Değerli Arkadaşlar acil fikirlerinize ihtiyacım var?

Merhaba değerli ablalar arkadaşlar.
24 yaşındayım nişanlıyım. Tanıştıktan 2 ay sonra nişanlandım (en büyük hata buradaydı hata ettim.) 15 gündür nişanlıyım ve ayrılmak istiyorum. Nedeni işe şu şekilde: Nişanlım çok kaba sürekli küfür ediyor.. annesine ağıza alınmayacak küfürler ediyor.. babasına şiddet uyguluyor... Geçen gün avmye gidip yemek yedik ve bana zehir etti 600 TL m çöpe gitti diye... Biz düğün arefesindeyiz abisine 55.000 TL para yolladı bana sormadan... bana sormadan dememin sebebi ben düğün bile istemedim sade nikah istedim masraf olmasın diye bu yüzden bana sormasını isterdim.. tartışırken kendine tokat atıyor şiddet yanlısı bir adam. sürekli herkese küfür ve dedikodu ediyor... ailesi bile kendisine küstü. Sürekli vurarim asarım keserim havasında. kıskanç giyimime karisiyor... ben dışarı. Çıkmayı gezmeyi eğlenmeyi severim o hep evde oturmak ister... bu arada disarida efendi görünür ama onu en yakınları bilir... Açıkçası çok soğudum bir yandan seviyorum ama ayrılmakta istiyorum. bir yandanda benim için 200.000 TL harcadi mobilya alındı nişan yapıldı vs... Kendi anne babamda benim için para harcadı çeyiz aldı şimdi ailemin korkusundan aileme ayrılmak istiyorum diyemiyorum... nişanlıma bir yandan kıyamıyorum kafam çok karışık ne olur tavsiyelerinize çok ihtiyacım var... ve ben kendisine bana zaman tanı nikah için acele etme dedikçe ya evleniriz 1 ay sonra ya da ayrılalım diyor... Başkası mı var diyor... çok dengesiz ve garip... aile ve toplum baskısı üzerimde ayrılmak istesemde babamdan annemden korkuyorum... babam bana hayatı zulüm eder hep yüzüme vurur... bu yüzden nişan bozup yaşadığım şehirden ayrılıp güneydoğu sehri... ablamın yanına Mersin'e yerleşip iş bulup çalışmak istiyorum. lütfen bana yardımcı olun değerli ve mantıklı yorumlarınıza çok ihtiyacım var herkese çok teşekkür ederim yorumlar için...
Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar ayrılık mesajı attım telefonu kapalı bakalım
Değerli Arkadaşlar acil fikirlerinize ihtiyacım var?