İkinci üniversite için geç mi?

merhaba arkadaşlar siteyi çok beğendim yorumlar da gayet şıkır şıkır herkes içinden ne geliyorsa doğru yanlış yazıyor. şimdi soruyorum siz değerli yeni arkadaşlarıma. ben sosyoloji bölümü mezunu bir sosyolog. ama bu eğitimi sadece idealistliğim yüzünden tercih ettim nitekim yıllar içersinde birçok şey öğrendim tecrübe ettim ve okul bitti. vardığım kanaat aç kaldım :) formasyon almaz öğretmen olmaz veya dershanelerde sürünmezsem.bunları da asla yapmam. şimdi oturdum yeniden össye hazırlanıyorum. bu defa gerçekten hukuk fakültesini istiyorum ve çalışmaya (çalışıyorum) ama beynimi yiyip kemiren bi duygu "geç kaldın, yaşıtların meslek sahibi yada iş sahibi, ne zaman okuyacaksın, ne kadar sürecek,yada ne kadar süre daha böyle yaşayacaksın" buna biraz yorum almak istiyorum zira ciddi manada moralim bozuk.buarada 23 yaşındayım..yorumları ona göre atarsınız.teşekkürler.
Güncellemeler
+1 yıl
ayrıca toplumsal sorun ve kültüre dair herşeyi de sorabilirsiniz bildiğim öğrendiğim herşeyle ve kendi yargılarımı katmadan cevaplarım burdan ilan oluna :)
İkinci üniversite için geç mi?