Video oyunları oynamayı seven bir karşı cins hoşunuza gider mi? Ya da sizi sevdiği için ilgi alanlarınıza yönelmesi ve öğretmesini istemesi aşkınıza renk katar mı?

Video oyunları oynamayı seven bir karşı cins hoşunuza gider mi? Ya da sizi sevdiği için ilgi alanlarınıza yönelmesi ve öğretmesini istemesi aşkınıza renk katar mı?
Benimde ilgimi çektiği için evet. maalesef bi sisteme sahip olmadığımdan şuanlık sadece izlemekle yetiniyorum.
Ağa be...
🥹
Ülkemizde sağolsun teknoloji fiyatları yüksek olmakla beraber oyun fiyatları da zorluyor. Kaldı ki Steam'in dolara geçmesiyle zaten iyice zorlaştı. Cidden bazen sinirim bozuluyor benimde.
Bahtsız kadersiz kısmetsiz şanssız bişeyiz 😂
Cidden. Bir de şey koyuyor mesela özellikle online oyunda; örneğin ilk çıktığı zaman alamıyorsun oyunu; bir 1 sene sonra aldın diyelim ya da bir indirime denk geldin ve aldın. Bakıyorsun yabancılar baya ileri seviye de ve onlarla aynı maça denk geldiğin zaman sana ezik muamelesi yapması.
Ya da ücretsiz oynanan ama oyun içi satın alımı oyunlarda, yabancıların çatır çatır parayı basıp senin üzerinden geçmesi ve performans olarak senin düşük kalman; o da koyuyor. Yaşadığım için biliyorum :D
Telefonda oynadığım oyunlarda da yaşıyorum 🥹 oyundan bile zevk alabilmemiz için bi miktardan fazla para lazım 🤦🏼♀️
Kesinlikle katılıyorum.🥹
İlgimi çeker
Cevap
8Cevap
Ben karaktere bakarım oyun önemli değil.
Oyun aşkımız sorgulanamaz günün 3 4 saati oyunlara geciyor isim bu vakit kaybı diyen kızlara gelsin bu cvp
Cekmez çünkü oynamayı beceremiyorlar zaten daha cok sinirleniyorum
1. soru oyunlar çok saçma ve vakit kaybı
2. soruda ki ise bence renk katar.
Lol e sporcusu bir kız vardı onun evli olduğunu öğrendiğim günden itibaren gelmiyor
İşte benim de dönüm noktam bu knk öğrenmiş oldun (senin gibi durakta gördüğün şahıs gibi olmasa da bana göre mantıklı sebepleri vardı o zamanlar)
Öyle 2-3 eski sevgilim oldu. Birlikte oyun oynaması guzel oluyor
Hoşuma gider korku oyunu oynarsa izlerim
Evet ama çok da abartmasın
İlgi alanm degl filmler olablr
Oyun oynarız eğlenceli
Çekmez
Çekerr
İlgimi çeker
Evet tabiki
bence zaman kaybi
ama görsel çok tatlış
Di mi? Yeter ki ilgi alanlarına bir nebze dokunsun gerisi geliyor zaten.
evet
Hem de çok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar