Biliyorsunuz ki efendi erkekler sevilmedikleri için efendi olmakdan memnun değiller
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
içinde yoksa olmaz o iş, bazılarının ruhu efendi oluyor 50 yıl kassa anca pç olur.
Hiç mi ihtimal yok yani
aldatma vs * değil, özde kendini düşünüp karşıdakini çok daha az düşününce doğal * olursun
pçlik değil
İnsanın yapısında olacak o bozukluk. Sizde yoksa bence çizginizi sürdürün.
Valla var mı yok mu pek emin değilim ama umarım vardir
Hocam bence kimseye bakıp da bozmayın kendinizi.
Hocam elin serserisi sevişip seks yaparken hatta en namuslu kızları bile bir şekilde ikna edip kirletirken efendi erkeklere doğru düzgün kız kalmıyor
O kızlar o kadar da namuslu değildir. Diktirip de kandırmayacaklarsa bizi ilgilendirmez.
Ya yine mi sen hahahsah psikolojik sorunların var ciddi ciddiii
Sen zaten karaktersizsin bir şey yapmaya gerek yok
Ee öyleyse bana talip ol o zaman sana göre karaktersizsem
Dedim ya ben efendi erkek seviyorum senin gibilerle isim olmaz
Valla lafda kalıyor efendi erkek severim lafı hep kızların. Çünkü icraatte görüyoruz kaç kere farkettim
Efendi erkek seviyorum dedim. Görüyorum ki sen efendi değilsin bir de psikolojik sorunların var gibi ben seninle neden konuşayım? Ayrıca efendi erkek seviyorum diye her efendi erkekle konuşmak zorunda değilim
Ben gördüğümü söyledim. Efendiligimi takdir edip de serseri it kopuk biriyle sevgili olan da oldu , hem efendi hem yakisıklısın diyip de reddeden de oldu ve efendi erkek yok diyip de aslında serseri erkekleri sevdiğini öğrendiğim vb falan bu konuda yalan söyleyen çok kız gördüm
Aldatmalisin
Zor bir şey değil hatta aklımda öyle bir aldatma planı var ki kızla 100 yıl çıksam yine de ruhu duymaz 🤣🤣
Şu an yok manitam
Karaktersiz olmak istiyorsan ruhunun duymasi gerek
Aylibal az beni aydnltmlisn
Nasıl yani
Zorlama knks olmaz
Ee omur boyu sap mı kalıyım efendi olunca hani seven kız yok. Olsa zaten hicbir erkek piicc olmazdi
Ol o zaman knk yapabiliyosan sahne senin ben denedim olmuyor
Erkekler de karaktersiz kız seviyor o zaman
Alakası yok vallaha billaha.
Bizim için de aynı
Ne aynı?
Karaktersiz sevmiyorum
İnat etme bilim diyor sevdiginizi
Hm Peki
Evet yalan söyleme o yüzden
Bu yüzden İyi adamlar yalnızlıktan ölüyor, İyi kadınlar ise kötü adamların balkonundan gökyüzüne bakarken demiş Dostoyevski.
Aynen sizin yüzünuzden iyi adamlar yalnız ve bakir kalıyor
Bence tedavi görmelisin her kadın aynı değil
Efendi erkek en iyisi serseriyi napalim
Bunu dedikten sonra yakışıklı serseri tiplere aşık olmanız ayrı bir komik oluyor
Şuana kadar sadece çirkin ve efendi erkeklere aşık olmama ne diyorsun peki beni tanımadığına göre boş konuşma yakışıklı erkekler hiç bir zaman ilgimi çekmedi
Hıhı tamam.
Çirkin erkekler serseri oluyor zaten. Ve efendi erkek severim demeyin onlarla sevgili olun sonra millet laf etmesin kızlar serseri erkek sever diye
Ben oluyorum zaten ve çirkin erkekler serseri oluyor da ne demek ne ığrençsin ya düşünceye bak o mu seçti görünüşünü
Hayır ama öyle yani. Çirkinler efendi olmaz
O zaman sen yakışıklı mısın
Yoo knk ben çirkinim ama efendi birisiyim çevrem tarafından sevilen biriyim. Ama işte bi kızlar sevmiyor oda efendi olduğum için.
Evet çok kız da öyle olduğumu söyledi. Ve katıl tecavuzculerin %99 u tipsiz erkeklerin içinden çıkıyor
Yakışıklı olman neye yarar tahtalar eksik gibi
@Pandamsı_642 bende daha acı bir gerçeği fark ettim efendi olunca istersen Brad Pitt ol yine de sevmiyorlar
Tahtalar derken?
Aynen valla knk
Doktorumu önerebilirim.
Keşke kötü adam nasıl olunur diye bir öğretmen alanı olsaydı valla
Anlıyorum. İyileşeceksin.
Sizin iç güdünüzde var kötü adam sevmek
Ektiğini biçiyorsun genelde. Yanlış insanlarla karşılaşıyorsan değiştirmen gereken karakterin değil, değer verdiğin kızlar. Sizin de mayanızda var herhalde sevmeyen kadınları sevmek. Sonra da gelip kötü erkekliğe özenmek, ağlamak.
Yok bizde öyle bir şey