Kırmızı biraz dar hafif önü açık düğün elbisesiyle otobüse binip düğüne gittiğim için sevgilim azarladı beni soruya bakar mısınız?

Yardımcı olur musunuz lütfen. Dün arkadaşımın düğünune otobüsle gitmek zorunda kaldım. Normalde babam götürürdu fakat ben babama söylemeye çekindim baba beni bırak diye bu yüzden otobüse bindim elbisede çok abartılacak bir şey yoktu ailem sıkıntı çıkarmadı. Fakat sevgilim ya taksi tutacağım onunla gideceksin parasını ben ödeyeceğim, ya da baban götürecek ben gelemezsem seni almaya taksiyle gideceğim vs diye sinirli bir şekilde konuşmaya başladı. Bende tamam gelme babam gelecek vs dedim bunun üstüne yemin et arabada foto at yoksa taksiyi gönderirim vs demeye başladı. Bende utandım yani neden taksiyle gideyim ve parasını o ödesin mesela yakın bir yer zaten uzaktada değildi. Akşama kadar bağırdı çağırdı o halde nası gidersin diye çıkışta da gelmiş 2 saat dışarıda bekledi yine mahçup oldum. Düğünden çıktım arkadaşımla evlerine kadar yürüdük ben sevgilim olduğundan arkadaşıma söylememistim o anlamasın diye evlerine kadar gittik kızla. Sonra kıza babam gelicek falan dedim sen gir eve dedim arkamdan geldi sevgilim karşıdan sinirli bir şekilde gel buraya konusucaz vs demeye başladı kızın yanında hiç gri şey demeden o kadar zor durumda kaldım ki sırf kıskançlıktan böyle yaptı sen beni temsil ediyorsun o şekilde otobüsle biyere gidemezsin diye bir sürü azarladı bu durum normal ki lütfen bakın soru biraz uzun oldu ama yaptığı ayıp değil mi sevgilimin

Kırmızı biraz dar hafif önü açık düğün elbisesiyle otobüse binip düğüne gittiğim için sevgilim azarladı beni soruya bakar mısınız?