Alışveriş & Hediyeler Şu elbiseyi bana alanla evlenirdim çokk net? hallods Takip Et Xper 2 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Dünyanın en güzel elbisesi değil mi abi bence gayet haklıyım… Şu elbiseyi bana alanla evlenirdim çokk net? Cevapla En Güzel Soruları Evlilik Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
meltemkrcc Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Arkadaşlar kız evlenirim derken ironi yapıyor ya lütfen ciddiye almayın burdakiler de ironiden anlasa hey kurban olduğum ya gzksmdvsjsmzzo 1 10 Yorumla hallods +1 yıl Konusss be 😅 Yorumla Berkan26 +1 yıl Bizde ironi cevap veriyoruz yaaa, tek zeki senmisin Yorumla meltemkrcc +1 yıl İroni cevap vermeyende var okursan cevapları niye zoruna gitti bu kadar Yorumla Berkan26 +1 yıl neden zoruma gitsin? sebep? Yorumla meltemkrcc +1 yıl Benim muhattabim soruyu soran kişi sen neden yanıt veriyorsun ozaman Yorumla Berkan26 +1 yıl yanit degil zekana yorum yapiyorum yorum yapmakta serbest. Senin neden zoruna gitti, senmisin tek akilli? Yorumla meltemkrcc +1 yıl Ben tek akıllıyım demedim. Yorumla Berkan26 +1 yıl Arkadaslar ben akilliyim ironi yapiyor diye akilliyim diyorsun Yorumla meltemkrcc +1 yıl Ya kardeşim ne diyorsun yorumlara bakarsan çoğu ciddi bir şekilde söylüyor ben de ironi yapıyorlar dedim akıllılıkla bir alakası yok yani sen saçmalıyorsun şu an. Yorumla Berkan26 +1 yıl tamam peki, önemi yok. Yorumla
Berkan26 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Bu kadarmi koca bulmakta zorlaniyorsun, bukadar ucuz bir elbise ile evlenirim mi diyorsun? 0 4 Yorumla hallods +1 yıl 600 tl ucuz mu Yorumla Berkan26 +1 yıl 600 tl icin bilmedigin biri ile evlenirsin yani, para icin birisiyle evlenmeyecek kadinlari düsünürsek? Yorumla hallods +1 yıl Ciddi ciddi evleneceğimi düşünüyorsan tedavi olmanı öneririm Yorumla Berkan26 +1 yıl sen o celiskili ruhsal bozuklugunu tedavi ettir önce. Yorumla
AddrenaliN Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 58% +1 yıl Böyle kötü bir giyim zevki olanla evlenmezdim 1 0 Yorumla
bikedigördümgaliba Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Sana her çok beğendiğini alanla evlenir misin tatlım 1 0 Yorumla
Ssnane2 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 93% 1 yıl Biraz yobazca olabilir ama kadınıma disarda giymesi icin bu elbiseyi almazdim 0 0 Yorumla
Meaningless1 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl 6. sınıf öğrencisine ortaokul boyunca giysin diye büyük alınmış okul gömleği olur gibi.. 0 0 Yorumla
curlyboyyy Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Dünyalar kadar da sevsem bi kızı bunu giydi diye anında soğurum 0 0 Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Bana bu elbiseyi alan adamla muhabbetimu keserim, bana hitap etmedi elbise. 0 0 Yorumla
eazylover Takip Et Master Yaş: 26 , eic 45% +1 yıl Bence iki zevksiz bi eve çok gelirdi baby 1 0 Yorumla
_rOmeO__ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl yaa iğrenç görünüyor bunu giysen boşanırdık 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl bu çirkin elbiseyi alanla mı hem de 😂 0 0 Yorumla
Uc_harfli Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl seni tavlamak ç8koolsyo zaman 😀😀 0 1 Yorumla Uc_harfli +1 yıl çok kolay Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Arkadaşlar kız evlenirim derken ironi yapıyor ya lütfen ciddiye almayın burdakiler de ironiden anlasa hey kurban olduğum ya gzksmdvsjsmzzo
Konusss be 😅
Bizde ironi cevap veriyoruz yaaa, tek zeki senmisin
İroni cevap vermeyende var okursan cevapları niye zoruna gitti bu kadar
neden zoruma gitsin? sebep?
Benim muhattabim soruyu soran kişi sen neden yanıt veriyorsun ozaman
yanit degil zekana yorum yapiyorum yorum yapmakta serbest. Senin neden zoruna gitti, senmisin tek akilli?
Ben tek akıllıyım demedim.
Arkadaslar ben akilliyim ironi yapiyor diye akilliyim diyorsun
Ya kardeşim ne diyorsun yorumlara bakarsan çoğu ciddi bir şekilde söylüyor ben de ironi yapıyorlar dedim akıllılıkla bir alakası yok yani sen saçmalıyorsun şu an.
tamam peki, önemi yok.
Bu kadarmi koca bulmakta zorlaniyorsun, bukadar ucuz bir elbise ile evlenirim mi diyorsun?
600 tl ucuz mu
600 tl icin bilmedigin biri ile evlenirsin yani, para icin birisiyle evlenmeyecek kadinlari düsünürsek?
Ciddi ciddi evleneceğimi düşünüyorsan tedavi olmanı öneririm
sen o celiskili ruhsal bozuklugunu tedavi ettir önce.
Böyle kötü bir giyim zevki olanla evlenmezdim
Sana her çok beğendiğini alanla evlenir misin tatlım
Biraz yobazca olabilir ama kadınıma disarda giymesi icin bu elbiseyi almazdim
6. sınıf öğrencisine ortaokul boyunca giysin diye büyük alınmış okul gömleği olur gibi..
Dünyalar kadar da sevsem bi kızı bunu giydi diye anında soğurum
Bana bu elbiseyi alan adamla muhabbetimu keserim, bana hitap etmedi elbise.
Bence iki zevksiz bi eve çok gelirdi baby
yaa iğrenç görünüyor bunu giysen boşanırdık
Acaba o senle evlenir mi.
Tam ergen muhabbeti.
Daha güzelleri var be aşko
bu çirkin elbiseyi alanla mı hem de 😂
Güzel ama fazla abartmadın mı
seni tavlamak ç8koolsyo zaman 😀😀
çok kolay
ama çok çirkin neden kuzum
Dünyanın? en? güzel? elbisesi? mi?
Evde giyeceksen alırdım