Arkadaşlar ayrılık sebebi sizce ne kadar doğru ben haksız mıyım?

Ben sevgilimle tanışmadan önce bir kızın dışarıda akşam 8 den sonra kız arkadaşlarıyla bile olmasına izin vermeyen mini etek giydirmeyen sosyal hesaplarında erkek arkadaş olmasına izin vermeyen ve normal şekilde bir erkekle dışarıda okey vs izin vermeyen insandım. Sonrasında benim bu kızla 1.5 yıllık ilişkim oldu. Benim kıskanç olduğumu en baştan anlattığım için biliyordu fakat son 6 ay da kafasına göre mini etekle giymeye kalktı ben karışınca anlaşamıyoruz ayrılalım dedi ben yapamadım kendimi sorgulayıp acaba abarttım mı deyip sorun yapmamay başladım sonrasında. Bu gece saat 12 1 de kafeden yurduna geçmeye başladı kız arkadaşlarıyla. Tamam dedim kız arkadaşlarıyla sonuçta sorun etmedim (video foto atıyordu kız arkadaşlarıyla). Sonrasında erkek arkadaşlarını eklemeye başladı yok liseden yok üniden sınıf arkadaşım vs. Ben sorun çıkardım kavga ettiğimiz gün 3 4 saat sonra başka bir arkadaşını daha ellediğini söyledi. Ben baktım yapamayacağımı anlayınca bir şekilde ortaya yok bulup bazı arkadaşlarını silmesiyle 1 2 kişinin kalmasına karışmadım. Sonrasında kız arkadaşlarıyla gece 12 ye kadar var da içki içmeye gitmişler bana haber vermeden ben haliyle ortalık güvenilmez olduğundan sorun çıkardım mağara adamı ilan edildim. Sonrasında bu sefer üniden 2 kız 2 erkek buluşup okeye gitmişler ona laf ettim diye yine kıskançlığı abartan ben oldum. En son ben pubg ve bir tane yabancı dil öğrenmek için video görüşmesi yapılan uygulamalar da da sıkıntı çıkardım. Ayrılmak istedi artık bu kadar kısıtlamaya gelemeyeceğini söyledi ve bu kişi sürekli benim yanıma gelen ve sevdiğini aşık olduğunu söyleyen insandı. Ben gene yapamıyorum ve dedim ki tamam son dediklerimi abarttım bir daha abartılı kıskanmıycam dikkat edicem ama dedim sadece şunu bekliyorum ben olmadığım ortam da kızlı erkekli karışık bir erkek ortamında bulunma yapamıyorum kıskanıyorum çünkü dedi ki sen çok katısın. Ve bu arada demeyi unuttum bi tane ufak bi erkek arkadaşı var 2 kız bide o kafelerde takılmalarına ses etmiyordum son zamanlarda. Ben kızlı erkekli ortamlarında bulunma demem gerçekten sevdiğim ve ciddi düşündüğm bir kadına karşı fazla abartılı bir kıskançlık mı sizce de? Bu arada hım aldatmadım en ufak dövmem dövmem olmamıştır. Cevap verirseniz sevinirim teşekkürler.

Arkadaşlar ayrılık sebebi sizce ne kadar doğru ben haksız mıyım?