ben kendimden yaşça büyük seviyorum ya da en kötü ihtimalle yaşıt. ama üniversitede ne yapacağım. çoğu 2 yaş küçük olacak. ne yapacağım... üstüne eve çıkarım büyük ihtimalle bu da kız arkadaşla olur. kendimden kucukle olmaz Kendi yaşıtım üniversiteye başlamış olacak ne yapacağım yaaa
Güncellemeler
1 yıl
arkadaşlar bu arada tıp okuyacam
Üniversiteye 2 yıl geç başlayacam manitacılıkta sıkıntı çeker miyim?
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
1
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Üniversitede öyle lisedeki gibi tek bir sınıf ve sürekli aynı sınıftakilerle takılma gibi bir olay yok. Bir sürü alttan ders alan olacak, mezuna kalan olacak, ikinci üniversitesini okuyan olacak ayrıca kulüplere katılırsın, her dönemden her fakülteden farklı farklı insanlarla tanışırsın. Yani takma kafaya.
@dunnowhoim meslekte 2 yıl geç başlamanın ne gibi sıkıntısını çekerim. hedefim beyin cerrahı olmak 26 da mezun olsam 5 yıllık uzmanlık 31 yaş çok korkutuyor gençlik yaşmak isterken tam işle meşgul olmak 🥲
Hiç bir sıkıntısını çekmezsin, diyorum ya çok fazla mezuna kalıp gelen var, biri de bendim. Ayrıca tus belası var. Dua et de 31 yaşında uzman olmuş ol. Uzmanlıkta denk geldiğim çoğu kişi benden yaşça büyüktü, zorunlu hizmet yapıp gelmişlerdi. Ortalama 35 yaşındaydı hepsi. Hedefin beyin cerrahı olmaksa işin çok daha kolay, tusta en düşük puan zaten beyin cerrahisi. İlk tusunla girersin. Derma, radyoloji, göz falan deseydin gene zor derdim.
Dostum tıp okuyacaksın ve kafana taktığın şey bu. Çok ilginç :d dediğim gibi herkes farklı yollardan geçip geliyor, 40 yaşında asistan olan bekar kadın bile bulursun merak etme
Zorunlu hizmet 300 ila 600 gün arası ama sen sanıyor musun ki o kadar kolay kazanılıyor bu meret? Zorunlu hizmet yapan, sonrasında pratisyenlik yapıp bu süreçte tusa hazırlanan, yıllarca kazanamayan, başka bir bölüm yazıp onu bırakıp tekrar tusa hazırlanıp gelen… anlayacağın çok çeşitli yollardan geçiyor insanlar.
4 yıl olanı seç sen de. Ayrıca okurken fikrin değişir muhtemelen. Çoğu kişi başlarken cerrah olurum diye giriyor, sonrasında hasta görmeyeceği bölümleri seçiyor. Onlar da yüksek puanlı zaten.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Üniversitede öyle lisedeki gibi tek bir sınıf ve sürekli aynı sınıftakilerle takılma gibi bir olay yok. Bir sürü alttan ders alan olacak, mezuna kalan olacak, ikinci üniversitesini okuyan olacak ayrıca kulüplere katılırsın, her dönemden her fakülteden farklı farklı insanlarla tanışırsın. Yani takma kafaya.
Neredesin?
Ne alaka çoğu millet üniversiteye mezun olup geliyor
dayı bölüm tıp ondan ötürü
En çok mezuna kalınıp gelinen bölüm tıp zaten
Tamam işte mezuna kalıp geliyor demek istedim tıpta yaş ortalaması yüksek olur
Evet ben de onu demek istedim zaten
Size değil de soran kişiye yanıt olarak yazmıştım
Sana demedim knk ona yazdım
@dunnowhoiam
emin misiniz yök atlasa bakıyorum en fazla 1 2 kişi falan 2 yıl mezuna kalmış oluyor. çok değil öyle
Eminim ben tıp mezunuyum
@rams58927 ben karıştırdım sorry
Aga orası üni her türden insan var biraz cesaret edip tanışsan zaten her yaştan bulurusn ki
hangi fakülte.
@rams58927 pek sosyal değilim de üniversite de hocalara bile yanaşma enerjisinde olurum gibi hissediyorum. ki diliyorum
Uludağ ama ben 14 girişliyim
Knk milletle git tanış problem olmuyor sayısız insatgram numara aldım iyi yaklaşırsan kızlar bişey demez
bişi demelerinden değil yaşça büyük olgun seviyorum
@dunnowhoim meslekte 2 yıl geç başlamanın ne gibi sıkıntısını çekerim. hedefim beyin cerrahı olmak 26 da mezun olsam 5 yıllık uzmanlık 31 yaş çok korkutuyor gençlik yaşmak isterken tam işle meşgul olmak 🥲
Hiç bir sıkıntısını çekmezsin, diyorum ya çok fazla mezuna kalıp gelen var, biri de bendim. Ayrıca tus belası var. Dua et de 31 yaşında uzman olmuş ol. Uzmanlıkta denk geldiğim çoğu kişi benden yaşça büyüktü, zorunlu hizmet yapıp gelmişlerdi. Ortalama 35 yaşındaydı hepsi. Hedefin beyin cerrahı olmaksa işin çok daha kolay, tusta en düşük puan zaten beyin cerrahisi. İlk tusunla girersin. Derma, radyoloji, göz falan deseydin gene zor derdim.
asistanken bulabilir miyim yaşıtım veya yaşımdan büyük kız
ayrıca zorunlu hizmet kaç yılki adamlar dönüp tekrar geliyor. sanırım bi de dediğin gibi tus sayesinde. yaşlar dengelenecek
Dostum tıp okuyacaksın ve kafana taktığın şey bu. Çok ilginç :d dediğim gibi herkes farklı yollardan geçip geliyor, 40 yaşında asistan olan bekar kadın bile bulursun merak etme
Zorunlu hizmet 300 ila 600 gün arası ama sen sanıyor musun ki o kadar kolay kazanılıyor bu meret? Zorunlu hizmet yapan, sonrasında pratisyenlik yapıp bu süreçte tusa hazırlanan, yıllarca kazanamayan, başka bir bölüm yazıp onu bırakıp tekrar tusa hazırlanıp gelen… anlayacağın çok çeşitli yollardan geçiyor insanlar.
ama bi yandan çift uzmanlıkları oluyor. keşke şu asistanlık belası 5 değilde 4 yılda bitse
Dostum banada otomatik geliyor bu bildirimler de cevap vermek zorunda hissettim 20 yaşındaki kız varken senden büyüğe ne yapacaksın
4 yıl olanı seç sen de. Ayrıca okurken fikrin değişir muhtemelen. Çoğu kişi başlarken cerrah olurum diye giriyor, sonrasında hasta görmeyeceği bölümleri seçiyor. Onlar da yüksek puanlı zaten.
hayır alanımda en iyisi olmak istiyorum cerrahlıkta buna çok uygun.
bu arada sen hangi uzmanlığı seçtin
ve neden cerrahi bölümler tus puanı daha düşük
Erkekler çekmez
emin miyiz yaşça küçük ve yaşıt kız pek sevmiyorum
Kız olsan çekerdin benim gibi de
Neredesin?
neyi çekerdin