arkadaşlar ben bi adamı beğenmiştim şirkette yüzük yoktu ve evli mi değil mi öğrenmem gerekiyordu yine şirkette onun pozisyonuna denk ve işe başlangıç tarihi yakın birisine fake hesaptan yazdım sordum soruşturdum ancak karşı taraf başkasını sormama rağmen benimle flört etmeye çalıştı boyumu vs sordu bende niye soruyorsunuz diyince sana onunla mutluluklar diliyorum dedi vs sonradan çok pişman oldum çünkü sohbeti hoşuma gitti sizce gerçek hesabımdan eklemeli miyim? Çok da güzel değilim ve şirkette ki pozisyonumu tehlikeye atacak güçte birisi eğer benden antipati kaparsa beğenmezse yani …
Güncellemeler
1 yıl
Bu arada adam 34 ben 24 yaş olarak
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bence ayni sirketten iliski yurumez ama cok begendiysen insanda yazmak ister. Bence arkadasca istegini at sonrasina bakarsin yani on yasta az degil simdi is konusuda var. He bu arada hic iletisiminiz yoksa sakin atma istek ben biraz sirkette konusursunuz diye dusundum once baskalarina onla ortak olan at sonra ona at olmadi
Öncelikle niye güzel değilim dedin ikincisi sen beğendin mi onu
Evet aslında başkasını sorarken sohbetinden hoşlandım güzel değilim çünkü model gibi kızlar var listesinde
Ne alaka model kızlar var sen nasıl birisin tarif edebilir misin
Sen 24 müsün
Evet ben 24 o 34 sizce bana bakması konusunda avantajlı mıyım? Tüm bu yaptıklarıma rağmen beni normal bir kız olarak görebilir mi
Bende bakar niye biliyor musun erkekler çıtır kız sefer birazda istekli flört etmeyi bilen birini isterler
Ama fake hesap kullanmam başkasını sormam vs skandal değil mi ve beni güzel bulmazsa ters de teper işler
Fake sakın kullanma o sıkıntı olur
Güzellik bilemezsin belki seni beğeniyor dur
Ama işte ona ilk önce başkasını fake hesaptan sordum
Sen onu isteğini belli ediyor musun
Fake hesapta senin olduğunu biliyor mu ki
Evet biliyor
Sende karşı hamle yapacaksın onun için kurduğunu belli edeceksin bence
Ne oldu
Beğendiysen istek atabilirsin yani ar namus meselesi değil ki bu olursa olur
Birsey olmaz biraz giderin varsa yok demez 😁😁
@Çiçekbal
Bence girme o toplara