Oyunlar da karşı cins seçme olasılıkları bir hayli fazla. Siz kendi cinsinizi mi karşı cinsi mi tercih ediyorsunuz?

Merhaba KScanlar! Nasılsınız?
Karakter seçimi olan bir çok ister online ister offline oyunlar da genellikle karşı cins karakterler daha fazla tercih ediliyor.
Şahsen ben de arcade oyunların da hep yapmışımdır bunu. Konsolda da hala yaparım.

Seçme sebebimse görsellik, ses, estetik yönleri ve daha çok zayıf olarak görülen karakterleri seçme gibi bir tarzım var. O yüzden çokta jeton kaybettirmişlerdir bana karşıma bir rakip çıkınca içimden geçse bile kapışırdım.

Dırım dırım dırım dıss 🤪 #aynadakiajan #aynadakiajansoruyor
Oyunlar da karşı cins seçme olasılıkları bir hayli fazla. Siz kendi cinsinizi mi karşı cinsi mi tercih ediyorsunuz?