Ben de bahane değil ama kendine göre sebebi vardır belki insanlar zor dönemden geçebilir istemeyerek bir şeyler yapabilir diye yazacaktım kızar diye yazamadım🥺 (arkadaşım dedide bana bunu ) lütfen yargılamadan güzel şekilde cevap verin 🎀🎀
Benimde en yakın arkadaşım böyle insan bir yumuşatır bir şey yapar saak diye yüzüme bütün gerçeği soyluyor yani... en son ayrıldığım da kurduğu cümleler şunlar Aynen " Hiç ağlama bunun olacağını biliyordun sen, seni sevmediğini ve değer vermediğini biliyordun, sen ölsen göz yaşı dökmezdi biliyordun gayet ama sevdiğin için öyle değilmiş gibi yapıp gerçeklerden kaçtın şimdi sala* sala* ağlayıp durma çünki sen onun için ağlarken o Şu an başkasıyla sevisiyor umarım anladın " laflara bak korkunç haksnjxkwkxjkxj
0
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Benimde öyle güzelimm ya direkt yüzüme tokat gibi yapıştırır gerçeği iyiliğimiz için diyorlar belki , bizim görmediğimiz bir şeyi görüyorlar ama biz anlamak istemiyoruz iyi açıdan bakıp affetmek istiyoruz 🌸🧚♀️🎀benim arkadaşımda yetmez hatta arar söyler 😄benzer laflar var senin arkadaşının dediği gibi banada şey dedi seni it yerine koymuyor şu lafın korkunçluğu peki zkdjdjxk
hakli degil bence, insanlar gercekten onlari derinden etkileyen seyler yasayip bu durumlarda cok hassaslasabiliyorlar. evet kimse bunu cekmek zorunda degil ama kimse hicbir seyden anlamiyormus gibi muamele gormeyi hak etmiyor bazi seyleri gercekten bilerek yapmiyorsun cunkuu. o yuzden takma kafana ya
1
4 Yorumla
Soran
1 yıl
Gerçekten daha iyi hissettim şu an elimde olan bir durum değil gerçekten isteyerek yapmıyorum o da buna kızıyor değer verdiğin sevdiğin biri sana kötü duygular yaşatmış olsana bazen içinde onu affetme isteği oluyor🥺🥺 beni anladığın için mutlu oldum çok teşekkür ederim güzelimm 🎀🧚♀️
Böyle durumlarda yakın arkadaşının ve annenin söylediğini yapman daha mantıklı. Bazen olayları net göremiyoruz. Onlar iyiliğimizi isteyen ve olaya duygusal bakmayan nadir kişiler
1
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Belki de güzelim belki bizim görmediğimiz bir şeyi gördüler üzülmemiz için uğraşıyorlar deneyeceğim teşekkür ederim 🥺🧚♀️🎀