Efendi çocuklar senin gibiyse kasin ben almayayım! Hangi reng olduğu bile beli değil. Uydurmuşsun efendiyim efendiyim, Yok serseri olucamda şu da bu da. Bı kız için kendi gibi değil de başkalarına benzemeye çalışıyorsan. Ben o kışını karakterinden şube duyarım!
Gerek yok Adanaya benzeyen bir memlekette yaşıyorum. Şu sokakta kadın kızlara laf atan elinde tesbih olan erkeklerin hep sevgilisi var. Bende eninde sonunda böyle yalnız kala kala onlar gibi olacağım bu gidisle
ne alaka böyle düşünen biri olduğun için sevmezler seni keşke kendinden emin olup seni sen olduğun gibi seven biri için çabalasan ergen kızlar sana düşsün istersen tabii olmaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Efendi olduğunu söyleyen erkeklerin oz güven eksikliği olduğunu düşünüyorum!
Öyle olsa bile karakterliyiz sonuçta?
Ben kötü anlamda demedim yanlış anlama!
Yoo gayet de kötü anlamda dedin
Sen hem efendi olub hemde oz güvenli bir erkek olursan, sana düşmeyecek bir kız tanımıyorum. Işte bu kadar da iddialı konuştum!
Şahsen ben öyle birin arıyorum. Bende hoşlanmiyorum ipe sapa gelmez serseriler den!
Hayır ya çoğu kız efendi erkek istemiyor
Sence sebebi ne olabilir ki?
Sen kızsın sen söyle sebebi ne?
Zaten bu soruyu soruyorsan sende sana kötü davranan aldatan serseri erkek istiyorsundur
Tamam efendi çocuk 👏🏻 dediğin gibi olsun!
Aynen ikile canımı sıkma
Inşallah 1 tane bile efendi erkek kalmaz
Birde kadına cinayete hayır diyorsunuz ikiyuzluler
Sen şimdi bu hal ve tavrınla efendi insan olduğunu mu iddia ediyorsun?
Bence iyi düşün çünkü sende o dediğinden zere kadar bile yok!
Artık olmuycam ki efendi zaten. 😂😂. Serseri erkeklerin arasına 1 erkek daha katılacak
En son cumlelerinle belli ettin zaten efendi insan sevmedigini👎
Sebebi ne peki söyle hadi
Efendi çocuklar senin gibiyse kasin ben almayayım! Hangi reng olduğu bile beli değil. Uydurmuşsun efendiyim efendiyim, Yok serseri olucamda şu da bu da. Bı kız için kendi gibi değil de başkalarına benzemeye çalışıyorsan. Ben o kışını karakterinden şube duyarım!
Iyi günler!!!
Kızlardan hoşlanıyorum bu yüzden ilgi sevgi istiyorum serseri olucam ilgi sevgi görmek için
Buldum bu soru işte benimdi eski hesabimdan
Evet saydıkları da oku efendi çocuk 🙂 @Mizojinist03
Saydıkları derken?
Bir soru sordum insan bir cvp verir dimi?
Karaktersiz serseri olunca karşındaki insanların sevebilceginimi düşünüyorsun düşünme iyi biri olmaya devam illa çıkar biri.
Çıkmıyor işte
Yav daha yaşın 20 çıkar elbet
Kaç tane kıza yürüdüm olmuyor
Çoğu da aynı sınıfta okuduğum kızlar
Başka ortamlara bak
Gerek yok Adanaya benzeyen bir memlekette yaşıyorum. Şu sokakta kadın kızlara laf atan elinde tesbih olan erkeklerin hep sevgilisi var. Bende eninde sonunda böyle yalnız kala kala onlar gibi olacağım bu gidisle
Çevremdeki efendi dediğimiz erkeklerde bozuyor kendini. Iyi oluyo ama size hakediyorsunuz. Inşallah 1 tane bile iyi erkek kalmaz
Hay senin genellemeni ya
Herkes aynı değil kardeşim.
Değilse bile çoğu kız aynı olduğu için genelleriz
Genelle kardeşim nasıl istersen öyle bn senin düşünceni degistiremem ama yık şu önyargını iyi günler.
Hemcinslerini tanı biraz. Çoğu p*ç erkek istiyor
bence bu soruyu sorabilecek biri olduğun için kızlar seni istemiyo
Ayn bundan sonra kötü davranan şiddet gösteren aldatan erkek olucam. Çevremdeki efendi erkekler kendilerini bozmaya çalışıyor zaten bende öyle
Hoşunuza gidiyor aldatılmak şiddet görmek
ne alaka böyle düşünen biri olduğun için sevmezler seni keşke kendinden emin olup seni sen olduğun gibi seven biri için çabalasan ergen kızlar sana düşsün istersen tabii olmaz
21 yaşına gircem. Kendi yaşıtlarımla ilgileniyorum zaten
Ergenlikle alakası yok. 16 17 yaşında serseri isteyen de var 27 28 yaşında isteyen de var farketmiyor hepiniz seviyorsunuz
ne alaka ben sevmem
itici bir kere kendine saygısı olan sevmez
ergenlik de yaş ile alakalı değil davranış olarak da ergen olan çok var
Serseri olunca herkes seni istemek için sıraya mı girecek? :Dd
Evet? Kızlar sadece serseri olan erkeklere kendileri gidip teklif eder
Biz efendi biriyle oldukta ne oldı babasından korktu beni terk etti
bad boy her eve lazım :D
tamam bundan sonra karaktersiz serseri biriyle ol o zamam
Zaman
Efendi olun ya
Hangi kızdan hoşlansam olmuyor bir türlü napiyim çözüm olarak efendiliği bırakmam gerek
Sen bakma onlara cizgini bozma
Benim yerimde olsan sen de böyle düşünürdun. Iyi birisin ama karşı cinsler istemiyor bu yüzden. Kim olsa değişmek ister
Emin ol pisman olursun kendini bozma
Asıl efendi erkekler pişman
😄 çevrende varsa böyle insanlar onları örnek al
Var illa ki
50 kuruş iste