Hadi Gorelim herkesin mantigina bakalim :)
Ben beni sevene giderim zaamnla seversin nasil olsa
Ben beni sevene giderim zaamnla seversin nasil olsa
zamanla seversin nasil olsa lafi çok yanlis.
sevmedigin bir insanin en ufak bir hareketi batar sana, adi üstünde sevmiyorsun. Zamana birakirsan bir çok hareketi batar zor asik olursun.
sevdigim beni istemiyorsa ona gidecek kadar gurursuz degilim yani mantik olarak hiç biri
Sizini seveni sevebilirsin ama senin sevdigin seni sevmiyorsa hic sansin yok ne kadar ugrassanda sana bir gram ilgi duymaz
İsdenmedigin kisiye nasil seni seviyork diyebilirsin olmucak duaya nasil amin dersin tamamen sacmalik belli bir sure seversin sonra zke zke unutucaksin doganin kanunu bu
ben beni sevip değer vereni severim sevmek konusunda kendine guveni olmayan sevemez yani karakteri oturmamıs bı ınsan sevemez bir beni seven insanın seveceğim yönu illaki vardır yuruyusunu seversin gulusunu senın ıcın cabasını seversin ortadirek sabandaki gibi ne guzelde anlatmıs yonetmen😁😁
Biz toplum olarak. Yarış atı kıvamında koşmayı tercih ederiz sevdiğimize gider fakat o bizi sevmemiş olur. birde şöyle bir kural var abicim kusura bakma ama Seveni S*kerler. S*keni severler.
Dogru diyorsun oyle oluyor hep zaten mantikli olani sevene gitmek
Mantık diyorsun da ya Bu kalp mantıkla hareket etmez asla duygular neyse ona yönelir. Sen istesende istemesen de. Mantık akılda olur kalpte değil ;)
Ben sevene giderim insan alistikca sever ;) senin sevdigin kisi hep yari yolfa birakir
Bir bakıma haklısın aslında insan unutamıyor ama bir zaman sonra alışıyor her ne olursa olsun.
Aynen oyle ama kizlar hep sevdgne gidiyor
aramızda kalsın :D Biz kızlar olarak birazcık malızdır. Güle ulaşmaya çalışırken yolda ezdiğimiz kır çiceklerinin farkına varmayız :D
Eee isde bunu duymak istiyordum olan bize oluyor :(((
bizim sevdiklerimiz de bize bakmayınca da olan bize oluyor :D emin ol eşitiz :D
Hmm mantikli :)
sevdiğimde beni benim onu sevdiğim kadar seviyorsa ona giderim sevmiyosa beni sevene giderim onun beni sevdiğinden çok severim onu
Sevdigin seni sevmiyot
ozmn beni seveni sevmeye çalışırım
Beni sevene tabiki. Hayat birilerinin peşinden koşmak için fazla kısa. Yaşadığın haksızlıklarda cabası
Kizlarin kafasi farkli yukariya bak hepsi sevdgne gidiyor sonra olan bize oluyor picler kazaniyor kardesm
Haklısın fazlasıyla Zaten deveye diken insana sken yaranırmış.
Cevap
2Cevap
Sevene giderim ya. Seni seven insan seni üzer mi hiç?
Uzmez tabiki ama bide sen sevcen mi oda var
İnsan sevmese de alışır..
Benim kafadasn tebrikler :)
Beni seven insanla denemistim ama olmuyor.. ilk ask unutulmuyor. Suratina bakarken bir başkasının suratını gormek.. kendime de beni seven insana da yasatabilecegim en buyuk eziyet.
İlk ask unutulmaz evet ama mecbur unutucsksin benm ilk asik oldgm kiz halaa unutmuyorm ama geri donmek isdese donmem
Beni sevene gitmem ben sevmedikçe, sevdiğimede gitmem o beni sevmedikçe..
Guzel :))
seni seven banko zaten :) sevene giderim şansımı denerim :)
Tuttum :D
Ahaha aynen :D
Ben böyle tek iyim ya
Biliyorm sni
Hı?
Sevgili isdemedgni kanjlarn yeter sna
Sevenede gitmedim sevdiğimede.
Tek tabancimi diyorsun :)
Neden peki ask iliskilerini dusunmuomsn :)
Okul felan mi dusunuyorsun :)
Sevdigime
Ya seni sevmiyorsa?
Ya cikmazsa sennle tamm nysr ikiside mantiksiz :D
Aynenn. ... :D
Beni sevene giderdim
Mantikli olani :)
Değecekse sevdiğime.
Sevmiyorsa gitmezsn demi kizlar giderms :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar