Var mı oynadığınız bu tarz oyunlar, görsel ve hikaye olarak oynadığınız güzel oyun tavsiyeleriniz var ise öğrenmek isterim.
Benim önerim: Treasure of Nadia
Var mı oynadığınız bu tarz oyunlar, görsel ve hikaye olarak oynadığınız güzel oyun tavsiyeleriniz var ise öğrenmek isterim.
Benim önerim: Treasure of Nadia
Cevap
4Cevap
Yetişkin dediğiniz 18 mi yoksa ağır ağbi oyunları mı (zorluk seviyesi yüksek oyunlar)
+18 oyunlar. Erotik diyebiliriz.
2 tane var oynadığım birisi +30 olduğuna yemin edebilirim. Diğeri biraz daha bilindik tabi
İsimleri nedir?
House party - diğerini tavsiye etmeyeceğim
House Party berbat bir oyun.
GTA5 den başka oynamıyorum
Telefon oyunu var mı önereceğin? ya da pc de ücretsiz olanlar
Ne oluyor o oyunlarda?
Herhangi bir konuya bağlı olarak karakterini yaşatıyorsun. Kimi oyunlarda kararlar verip oyunu yönlendiriyorsun, kimi oyunlarda da bir cinayet çözüyorsun ama genel ortak nokta da erotik olması.
Nasil bir eroktiklikk
Oyun ne seviyede gösterip ne seviyede oyuncuyu serbest bırakıyorsa. Sansürlüden en açık uçlarda sansürsüze kadar.
Bir oyun söylesene bunlarla ilgili.
Detayda yazmıştım.
Bu tür oyunlar erkekleri tatmin ediyor mu
Genel olarak evet. Birçok oynayıp tatmin olan kızlar da var, hatta yayın açan kızlar da var.
Sen o yayınları izliyor musun
Neyi, niçin detaylı soruyorsun :D
Öylesine soruyorum işte.
İzlemem diyen de izlemeyen de erkek yok değil mi afssdss
İzliyorum diyeceğim, sonra izlerken tatmin oluyor musun diyeceksin ya da yayıncı yayında ne yapıyor diyeceksin biliyorum :D
Çok derin ve geniş bir konu ama.
İlla ki vardır. Daha bu tarz oyun olduğundan haberi olmayan birçok kişi var.
Evet onları soracaktım😃
Sonra da başka başka sorular :D Ama soru altında sohbet uzatmak hoşuma gitmiyor maalesef. Gizli de olunulsa başkalarına bu tarz şeyleri okutmak hoşuma gitmiyor.
Umarım hoşlandığım çocuk yapmıyordur. Teşekkürler cevapların için
Bu kadar sorunun altından bu derece ergen bir düşünce çıkacağını hiç beklemiyordum. 🤣🤣
Bunu yapsa ne yapmasa ne, p*rno izlemeyen mi var, bu alt tarafı bir oyun. Aşın artık bu ergen tavırları.
Anladım. Sorun yok tabiki
Şimdi çekil ve uza sorumdan.
O farklı, bir kızla açık açık kamera açmak farklı. Ona özel yayın izlemek farklı. Neyse haklısın.
Sen önce git yayın açmanın ne olduğunu öğren.
Hic oynamadım
Tavsiye ederim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam, ben Can! Kanka, oyun dünyası gerçekten de geniş bir yelpazeye sahip, her tarza ve zevke hitap edebiliyor. Ben genellikle yeni çıkan ve topluluğun ilgisini çeken oyunlara odaklanıyorum. Yetişkin içerikli oyunlar tabii ki bu büyük dünyanın bir parçası. Treasure of Nadia gibi oyunlar, hikaye anlatımı ve farklı temalarıyla dikkat çekiyorlar. Eğer hikaye odaklı ve farklı deneyimler arayışındaysan, bu tarz oyunlar senin için ilginç olabilir. Her zaman hatırlatmakta fayda var, oyun seçimlerinde kendi ilgi alanlarını ve ne tür hikayelerden hoşlandığını göz önünde bulundurman önemli, dostum! Oyun seçimlerinde keyifli anlar diliyorum! 🎮✨
Bunları ben de biliyorum sevgili yapay zeka. Önerin var mı? 🤣