Gamer Oyunlarda cinsiyet takıntınız var mı? Serein Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Yani kızsam kız karakter oynamalıyım gibi ya da erkeksem erkek karakter oynarım gibi. Ben erkekle oynayamam mesela illa kız olcak smdmdmd Güncellemeler+1 yıl Teşekkürler @canerozkum 🩵 Güncellemeler+1 yıl Güncell Oyunlarda cinsiyet takıntınız var mı? Cevapla Erkek Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Hayır benim pek yok ama karakter seçerken erkek karakter seçerim erkek olduğum için. yani oyunda kendimi oynuyorum gibi olur 1 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Hayır yok neden olsun ki ben oyun karakterlerini her hali ile seviyorum 😊 1 0 Yorumla
varus55 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl Gamer konusunda 398 cevap paylaştı. dovus oyunlarinda kiz oluyorum. iyi meme sov oluyor. 1 1 Yorumla Serein +1 yıl Smsdmd düşünceye bak ya Yorumla
DS-Sharma Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl kizsa kiz erkekse erkekten çok kadın ama karakterlerin olduğu oyunlarda hikaye daha karakterler üzerine yogunlasiyo bide aksiyon düşüyor. sirf bu farklilik yüzünden bıraktığım oyunlar var. 1 0 Yorumla
ölMÜşSünAQ Takip Et Guru Yaş: 120 , eic 98% +1 yıl Yok. Bazı oyunlarda kadın karakterlerin hitbox'ı daha ince oluyor, o yüzden kadın karakterleri tercih ettiğim oluyor tabi :D 1 0 Yorumla
Gizemlii_Adam Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 70% +1 yıl Gidip sarışın zarif bir kızın kılığına giremem oyunda olsa 😕 1 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Evet var hep erkek karakter ve en güçlü olanı seçerim 1 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 494 cevap paylaştı. Yooo isterse gay olsun 1 2 Yorumla Serein +1 yıl Pislik smdndnf Yorumla ahmetcann16 +1 yıl Hahdhfhfjbf Yorumla
Mücahit68 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Bende var erkeğim karakterimde erkek olsun istiyorum 1 0 Yorumla
pataates Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl karakter daha incfr olduğu için kız alıyorum bazen 1 0 Yorumla
VolrathTheFallen Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 79% +1 yıl çok yok ama gene de yapıyorum bazen 1 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 928 cevap paylaştı. Evet var 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Hayır benim pek yok ama karakter seçerken erkek karakter seçerim erkek olduğum için. yani oyunda kendimi oynuyorum gibi olur
Hayır yok neden olsun ki ben oyun karakterlerini her hali ile seviyorum 😊
dovus oyunlarinda kiz oluyorum. iyi meme sov oluyor.
Smsdmd düşünceye bak ya
kizsa kiz erkekse erkekten çok kadın ama karakterlerin olduğu oyunlarda hikaye daha karakterler üzerine yogunlasiyo bide aksiyon düşüyor. sirf bu farklilik yüzünden bıraktığım oyunlar var.
Yok. Bazı oyunlarda kadın karakterlerin hitbox'ı daha ince oluyor, o yüzden kadın karakterleri tercih ettiğim oluyor tabi :D
Gidip sarışın zarif bir kızın kılığına giremem oyunda olsa 😕
Evet var hep erkek karakter ve en güçlü olanı seçerim
Aynısı hep kız seçerim.
Yooo isterse gay olsun
Pislik smdndnf
Hahdhfhfjbf
Bende var erkeğim karakterimde erkek olsun istiyorum
karakter daha incfr olduğu için kız alıyorum bazen
asla takıntım yok
Mümkün olduğunca erkek seçerim
Hiç öyle takıntım yok
Genelde erkek karakter alırım