Eşimin ailesi ailemi yıkacak?

1 buçuk yıldır evliyiz. Hiç bir zaman eşimin ailesi bana iyi davranmadı. Hep dışlandım hep ezildim. Ben sessiz ve pasif kalıyorum ne derlerse ne yapsalar hep sustum olmamış gibi devam ettim. Şimdide evlerinde benim yüzümden kavga çıkmış eşimin ailesi hala çocuk yapmadığımız için ondan karı olmaz oğlumun başını yaktı. Kendi annesi kaç tane doğurmuş ki, o doğursun. 2 yıla yakın evliyiz daha evimize gelmediler bir kere bile. Neymiş ben çocuk yapıp onların kucağına verecekmişim. Anca gezsin yesin benim oğlumu da o yönlendiriyor falan diyerek evi velveleye vermiş. Ne ailemin ne benim telefonlarımı bile açmıyorlar. Biz eşimle kendimiz biraz birikim yapıp en azından arabamızı alıp öyle çocuk sahibi olmayı istiyoruz. Benim aldığım bir karar değil eşim benden daha isteksiz. Ama buna inanmayıp günah keçisi ben oluyorum benden karı olmaz oluyor. Ailemizden farklı şehirlerde yaşıyoruz iznimizde memlekete gidecektik ama en son eşimin babaannesine demişler ki kucağımıza bir bebek koyana kadar kapıdan giremez. Ben ne tavır koyacağımı bile bilmiyorum şaşkınım

Eşimin ailesi ailemi yıkacak?