Diğer Doğru mu bu ya? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor kolanın içine fare b. oku koydukları doğru mu Güncellemeler1 yıl arkadaşlar israil in malı sonuçta onlardan her şey beklenir Doğru mu bu ya? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Kesinlikle doğru. Reçetesini bir kaç kişinin bildiği bir içeceğin Facebook dayıları ve teyzeleri eline geçirmişti. 3 0 Yorumla
sgnfawVAEB Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Peki Enerji İçeceğinin İçinde Boğa S*ermi Olması, Doğru mu Bu Ya? NsjsjsjsjdjsYalan Bunlar Boş Paylaşımlar. 1 0 Yorumla
acemipetrolhead Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Her gıda maddesinin içine koyulanı sorgulasak aç kalırız 1 0 Yorumla
beyazz839292 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Ben bu gece erken uyucamYine ben: acaba gerçekten koyuyorlarmı fareyi😂😂😂🤣🤣 alemsin 2 1 Yorumla Soran 1 yıl ya ama olabilir ki😂😂 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 13,8b cevap paylaştı. Yalan tabiki, kolayı protesto etmek için uydurmuşlar. Senelerce ülkedeki insanlara eşek eti yedirmişler ne değişmiş.. 0 0 Yorumla
Regnanspiritus_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Yok ebesinin ya :D +50 facebook kullanıcıları ile mi takılıyon :D 0 1 Yorumla Soran 1 yıl yaa😅👍 Yorumla
bfbfatih Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 539 cevap paylaştı. kola başlı başına bilimin tavsiye etmediği üç üründen biri kola cips fast food 0 0 Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% 1 yıl Diğer konusunda 6,8b cevap paylaştı. Evet sırf onun için fare yetiştirme çiftlikleri kurmuşlar 😜🤣 0 0 Yorumla
__PATRON__ Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. fare besleyip bokunumu biriktirecekler trilyon litre kola satıyor adamlar :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Aynen kolaya lezzetini veren de o şu aralar azaltmislar ama ya eskiden daha çok koyuyorlardı güzeldi 0 0 Yorumla
pinklove123 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 41% 1 yıl Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Olabilir neticede içinde ne olduğu belli değil 1 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 1 yıl 2007 Facebook paylaşımları 0 1 Yorumla Soran 1 yıl evet ben hala o dönemde kaldım galiba 😂 Yorumla
SorryImnotreadyyet Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. İnanmayın şöyle şeylere 0 0 Yorumla
angelonmyshoulderxxx Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Sene 2007 1 1 Yorumla Soran 1 yıl kdkdkks Yorumla
fenerlibirisi Takip Et Xper 3 Yaş: 23 1 yıl O ne saçma bir inanış 0 1 Yorumla Soran 1 yıl israillilerin malı sonuçta beklenir onlardan😅 Yorumla
sertanz Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 647 cevap paylaştı. Yok beee 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Diğer konusunda 22,9b cevap paylaştı. Yalanın daniskası. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Kesinlikle doğru. Reçetesini bir kaç kişinin bildiği bir içeceğin Facebook dayıları ve teyzeleri eline geçirmişti.
Peki Enerji İçeceğinin İçinde Boğa S*ermi Olması, Doğru mu Bu Ya? Nsjsjsjsjdjs
Yalan Bunlar Boş Paylaşımlar.
Her gıda maddesinin içine koyulanı sorgulasak aç kalırız
Ben bu gece erken uyucam
Yine ben: acaba gerçekten koyuyorlarmı fareyi😂😂😂🤣🤣 alemsin
ya ama olabilir ki😂😂
Yalan tabiki, kolayı protesto etmek için uydurmuşlar. Senelerce ülkedeki insanlara eşek eti yedirmişler ne değişmiş..
Yok ebesinin ya :D +50 facebook kullanıcıları ile mi takılıyon :D
yaa😅👍
kola başlı başına bilimin tavsiye etmediği üç üründen biri kola cips fast food
Evet sırf onun için fare yetiştirme çiftlikleri kurmuşlar 😜🤣
fare besleyip bokunumu biriktirecekler trilyon litre kola satıyor adamlar :D
Aynen kolaya lezzetini veren de o şu aralar azaltmislar ama ya eskiden daha çok koyuyorlardı güzeldi
Olabilir neticede içinde ne olduğu belli değil
2007 Facebook paylaşımları
evet ben hala o dönemde kaldım galiba 😂
Bilmem, bi bok koydukları kesin ama 🤔
İnanmayın öyle şeylere
İnanmayın şöyle şeylere
Sene 2007
kdkdkks
O ne saçma bir inanış
israillilerin malı sonuçta beklenir onlardan😅
Yok yia 😅
değill tabiki