Karımı sevmiyorum, çocuk var diye ayrılamıyorum, miras durumu var falan filan gibi sözler neden o erkekle beraber olmanıza yeterli geliyor. Sevmeyen erkek ayrılır, boşanır. Çocuk falan hikaye mantıklı düşünün biraz kocalıktan vazgeçiyor babalıktan değil! çocuğunu her şekilde görür, diğer sebeplerde hep faso fiso
Kendinize bu degersizligi yaşatmayın hemcinsinize de. Evli bir adamla beraber olduğunuz sürece bir aile masasının artığını yemeye devam edeceksiniz yani her zaman bir artıkçı olacaksınız gerçek bir aile değil, o yine gidip ailesinin masasına oturacak artan zamanlarını size ayıracak.. kendinize bunu layık görmeyin.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Karaktersiz oldukları için.
Ucuz, zavallı, basit, rezil karakter modeli bunlar.. Cariye kılıklılar..
Demek böyle seyler demek lazimmis. Ben de diyorum nerde hata yapiyorum. Bana sorduklarinda cok seviyirum diyorum. zaten aklima gelince bile yüzümde güller aciyor. Sonra salıyorlar hemen beni🥲 bu islerde basarinin sırrı yalan soylemek. Ben de iki is pisirecem. diye yalan soyleyemem. Napcaz bakalim. Hic sevgilim olmayacak mı benim 🥺
Evli misin anlamadım
Evet.
Çok seviyorum aklıma gelince bile yüzümde güller açıyor dediğin bir eşin varken neden bu sevgili arayışı. Sana bu duyguları yaşatan kadını kaybetmeyi göze alacak kadar önemli mi
Zaten isin orasi da var. Biri yaziyor ediyor sonra diyorum simdi aksiyon olsa nolcak sonra kaybetmek degil yuzünün eksimesine degmez zaten. Oyle kalakaldim ben de. İsimiz zor anlayacaginiz.
İhanet sonrası bir kadın affetse ve gitmese bile o ev cenaze evine dönüyor ne tadı kalıyor ne de tuzu. Güvenin kalmadığı devamlı şüphenin olduğu bir ortamda kimse huzur bulamaz
Benim eşimin bana söylediği söz şu olmuştu, ihanetin hiç bir tadı yok devamlı korkarak yaşadığın bir yere çeviriyor yuvanı.
Başka bir kadınla yaşayacağın şeyler eşinle yaşadıklarından farklı olmayacak o kadınla beraber oldun diye ten rengin maviye falan dönmeyecek mesela ya da kanatların çıkmayacak, değmez özenme böyle şeylere
Gercekten cok güzel yazmissin gercekten bu olay boyle. Ben de bunun bilincindeyim ama erkek olmadan bizim icin kadinlarin ne ifade ettigini anlamaniz imkansiz. Çok arada kalıyoruz. Biseyin arkasina siginmak gibi dusunmeyin lutfen. Ama dünyada kadinlardan daha cok ilgimizi ceken bisey yok. Birde isin soyle bir garip yani var rsini cok seven erkekler daha yatkın oluyor cunku kadin mitlu ettikce kadınları daha cok seviyoruz. Dikkat edin karisi kotu davranan beter tiplere denk gelen erkeklerin o islerde pek gözü olmaz.
yaşıtları evlenmek istemiyor
40 yaş üstünde para var
çoğuda karsıından boşatıyor
Boşanıyorsa eyvallah ama boşanmayarak nikahlı eşlerini ahmak yerine koymasınlar
ülkenin yüzde 27sinde akraba evliliği var. bu çoğrafyadan mantıklı şeyler beklemek akıl tutulmasır
kadınalr zorla evlendiriliyor
kimse mutlu değil!
Dediğn gibi mantıklı olsa demekki öyle yaparlardı değilmi
Bence bu durum tamamen parasal ne hikmetse kimse garibana bakmıyor herkes cebi dolu olana bakıyor 😅
Kadınlar hiç bir zaman yalnız kalmazlar. Bu hayatta en büyük yalnızlığı erkekler çeker ama kadınlar hep bir demogoji yapar.
Kadınları çözmüş zeki bir arkadaş gördüm burada 👏👏👏
Kadınlar ve ilişkileri üzerinde çok fazla analiz ve düşünceye sahip olunca çözülüyor. Kadınlar her zaman garanticidir, erkeklerin çok fazla yedeklerini söylerler ama asla öyle değildir. Kadın ilişkileri içerisinde öylesine güzel rol yaparlar ki erkeğin tüm merhameti, vicdanı, sevgi duygularını iliklerine kadar sömürüp hayatından çıkarlar.
Bu durumda o kadınlara ne isim vermeliyiz çiğerleri hakkında sözlükte kullanılacak bir kelime bulmak zor
TDK’ nda bunlara verilebilecek bir kelime ad, sıfat, tanımlama yok. Ancak düzgün olan kadınlara; “Kırmızı Kamelya” diyebiliriz.
Düzgün olan kadınlar her zaman mutlu olmayı hakediyor
Onlara kimse dil uzatamaz, onlar söylediğim gibi Kırmızı Kamelyalar çok narin ve çok ender rastlanan.
Ben inanıyorum öyle bir kadın hayatıma girecek herkes kalbinin ekmeğini yer
Umarım girer kardeşim Allah herkesin gönlüne göre versin.
AMİN üstadım kuşadasında yaşıyorum bir gün buraya gelirsen gediz elektrikte çalışıyorum beklerim çiğerleri beş para etmez kadınlardan konuşuruz namus timsallikleri yapan arkadaki yüzlerini görürüz
Konuşur sohbet ederiz
Bu hoş, nazik davetin için teşekkür ederim kardeşim, iyi insanlar iyi ki varlar…
İyi insanlar her zaman iyilerle karşılaşır iyi olduğunu sandığımız kötüleri de Allah yüzlerini gösterir
Allah'a emanet
Eyvallah kardeşim, Allah’a emanetsin kolay gelsin iyi çalışmalar.
Şimdi genç nesil hep yaşlı adamlara bakıyor gençlere bakmıyor nesil bozuldu galiba. Yediklerinden içtiklerinden olabilir
:D kulis çalışmalarına devam ediyor canısı ama boş seni dinlemeyecekler :D
Evet Çok başıma geldi, yaşa bakmadan direk arkadaşlık istiyorlar, bunlar normal işinde gücünde kadınlar.
Kaşar oldukları için
👏👏👏👏👏
Bilmem
Karaktersiz oldukları için