Arkadaşlar evlenmek istiyorum ama kendi içinde sorunlu bir ailem var sonradan ailedeki durumlar biraz düzelir gibi oldu.. fakat burada herkes olanları duydugu ve gördüğü için kimse evlenmeye yanaşmıyor sadece evlenmek değil dost olmaya bile yanasmiyolar... çok gücüme gidiyo zoruma gidiyo, kaldiramiyorum.. benim suçum ne? sürekli nereye gitsem karşıma çıkıyor bu konu.. inciniyorum..
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Senin aile sorunla yaşamının alakası yok
Evet 🙏🏻
Aklındaki olumsuz düşünceler asla gerçek olmayacak
Teşekkür ederim sağolun🙏🏻
Ya bak evlenirse ailenden kurtulursun ikinizde çalışır bu yükün altından kalkarsiniz evlendi kurtul ama okul okuyosan yapma fakat okuyosanda seni biraktiricaklarsa evlen bence
Kuzum çalışıyordum markette ama depremlerden dolayı artık çalışamıyorum orada... evdeyim işsizim şu sıralar. Allah yolumuzu bizlere hayırlı eylesin inşallah 🙏🏻
Bence bu olaylar geçene kadar biraz sabret Allah sana doğru yolu gösterir
❤️🕊️
Neler oldu ki hayatinda
Ailedeki sorun bu kadar ciddi mi
Eskiden şiddet ve cimrilik vardı babam tarafından sonra geçti gitti ama insanlar yargısız infaz yapiyolar bana canım yaniyo anlıyorum hak da veriyorum inan hu herşeyi düşünmek zorunda.. ama işte :((
İşin mesleğin var mı
Şiddet ve cimrilik insanları dostluk kurmaktan bile uzak tutacak sebepler değil ki bu sizin özel durumunuz ne bileyim
İşin gücün varsa ve yapabiliyorsan ailenden uzakta yaşamaya çalış çevreni değiştir bence
Sağolun, çalışıyordum markette ama depremden dolayı çalışamıyorum şu anlık.
Geçmiş olsun
Ne bileyim zor durumlar ya
Başka bir şehirde yaşamak istesen ailen kabul eder mi Peki
Neden yanaşmıyorlar
Eskiden babam tarafından şiddet ve cimrilik vardı.. şimdi kalmadı yok ama insanlar unutmuyor yargısız infaz yapiyolar canım yaniyo ama hak da veririm insan bu herşeyi düşünmek zorunda ama işte :((
Seninle ilgili olumsuz bir kanı var mı