz kalpli ama bana gore degil🥺 Varya icinde merhamet olan uzulur acir yinede dusunur. Kalbi kirildimi felan diye. Ama kalpsiz olanlar asla dusunmez devam ederler
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılİki tarafta sevmeli ama ben sevene diyorum çünkü sevdiğim insan seni kırabilir doğru Bi seçenek değildir belki.
01 Yorumla
Soran+1 yılBelki çok net kırıyor bilerek veya bilmeyerek
Sevdiğine gitmek sevildiğim takdirde mümkün, yoksa kendimi hiçe saymış olurum. Eğer seveni sevemiyorsam hele sevdiğim varsa bu çok büyük canilik olur. Bu durumda en iyisi yalnızlık
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevildigini bilmek birazda olsa bi teselliidr ve zamanla sende sevebilirsin. Ama sevilmeyipte sevdigiim dersen iste o zaman hem sevgini kaybedersin hem kendini hemde onu...
12 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorsunuz gerçekten sormak işte bu yüzden faydalı teşekkürler 😇
Cevap sahibi+1 yılNe demek rica ederim.
+1 yılbeni sevenleri ben sevmiyorum benim sevdiklerim de beni sevmiyor 😌
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Ikisinede gitmesin arkadaşlarla ocakbaşina gitmek hepsindden güzel 😃
01 Yorumla
Soran+1 yıl😅😅
+1 yılİkisine de gitmeyip saçma sapan alakasız biriyle evlenme de. Asıl mutsuzluk o olur
06 Yorumla
Soran+1 yılO kadar haklısın ki birde kötü bı huyum var unutamamak
- +1 yıl
Unutma zaten niye unutasın ki. Geçmişteki tecrübeler geleceğe yön verir.
Soran+1 yılAcı tecrübeler 🥲
- +1 yıl
Reklamın iyisi kötüsü olmaz
Soran+1 yılDers çıkarmak isteyene öyle tabii
- +1 yıl
Aslan yattığı yerden belli olur
+1 yılikiside bokklu yol.
ama ama sevildiğine giden yol nispeten daha güvenli00 Yorumla
+1 yılHiç birine artık. Şu devirde kimseye güven yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 697 cevap paylaştı. Mantık sevildiği der ama akıl sevdiğine yönlendirir
00 YorumlaSevildiğine. Sevdiğine gitmek çok anlam ifade etmiyor çoğu zaman.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİkisi bir arada olursa olmaz mı niye seçim yaptırıyorsunuz 😅
113 Yorumla- +1 yıl
Aynı fikirdeyiz söyledim ters tepti
Soran+1 yılBu doğru bı davranış olmaz neticede insanin bir yüreği birini seçmeli birinin olmalı
- +1 yıl
Seven ile sevilen karşılıklı olsa güzel olurda söyleyince karşı taraf seni görmezden geliyor
Soran+1 yılSevildiğinden emin ya nasıl olsada bırakmaz hesabı
- +1 yıl
Ama bu iyi niyeti kötüye kullanmak oluyor
Soran+1 yılBu sebepten yürümez işte
- +1 yıl
Seven sonra çok üzülüyor be...
Soran+1 yılAcısıo kadar ağır ki bı yerden sonra fiziksel acı kadar kötü oluyor
- +1 yıl
Ben yaşadım ve hala 8 yıldır geçmiyor
Soran+1 yılYetmez mi iyice kabuk bağlamış izi bile olmamaliydi
- +1 yıl
Olmuyor işte
Soran+1 yılSenin ki bağımlılık gibi olmuş 😢
- +1 yıl
Olsun
+1 yılKarşılıklı sevgi çok önemli yani ikiside doğru değil iki kişinin sevgiside fazla ve karşılıklı olmalı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılCok guzel soru bence karışıklık ilkesi onemli
10 Yorumla Hem sevildiğini
Hem sevdiğini bilene gitmeli10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı.
u +1 yılSevildiğine gitmeli
10 Yorumla
+1 yılSevdiğine bence, sonuçta seviliyosun ama kendin gerçekten sevmedikten sonra bi anlamı yok.
11 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏
Kesinlikle katılıyorum 😎👍
Sevildiğini sevmeli
10 Yorumla
+1 yılSevdigime giderim ben
01 Yorumla
Soran+1 yılYoruyor, yoruyor sevdiğin
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılCanının istediğine gitmeli
02 Yorumla
Soran+1 yılCanının istediği canını öyle bı sıkıyor ki canından beziyorsun
- +1 yıl
Bu işin doğasında bu var ama
Aşk İlişkileri konusunda 362 cevap paylaştı. ikisinide oynatmalı ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılEmpati yapsana hoş olur mu
İkisi de yok ben şarkılara giderim
05 Yorumla
Soran+1 yılCanini yakmaya keşkelere
Soran+1 yılPekiyi ya seni sevene ne demeli
Soran+1 yıl😂 sağ ol yaa
+1 yılSevdiğini alamıyosan aldıgını seviceksin
00 Yorumla
+1 yılKocasının evinde otursun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
u +1 yılSevmek, sevilmek yalan bunlar. Gitmemeli kimseye
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılNe desem bilemedim şimdi
00 Yorumla
+1 yılsen de sev ama sevilme
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHiçbir şey zorla olmaz yani zorla güzellik olmaz o yüzden ikisi de yanlış
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 409 cevap paylaştı.
+1 yılPara kazanmak için gurbete giymek daha mantıklı
00 Yorumla Sevildiğine sevilmek güzel şey be kardeş
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Sevildigine bence 🤗
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
u +1 yılSevdiğim beni ne kadar seviyor o önemli
00 Yorumla Sevdiğimiz bizi sevmiyorsa zorlamanın alemi yok
00 Yorumla
+1 yılİkisi de bi arada olmalı, yoksa gitmesin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevildiğine ve sevdiğine
01 Yorumla
Soran+1 yıl😅🥲
Gizli Üye(18-24)+1 yılİkisinede gittim zamanında en güzeli sevene gitmek
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru olan da bu
+1 yılKarşılıklı olan
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. sevildigine
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sevildigine
10 Yorumla
+1 yılKimseye gitmemeli
01 Yorumla
Soran+1 yılKırıyorlar bizi🥲
+1 yıl2'si de anlamsız.
07 Yorumla
Soran+1 yılNeden ama?
- +1 yıl
Çünkü bu dünya da hiçbir şey tam anlamda tamamlanamaz.
Soran+1 yılOrası öyle ama yinede herşeye olmaz zaten deyip geri çekilmek ne kadar doğru neticede burası imtihan dünyası
- +1 yıl
Geri çekildiğimi kim söyledi ki anlamsız dedim. 2 sinin de sonucu çok da makul değil. Sevdiğim insanların değmediğini beni sevenlerinde kadir kıymet bilmediğini öğrendiğim günden beri sevgiden çok saygıyı tercih ediyorum. Doğada sevilecek o kadar çok şey var ki. Yaradılanı yaradandan ötürü ve o kadarı kadar sevip geri kalan her zerreyi doğaya vermek daha cazip. 👍
Soran+1 yılBakış açın harika ben anlamamışım
- +1 yıl
Teşekkür ederim.
Soran+1 yılRica ederim.
Sevdiğine..
02 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğim kişi benim onu sevdigim kadar sevmiyor bunu biliyorum ama kopmuyorda
Sevdiği başka birini seviyorsa sevildiğine
01 Yorumla
Soran+1 yılBu çok can yakıcı
Sevildiğine
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden sevdiğin kişiyle olmak daha çok mutlu etmez mi
Soran+1 yılAcı gerçek de bu yaa😢
Soran+1 yılMış gibi olması
+1 yılSevildiğinee
00 Yorumla
+1 yılİkiside olmalı
00 Yorumla