Mümkünse olmasın. Sansür veya ima olur da açık açık cp2077 gibi olmasın 😂
1
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
İstersen patch yüklemezsin, blur yapar. Sana kalmış, Steam'de sadece karşıma çıktı, sorayım dedim. Benim oynadığım birkaç oyun var. Yalnız değilimdir diye düşündüm.
Hentai türünde iyi kart düşüyordu ancak hesabıma bulaştırmak istemedim hiç hemde ekranda açık duruyor gören olsa açıklaması da olmaz 😂 Ya tabi atlanabilir falan da temelli bu tür içeren oyun benlik değil, simse karşı değilim mesela veya cp2077 de iyi ama sansürlü olarak. Oyunları başka amaçlarla oynamayı doğru görmüyorum 😂
Mdmd yani doğruyu yansıtmak iyidir ama biraz böyle hesaplara negatif kalabiliyorum görüşümden dolayı. Ben fazla uğraşmam bu konularla ondandır belki kdödl ki hentai falan hep genelde erkeklere yönelik gibi. Üç beş anime oyunu alınca düştü karşıma kız profilli hepsi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Hayır öyle oyunlarla işim olmaz
Hayır Oynamam
Normalde oyun oynuyor musun?
Eskiden çok oynardım 15-16 yaşlarında
Mümkünse olmasın. Sansür veya ima olur da açık açık cp2077 gibi olmasın 😂
İstersen patch yüklemezsin, blur yapar. Sana kalmış, Steam'de sadece karşıma çıktı, sorayım dedim. Benim oynadığım birkaç oyun var. Yalnız değilimdir diye düşündüm.
Hentai türünde iyi kart düşüyordu ancak hesabıma bulaştırmak istemedim hiç hemde ekranda açık duruyor gören olsa açıklaması da olmaz 😂
Ya tabi atlanabilir falan da temelli bu tür içeren oyun benlik değil, simse karşı değilim mesela veya cp2077 de iyi ama sansürlü olarak. Oyunları başka amaçlarla oynamayı doğru görmüyorum 😂
Valla hiç umursamıyorum Steam'dekileri, ben oynarım. Saklamaya gerek yok, gerçek kişiliğimizi. Gören olsa da yani açıklama yapmak zorunda değilim.
Mdmd yani doğruyu yansıtmak iyidir ama biraz böyle hesaplara negatif kalabiliyorum görüşümden dolayı. Ben fazla uğraşmam bu konularla ondandır belki kdödl ki hentai falan hep genelde erkeklere yönelik gibi. Üç beş anime oyunu alınca düştü karşıma kız profilli hepsi
Ahahah doğru. Kadınlar için de var o tarz. Biliyorum birkaç oyun. Hatta oyunun yapımcısı kadın.😀
Ldmdld o da fark etmiş demekki
Puzzlelerde falan olmasa alacam da hani normali yok olanlar da bebek içindi fleödş
Veriyim isim istersen, bdsm ve female dominant tarzı
Teşekkür ederim, bana hitap etmiyor dediğim gibi 😅
eskiden the Sims adlı oyunu oynamıştım çocuk yapma sahnesi hala aklımda
knk bi tane oynamistim baya da kaliteliydi ama ismini unuttum animeli bir seydi snnxnxnxkxnxn
Hatırlaaaaaa gjvjcjcb
Yok ya bana saçma geliyor adult oyunlar. p*rno izlerim daha iyi.
Oynamıyorum ben ihtiyaç olursa cinsel içerikli hikayeler itiraflar okurum o yetiyor
Oynamam
Ne oynarsınız?
Hayır oynamıyorum cano sevmem
Hoşuma gitmez, oynamam.
oynarim
Ay ben şok.😱😨
niye , beklemiyomuydum
n🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Benden bekliyor muydun? Onun gibi😂
😂😂
Yok.
Birkaç tane keşfettim, keyifliydi kral.😂 yabancı arkadaş önermişti bana.
Bilemiyorum ki dost :) içeriği ne
Ne lazım sana, sorayım Discord'dan arkadaşa.😊
Aslında bir şey lazım değil sadece merak ettim fghj
Steam'den bak hacı. Populer titles kısmından. Benimki biraz ikonik konulu olduğu için danıştım. Oyunu geliştiren bir kadınmış, oynadığım oyun
Parali mi bu
Ücretsiz oyunlar da var. Ama oynamadım.
ayy benden uzak olsunn
Oynarım
Oynamam brom
Hiç oyun oynamam..
Oynamam
Hayır yok
Hayır oynamam
Oynamam
Oynamam
Hayır