Benden hoşlandığını biliyorum, çok kez de adim attı. Ama centilmen olduğu için hiç sıkboğaz etmedi. Benim de ona karşı duygularim var ama aynı zamanda korkularım da... onu bir yerlere, onu korkutmadan nasıl davet edebilirim? (Ki daha önceden de ben ondan numarasını istedim ve anında tereddütsüz verdi, hep konuşmaları o başlattı)
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılArtık zaman değişti 😊😊😊 erkek iyi kalpli ve temiz bir insanda çok çekingen olabilir 😊😊 sana karşı ilgisi var ve ifade edemiyorsa, bence ondan bu hissi de aldıysan harekete geçebilirsin. Çünkü, başka bir kız kapabilir. Senin de bildiğin gibi artık düzgün erkek bulması çok zor ve çoğu bayan bu tip erkekleri kapmak için elinden geleni yapıyor 😊😊😊.
bu arada erkek reddedilmeye alışkın, ama kadınlar alışkın değil. Yani, reddedilme durumunda sen kendini çok kötü hissedersin. Ancak, ondan bu ışığı alırsan bence harekete geç.
Oda senden hoşlanıyorsa devamı gelir artık 😊😊312 Yorumla- 1 yıl
Bu araya yaşlar kaç?😊😊😊
Soran1 yılNe kadar seviyeli, mantıklı ve hoş bir cevap verdin... ne kadar haklısın... bana karşı ilgisinin olduğunu düşünüyorum, ama kaliteli seviyeli bir genç adam olarak bana saygı duyduğunu düşünüyorum... cunku ilk başlarda ben çok isteksizdim ve o da bunu anladığı için beni bunaltmadı. Ancak onun seviyesi, karakteri ve nezaketi beni çok ama çok etkiledi. Hatta aslında ondan numara isteyen de ilk ben oldum. Ondan çok etkilenmeye başladım. O yuzden onunla ilişkimi ilerletmek niyetindeyim...
Soran1 yılBen ondan büyüğüm... ikimiz de 30lardayiz... o başında ben de sonunda🙏
- 1 yıl
Aranızda 7-8 yaş farkı olması onun kapağını karıştırıyor olabilir. Çünkü bu tip erkekler gönül eğlendirmek işin çıkmaz. Evlenebileceği bir kadınla çıkmak, eğer anlaşırlarsa evlilik düşünür. Ama senin 7-8 yaş büyük olman onun seninle evlilik durumunda olumsuz düşünmesine neden olabilir. Yani seni ilerde üzmemek için uzak duruyor olabilir. Bu Türkiye gerçeği maalesef.
Ben sadece böyle bir sorun olabilir diye düşünüyorum, ama bu işler belli de olmaz 😊😊😊
Seni düşünçelerim ile üzdüysem lütfen kusura bakmayın 😊😊
Soran1 yılYalnız kaç yaşımda olduğumu bilmiyor, kendiyle yaşıt olduğumu düşünüyor, sormadı hiç 🥰🥰 estağfurullah ne uzmesi, ben de keza bu durumlarin farkında olan birisiyim...
- 1 yıl
Tabi güzel ve zayıf bir bayan olunca küçük zannetmedi gayet normal 😊😊😊
Sen bu çocuktan çok hoşlanmışsın belli, belli çıkar ve güzel bir ilişkiniz olabilir. Ancak, mevzu evlilik olayına gelince sorun çıkabilir. Ayrıca sen sadece takılmak için de çıkmak isteyen bir insana pek benzemiyorsun. 😊😊
Tabii senin hayatın ve senin kararın ama ben senin yerinde olsam ilerde yuva kurabileceğim insanları hayatıma almayı tercih ederim. Çünkü yanlızlık Allah’a mahsus bildiğin gibi 😊😊
Ama, son karar senin tabii😊😊 seni asla yargılamıyorum, sadece bu kendi fikrim 😊😊
Soran1 yılÇok teşekkür ederim 🙏🙏🥰🥰 zaten ben de sadece takılmak niyetinde değilim, eger karşılıklı olursa bu istek tabii ki ciddiyete taşımak çok güzel olur... 🙏🙏🥰🥰
- 1 yıl
Rica ederim 😊😊🥰🥰
Takılmak niyetinde değilsen bence senden 7-8 yaş küçük birisi ile düşünme. Erkekler düşünce olarak daha geç olgunlaşır, sanki yanında düşünce olarak çocul gibi kalabilir. Kadınlar saygı sadece saygı duyduğu erkeği severler😊😊😊😊 bu benim düşüncem tabiii 🥰🥰😊😊
İlerde saygı duymaktan vazgeçersen bu ilişki sana çok yorucu gelmeye başlar 😊😊
Soran1 yılAslında ruh ve düşünce yapısı olarak olgun olduğunu düşünüyorum, ama senin ne demek istediğini gayet net anladım... biraz daha gidişata göre karar vermem gerekecek öyleyse... yorumların için çok teşekkür ederim. 🙏🙏😊😊
- 1 yıl
Evet, en iyisi gidişata göre karar vermek😊😊 baktın olmuyor fazla zorlamazsın 😊😊
Rica ederim, başka sorularım olursa ilerleyen zamanlarda da memnuniyetle cevaplarım 😊🥰🥰
Soran1 yılÇok kibarsın çok teşekkür ederim 🥰🥰🙏🙏
- 1 yıl
Rica ederim efendim 🥰🥰😊😊
En İyi Cevaplar
Tabii ki, bir kadın bir erkeğe buluşma teklif edebilir. Bu son derece doğal ve modern bir yaklaşım. Onun da senden hoşlandığını ve daha önce de cesur adımlar attığını göz önünde bulundurarak, onu davet etmekten çekinme gerek yok. Bu konuda nazik ve içten olman yeterli olacaktır.
Mesela, onu korkutma anlayışlı bir şekilde davet etmek için şöyle bir yaklaşım deneyebilirsin: "Merhaba, seninle sohbet etmek gerçekten çok keyifli. Bir gün birlikte bir kahve içmeyi ya da bir yerde buluşmayı ister misin? Seninle daha fazla vakit geçirmek beni mutlu eder." Bu şekilde, hem samimi hem de direkt bir davet iletmiş olursun.
Korkuların olması normal, ancak cesaret edip ilk adımı attığında muhtemelen çok rahatlayacak olursun. Bence, o da senden hoşlanıyor ve bu daveti büyük ihtimalle memnuniyetle kabul edecektir.
12 Yorumla
Soran1 yılNe kadar güzel samimi bir cevabın yorumun var :-) çok teşekkür ederim anlayışın için 🥰🥰😊😊 beni gerçekten rahatlattın🙏🙏
- 1 yıl
Rica ediyorum ne demek
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
1 yılAdımları nasıldı?
Bana eşlik edermisin de işte bir yere davet edip. Aslında bak sık konuşsanız watsaptan bile o adam seni otomatik davetr edecek dışarıya.
112 Yorumla
Soran1 yılÖyle mi? Whatsapptan sık konuşursak yani işe yarar mı diyorsun?
- 1 yıl
Eeeee yani... 😄
Peki sana adımları nasıldı?
Soran1 yılGayet samimi, çoğunlukla ondan geldi, çok centilmence 🙏🙏
- 1 yıl
Tam olarak o anlamda nasıldı demek istedim?
Soran1 yılHoşlandığı belliydi
- 1 yıl
İşte nasıldı, nasıl anladın tam olarak?
Soran1 yılYani benle çok iletişim kurdu, ta ki ben de ona aynı derece karşılık verene kadar... cunku ben başlarda çok ilgili değildim... üst üste çok denedi, benden aynı ilgiyi görmeyince mesafe koydu... ne zaman ben de ona aynı derece ilgi göstermeye başladığımda o da bana bir o kadar yaklaştı
- 1 yıl
Doğru olanı yapmış. Aynısı benimde başıma geldi.
Soran1 yılPeki ne oldu, sen ne yaptın, ne tercih ederdin?
- 1 yıl
Bana hiç bir şekilde merakı yoktu ve kişisel hiç bir soru sormadı. İnatla sormadı, bende açılmadım
Soran1 yılBenim merakım var, sadece başlarda çok isteksiz gibiydim... ama beyefendiligi, asaleti ve konuşması beni çok etkiledi... erkekler kendilerine kişisel sorulmasını ister mi? Yani ne yapmalıyım? Yardımcı olabilirsen çok sevinirim 😊🙏
- 1 yıl
Eeee yani merakın olmalı sor onu tanimak adına ne varsa..
Gizli Üye(36-45)1 yılİşin bu detaya göre çok kolay, tabiki edebilirsin. İş çıkışı bir yerde oturup bir şey içelim mi dersin kesin evet diyecektir ama olur ya kıvırir ise sana sormak istediğim danışmak istediğim bişey var da diyebilirsin hem onore olur hem geri çeviremez, uygun değilse de uygun olduğun ilk fırsatta senden yanıt bekliyorum dersin 🤗
17 Yorumla
Soran1 yılNe kadar tatlı güzel bir yorum :-) korkuyorum da acaba ilgisi azalmış mıdır diye... sürekli kafamda kurup duruyorum böyle centilmen birine başta niye ilgi göstermedim diye 😔
Cevap sahibi1 yılYa hiç böyle düşünme her şey kısmet ayrıca erkekler de artık çabalamiyor bu yüzden kaybediyor centilmen olmak geri çekilmek demek değil, hatta bundan da bahset görüşmede, neden uzak durduğu ile ilgili biraz serzeniş yap😘
Soran1 yılNe kadar tatlısın sen, 🥰🥰🌹🌹 o kadar iyi hissettirdin ki beni🥰🙏 dediğin tavsiyeleri uygulayacağım... keske erkekler daha çok denese🙏🥰 ama hersey güzel olacak, oyle ümit ediyorum 🌹🌹 çok öpüyorum seni😘
Cevap sahibi1 yılDarısı başıma o zaman inşallah bu güzel sözlerin duaya dönüşsün karşılıklı ama biri çıksın karşıma senin gibi içimi heyecanlandıran çünkü kimseye kalbim geçmiyor☹️ inşallah çok mutlu olursun ve beyefendi seni yanıltmaz🤗 sevgiler
Soran1 yılSenin gibi böyle nahif güzel ruhlu ince birisinin karşısına gönülden ve ictenlikle dilerim ki kalbinin ısındığı, seni heyecanlandıran, seni herseyinle kabul edip seven birisi hayatına gelir ve kalıcı bağlar kurarsın🌹🌹
Cevap sahibi1 yılBak durum bu işte☹️ Harika bir kadınım her erkeğin yanında isteyeceği ama neden kalbimi çalacak kimse çıkmıyor karşıma, kimseyi beğenemiyorum☹️? ↗ senin soru esin kaynağım oldu 🤗
Soran1 yılAyyyy canım benim, cevapladım şimdi ben de😘🌹
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
44Cevap
Gizli Üye(45 üstü)1 yılO şekilde bende olmuştu.
Kadın soru sormak amaçlı konuştu, sonra görüşelim dedi.
Görüştükten sonra olaylar kendiliğinden gelişmişti. Kadınlar şimdi rahatça teklif ediyor ve hatta senin ile birlikte olmak istiyorum diyebiliyorlar.
Ama önce güven kazanmak lazım, Kadınlar güvendikleri erkeklere adım atar.15 Yorumla
Soran1 yılBen güveniyorum, sadece hala o utangaçlık var üzerimde, atamıyorum...
Soran1 yılBen karşı tarafın bana karşı bir ilgisinin olduğunu düşünüyorum ve basit bir adam değil, gerçekten centilmen ve aklı başında... sadece acaba böyle kaliteli bir erkek teklifimi kabul eder mi, o yönden korkularım var.
Cevap sahibi1 yılBen o erke tipiydim, karşı taraf devamlı bir şeyler sordu, banka hesabını verdi ben yapamıyorum sen yap diye. bunun gibi sonra konuşurken farklı boyuta ulaştı.
Sonunda hayır diyemedim.
Sende kaliteli olduğunu göster hissetsin.
Soran1 yılGüzel cevapların için çok teşekkür ederim 🌹🌹🙏🙏
Cevap sahibi1 yılRica ederim...
- Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı.
1 yılTabii. Bu zamanda yadırganacak bir şey değildir. Hem sen ufak geri çekme yapmışsın ve kıymetlinin cesaretini zayıflatmış gibisin. Bence zarfla. Hiç kahve ısmarlamıyorsun diyerek başlatılabilir.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Yeterince adım atmış adam sen artık karsilik vermelisin ilgisi var belli..
25 Yorumla
Soran1 yılEvet valla ya... sadece ben fazla utangaçlık yapıyorum...
Soran1 yılGüzel tatlı cevabın için çok teşekkür ederim... neden sürekli utanıyorum bilmiyorum... 🙏🥰
Soran1 yıl🥰🥰🙏🙏 çok teşekkür ederim dogru diyorsun 🙏🙏🙂 adim atacagim
Adım at cekinme.
Hayat cok kisa, yasanmasi gerekenleri erteleme..14 Yorumla
Soran1 yılErkekler kadının kendine ilgi göstermesine sevinir mi, korkmaz değil mi?
Soran1 yılYaaaa🥰🥰🙏🙏 vay bile, biz kadınlar hiç erkekleri tanımıyoruz valla🙏🙏 demek daha sakin, basit ve olumlu düşünmek gerekiyor... çok teşekkür ederim güzel cevapların için 🥰
- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılDavet etme doğal bir ortam yarat, isnyerinde iseniz konu aç, yabi doğal bir sohbette aaa şuraşi güzelmiş falan..
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılGayet normal bir şey yani Bir kadın erkeğe evlenme teklifi bile edebilir yani neden böyle saçma algılar var bilmiyorum
10 Yorumla Ya bunlar ne kadar saçma sapan algılar toplumda, bir kadın teklif eder mi. ... eder hayat müşterek lafa gelince
10 YorumlaEder bu seni küçültmez de yüceltmez de hatta kimseyi etmez buluştuğunuzda ki tutumlarınız önemli...
10 Yorumla
1 yılgayet tabii bunu teklif edebilirsin ve çokta şık durur
14 Yorumla
Soran1 yıl30lu yaşlarda nazik seviyeli kulturlu bir adam korkmaz değil mi?
- 1 yıl
korkacağını düşünmüyorum (:
Soran1 yılÇok teşekkür ederim 😊🙏
- 1 yıl
rica ederim umarım her şey dilediğin gibi olur
Bu işin cinsiyeti yok. Kadın erkeğe, erkeğin kadına teklif edebilir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
1 yılBi kahve içelim demenden de korkacaksa zaten buluşma kız mı erkek mi belli değildir o
10 Yorumla
1 yılEder tabiki ne olacak buluşma olmasada bı çay ismarlicam falan de
10 Yorumla
1 yılBence davet edilir bunda sıkılacak bir şey olmamalı. Aranızda iletişim varmış çünkü. Bir kahve içelim şurda çok güzel denebilir ya da başka bir şey.
00 YorumlaEdebilir niye edemesin bırakın bu post modern takıntılarınızı.
11 Yorumla
Soran1 yılDoğru diyorsun, bu soruyu başka birisi sorsa, ben de aslında aynı şeyi derdim... kadin erkek farketmez çünkü esasında samimiyet önemli... ama işte konu kendim olunca çok geriliyorum... başkasına çok güzel tavsiyeler fikirler veriyorum ama kendim kendi tavsiyelerimi uygulayamiyorum🤦♀️😔
Edebilirsiniz de yani ama karşılıklı bir duygu içerisine girmiş olsa kendisi davet ederdi diye düşünüyorum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
1 yılEdebilir neden etmesin
32 Yorumla
Soran1 yılKendisi gerçekten çok samimi, ve kaliteli bir beyefendi... o yuzden onu da korkutmadan yapmak istiyorum 🙏🙏😊
- 1 yıl
Anladım
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Olabilir bir tarafın açılması lazım sonuçta
00 YorumlaEdebilir tabiki şimdi nereye davet edeceksin ondan bahsetttt kshskshs
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 754 cevap paylaştı. dümdüz konum atıp acilllll gelllll yazsan 5 dkya orada olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 461 cevap paylaştı.
1 yılEder ne erkekden ne farki var kadinin yil olmus 2024
00 Yorumla Ya zaten kadınlar da erkeklere buluşma teklifi edebilmesi lazım niye her şey erkeklere yükleniyor anlamış değilim bu kalıplardan kurtulmalıyız
10 Yorumla
1 yılKEsinlikle etmeli ama adam olana
21 Yorumla
Soran1 yılEvet, kendisi de tam bir beyefendi, adam gibi adam :-)
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılÇok ince bir davtanış olur.
12 Yorumla
Soran1 yılKendisi gerçekten çok samimi, ve kaliteli bir beyefendi... o yuzden onu da korkutmadan yapmak istiyorum
- 1 yıl
Niye korksun ki
1 yılTabki edebilir ama zaten genelde kizlar hep biz erkleklere çikma teklif ediyorlar
10 YorumlaEvet edebilir, ama ben etmem shdjq
00 Yorumla
1 yılTatlım senden hoşlanan adam seni çoktan bir yerlere davet etmişti. Başkasına kaptırmaktan korkup acele etmişti
00 Yorumla
1 yılHerşeyi teklif edebilir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEdebilir tabii ama erkek teklif etse daha güzel olur.
10 Yorumla
1 yılEdebilir tabi ki
10 Yorumla
1 yılNiye etmesin ki
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılNeden olmasın
10 Yorumla Edebilir. Medeni insanin cinsiyeti olmaz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
u 1 yılEdilir niye edilmesin
10 Yorumla Edebilir ne var ki bunda?
10 YorumlaKesinlikle etmeli, yasanacaklari ertelememeli..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 520 cevap paylaştı.
1 yılYaşlar kaç?
17 Yorumla
Soran1 yılBen 39, o da 33
- 1 yıl
Sen ondan büyüksün bu konuda red alir diye cekinir, anlattığına gore bence o emin olmak istiyor ve sıra sende.
Bende bir kadına ilgimi bellinederim ondan net duruş isterim goremzssem acilmam.
Kadinlar ilgiyi alip mesafe koyup da uzaktan fkort havasında takılıyor. Bence gec kalma rahat ol olgun yaşlardasınız
Soran1 yılNe kadar mantıklı güzel bir bakış açısı 🙏🙏😊 kesinlikle doğru diyorsun... cunku kendisi bence de istiyor ama benden tam net olarak bir işaret alamadı... onunla daha iletişim halinde olacagim🙏🙏
- 1 yıl
istiyorsan adım at , yarım kalan insanı daha da yorar.
Soran1 yılBeklemeyecegim daha fazla, bugün adim atıyorum kesin 😊😊🙏🙏 çok teşekkür ederim
- 1 yıl
Sonuçlarını bizimle paylaş, mutluluğun daim olsun. Erkekler daha plancıdır, sen bir şey yapalım dediğinde başka bir şey planı varsa hemen olumsuz düşünme, müsait olursan senin uygun olduğunda yapalım de " tatlı bir ses tonu " ile kapıyı açık bırak. Onun sosyal medyasında isen hoslandığı şeyleri incele
Soran1 yılÇok çok teşekkür ederim 😊😊🙏🙏 tabii ki... EVET birbirimizi takip ediyoruz... çok güzel fikirler verdin ve tavsiyelerde bulundun😊😊🙏🙏 çok sağol gercekten
1 yılEvet edebilir neden etmesin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılE Bi zahmet etsin yani..
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 539 cevap paylaştı. edebilir tabi ki cinsiyeti yok ki bunun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılEdebilir bunda ne sorun olabilir ki?
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 359 cevap paylaştı. Kibarca et işte. Kahve içelim vs
00 Yorumla
1 yılEder Tabi neden olmasın
10 Yorumla
1 yılEt canım ne kaybedersin
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYaş aralığın doğru mu peki senin
016 Yorumla
Soran1 yılEvet doğru
Cevap sahibi1 yılOnun yaşı kaç peki
Soran1 yılAramızda 6 yaş var... o 33 yaşında
Cevap sahibi1 yılSenden 6 yaş küçük yani
Soran1 yılSorun mu sence?
Cevap sahibi1 yılHerkesin hayata bakışı farklı tabii. Ben kendimden büyük kadına karşı sadece cinsellik amacıyla ilgi duyardım. Uzun soluklu ciddi evlilik amaçlı bir ilişki için kemdinden büyük adına yanaşmazdım. Ama dediğim gibi hayatta hepimizin bakışı
Cevap sahibi1 yıl.. farklı*
Soran1 yılNe demek istediğini anlıyorum... onun öyle olduğunu düşünmüyorum ama herseyi gidişat gösterecek... yorumların için çok teşekkür ederim.
Cevap sahibi1 yılBenim sevgiye aç bir tarafım var. Anaç kadını seviyorum. Üstüne bir de dişi giyimli ve ruhlu ise... Beni eritiyor öfkesi kadın. Fakat dediğim gibi, evlilik gibi ciddi bir ilişkide kesinlikle benden küçük olacak kadın. Seni yargilamiyorum. Yanlış anlama lütfen. Sadece düşüncemi paylaştım. Her şey gönlünce olsun. Mutluluklar dilerim hayatında
Soran1 yıl:-) estağfurullah yargılamak bana düşmez, keza yorumların benim için çok değerli... 🥰🙏😊
Cevap sahibi1 yılÇok zarif bir kadınsın sen cidden
Merak ettim seni
Kimsin acep 😀
Soran1 yıl:-) çok teşekkür ederim, genelde böyleyimdir :-) kimseyi kırmamaya özen gösteririm :-) kimse aynı şeyleri düşünmek zorunda değil... hepimizin hayatı farklı, ama her insanın bir şekilde birbirine ihtiyacı var... o yüzden de sorumu sordum :-) gayet de güzel cevaplar aldığımı düşünüyorum 🥰🙏
Cevap sahibi1 yılKimdir peki bu zarif kadın
Ne iş yapar
Mesleği nedir
Hangi şehirdedir 😀
Soran1 yıl😁😁 sorumu gizli sordum ama merakın için teşekkür ederim 🥰
Cevap sahibi1 yılİşte perdeyi açar mısın diyorum ya gıcık 😀
Cevap sahibi1 yılPist
Evet edebilir gayet normaldir
10 YorumlaEdebilir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılEdebilir
10 Yorumla
1 yılEdebilir
10 Yorumla
1 yılOlur hemde neden olmassin
10 Yorumla
1 yılEtmeli zahmet olmazsa
10 Yorumlaedebilir
10 Yorumla
1 yılEder niye etmesin
10 Yorumla
1 yılEdebilir
10 YorumlaEdebilir
10 Yorumla
1 yılEder de bedeli var
01 Yorumla
Soran1 yılNasıl yani, anlamadım?
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılEdebilir
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Edebilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılOlabilir
00 Yorumla
1 yılEdebilir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. edebilir
00 Yorumla- Devamını Gör (5)
Devamını Gör(50)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!