Onu unutmak daha da doğrusu aklımdan, enerji alanımdan çıkarmak istiyorum ve kendimi başka bir kızla vs kıyaslamak istemiyorum
Eski sevgilisi afrıkalı bir kızdı bide
Bana onu daha çok, daha yoğun sevdiğini söylemişti 2 senelik ilişkiymiş o ama bende yoğun duygular hisedemiyormuş neden peki peşimden o kadar koşturdun bu ilişkiyi sen zorla istedin vs vs dedim özür diledi, daha iyilerine layıkmışım ve doğru kişinin o olmadığını söyledi, tutku hisedemiyormuş bana karşı, frekanslarımız farklıymış kendinin benden olgun olduğunu benimse olmadığımı ima ediyordu
Bide seni seviyorum yoğun değil sadece dedi ve ben kadın düşkünü biri değilim öyle olsam seni kullanırdım herkesle birlikte olurdum diyor seçici biriymiş filan
Nedense ben bunların hiçbirine inanmıyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Zaten genelde sen benden daha iyisini diyerek motive ederler. Belliki aranızda bi çekim yok. Ya da sana ilgi duyuyodu ilgisi bitti. Duygusal boşlukta olabilir. O kızı unutamamistir. Ki bence sana karşı konusunu açıyorsa o kızı unutamamış seni de sevmemiştir. Çünkü erkekler bilir ki biz kızlar erkek bi kızdan bahsedince otomatik soguyoruz. Exini hala seviyor seni de böyle avutuyor sen benden daha iyilerine layıksın diyerek.
Benim yüzümden o kızdan ayrılmıştı ben de onu redetmiştim ama sonradan bişekilde sevgili olduk fazla temas cinsellik vs vs istedi ben de onun istediği şeyi tam veremedim ama bu yüzden terkedilmem doğru değil sanki çözemiyorum ben de bu şeyi o zaman ne diye benden yapışmıştı yani zaten sevgilisi varken
Bu konuları açmıyordu buarada ben ona söyledim eğer böyle bir durum varsa otur düşün karar ver ona göre devam mı edelim bitirelim mi diye hiç beklemiyordum bitirmek isteyeceğini ayrılsak bile gitmeden önce beni öptü filan ve hep aynı şey
Ne hisettiğimi bilmiyorum filan diyor ne yaptığı belli değil bunun bide kendine ben olgun güçlü biriyim diyor
Seni güzelce kullanıyor yalanlarıyla kandırıyor
Evet yarabandı gibi kullandı iyi biri olduğunu düşünüyordum ben de
Uzak dur böylelerinden Neden böyle insanları tanıyorsun ki artık buyu biraz... sevişiyor muydnuz
Arkadaşımdı o benim ben biri tarafından rededilmiştim öyle girdi hayatıma yakın oldu onun da toksik ilişkisi vardı ve meğerse 2 senelikmiş ilişkisi ben bilmiyordum ondan ayrılırken öğrendim bunu
6 7 ay kadar arkadaştık sonra benden hoşlanmaya başladığını anladım ona sordum emin olmadığını söyledi hatta benim ondan hoşlandığımı zannediyormuş ben de ona bir şey hisetmediğimi söyledim redettim sonra benden bi umut hala yapışıyordu ben yine redettim iletişimi tamamen kesti ben de biz Arkadaşız böyle neden yapıyorsun dedim barıştık tekrar sonra ben İzmir'e gittim tatile 1 haftalik filan tatildeyken de geldiğimde de sürekli beni arıyordu soruyordu merak ediyordu hep beni geldim doğum günümü kutladı filan sonra ben de ondan hoşlandığımı düşündüm ve sevgili olduk işte bundan sonra hayatımı çok kısıtladı olgun değilmişim hareketlerim konuşmam davranışlarımı beğenmedi dalga geçiyordu bazen fiziksel de yakın olmaya zorluyordu kıskanıyordu hep şort bile giyme diyordu değişik şeyler sonra ben oturdum onunla konuştum bana karşı ne hisettiğini git bu bayramdayken bi düşün öylr karar ver devam edelim dedim gelmeden önce mesajla ayrıldık wpdan aradı konuştu ayrılmak istiyormuş gelince de söyledi yoğun değilmiş hiseleri benim için yanlış kişiymiş dedi
Hiç uğraşma böyle birisiyle seni hak etmiyor onun aklı başkasında
Evet şe. efsiz diyolar böylelerine
Onu enerji alanımdan aklımdan hayatımdan çıkarmak istiyorum yani aynı sınıftayız sorun değil sadece onu gördüğümde en ufak bir his bile hisetmek istemiyorum ne sevgi ne de nefret yani benim için bir fosil ölü varolmayan bir şey olsun istiyorum
Çok güzel düşünüyorsun Seni çok iyi anlıyorum bunun Yolları var konuşmak lazım
Birkaç şey buldum kendimce başka bir fikri olan tecrübesi filan birş var mı diyr de sordum bakalım
Burada yazamıyorum