Eşimin ailesi hayatımı mahvediyor?

3 aylık evliyim eşimin ailesi hiç rahat durmuyor sürekli huzursuzluk veriyorlar. eşimde zamanında onların gazıyla hatalar yaptı. ne sözüm ne nikahım kına gecem düğümüm hepsini mahvettiler en çokta düğünümde huzursuzluk verip altınlarımı aldılar. eşim bileziklerimi aldı araba alıcam diye arabanın a Sı yok. görümcemin altınları annesinde benimkiler de kaynanamda Bİzim eve hırsız gircek onun birinci kat korkuluksuz evine girmicek? işin altınında değilim ailemi arayıp yalan konuşmalar yapıyorlar eşime de sorunca öyle bişiy yok diyor. söz masrafı kına gecesi masrafını biz karşıladık. evimde bekarlıktan kalma eşyalarımı bile kaynatam kendi almış sanıyor. sürekli beni arayıp taşınmamız icin baskı yapıyor babama şikayet ediyor arayıp sağlığımı sormuyor kadınlarla ilgili konuşacağım şeyleri adam muhabbetini yapıyor. Biz ailemde hazırolda yetiştik. eşimi çok seviyorum ama bazen yaptıklarını görmüyor ailesine savunamıyor. adam içip içip beni arıyor kaynanam başta çok seviyordu ama sonra bir sürü olay çıkardı yalan konuşmaları oldu elimde ses kayıtları da var kaynatamı durdurmak icin ne yapmalıyım?
Eşimin ailesi hayatımı mahvediyor?