Güncellemeler
1 yıl
Bir şeyler söyleyin?
Fiziğim, giyim tarzım, bakımım, kültürüm ortalamanın çok üstünde. Dolayısızla kız arkadaşım olmuyor, çekiniyorlar benden sanırım ben bunu parmağımda oynatamam ya da benden çok yüksek diye. Ne önerirsiniz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kusura bakma birader ama buraya yazacak kadar düştüysen, ya kalitede sıkıntı var, ya da tarihin geçmiş.
Evet var birader..: Boş beyinli, her dişiye yavşayan, giyinmesini doğru düzgün bilmeyen, en iyi yaptığı şey kızlarla taş*k muhabbeti yapıp şaklaban gibi güldürmediğim için yani genel kaliteden çok üst olduğum için kadınlar çekiyor. Taaki evlenip aslında mal birisiyle pinekleceği gerçeğini anlayıp yandım anam diyecek zaman gelene kadar
Burada sana anca bu saydıklarını öğretirler, baska bişey bildikleri yok çünkü onu demek istiyorum.
Tamam işte kadının hak ettiği ve istediği segment erkek bu şekilde. Sözde farklı ama pratikte böyke
Kadının değil o başka bi ırkın istediği erkek tipi de isim vermiyim şimdi.
Yoo tüm kadınlar o adamlara gidiyor bilinç dışı olarak
Taa ki evlenip daha çok vakit geçirip hanyayı konyayı görene kadar
Tamam hacı
The rational male okursan bu şekilde uslup ile beni küçümsedende evlenince pinekleyip, sosyal medyada mutuyu oynayacağın gerçeği değişmeyeceği belki idrak edersin
Hayatımı sosyal medyaya yansıtmam benden başka kimseyi ilgilendirmez çünkü, bu bir, ikinicisi de ben insanları dış görünüşlerine göre değil karakterlerine göre muhattaba aldığım için, ilerde mutsuz bir evliliğim olacağını düşünmüyorum. Çok çok hiç evlenmem olur biter.
Kıllı ol göbek yap arabada son ses müzik açıp gez
Araba var, diğer dediklerini düşüneceğim
Tövbe estağfurullah
?
Anlam veremiyorum neden her şeyi yanlış yöne sokmaya çalışıyor bu millet diye
Kaliteli erkek ortadoğuda asla değer görmez çünkü
Mesela kari kız ortamın var mı egolu musn veya sevgilini hiç aldattın mi ne bileym her şey kalite sahip oldukların veya tipin değil
Ortamım var tabii, bir sürü hobim var. Sevgilimi hiç aldatmadım. Her şey düşük değer erkek olup genel sevgili seviye inenemem kaynaklı
ilk adimi sen atabilirsin
Atıyorum zaten.