Dikkat ediyorum da, evli ve çocuklu olunca bekar halden daha çok ilgi görmeye başladım. Gerçekten dikkat ediyorum da en çok koyan aşk, evlilere aşık olan bekarların aşkı.
Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
çünkü evli erkeğin veya evli kadının tutkal gibi yapışma şansı yoktur...'''buraya kadar ''' dediğinde işine bakacaktır...rezalet çıkaramayacak kadar çok kaybedeceği şeyler vardır...
okuyan herkese benden bir tavsiye;
birlikte olacağınız kişinin mutlaka kaybedeceği çok şeyler olsun...malı-mülkü, işi-gücü, klası-çevresi, hatırı-kredisi vs olsun...canından başka kaybedecek birşeyi olmayan insanın neler yapabileceğini hayal bile edemezsiniz...aşk-meşk işleri kötüye gittiğinde inanın sizin canınızın hiçbir önemi kalmayacaktır...gazatelerin 3. sayfası bu tip haberlerle doludur...bu günden itibaren takip edin bana hak vereceksiniz...
istenmeyen bir durumla karşılaşmamanız dileğiyle...
doğruda adam evli olmasa bile kaybedecek çok şeyi olabilir. veya karımdan ayrılıcam diye tutturursa o zaman bu tarz kadınlar ne yapacak.
şaka bir yana %101 haklısın
... Evli bir erkek,dışarı da bir ilişki yaşıyor ise, köşe sıkıştırılması her zaman bekar bir erkeğe göre daha kolay olur.Dışarıda ki "Kadın" bunu bildiği için,art niyetliyse evli erkeği kullanır.Çünkü O her zaman sorgulayamaz,her zaman hayatın da olamaz ve ne isterse yapar.
bknz. evli erkeğin ezikliği !
geneli için evet ama istisnai için hayır...
suçunu :))
çok kötü bir durum aşık olan içinde olunan içinde ama ne yazıkki evli kadınlarında başına azımsanamayacak derecede fazla geliyor bu durum.hadi erkek gizleyebilir ne bileyim hissettirmeyebilir takmayabilir ama evli bi kadın bunların üstesinden güçlü bir şekilde gelemiyor ve eşinin en ufak bir yanlış anlaması boşanmaya kadar gidebiliyor.herkes önüne baksın kimsenin yuvası yıkılmasın.amaç yaşı büyük birinle birlikte olmaksa da en azından evlenip boşanmış birini seçsinler der gönderme yaparım.
mantıkçıl günün cevabı seçildin.
Ben bunun şaka olduğunu sanıyordum, taa ki şahit olana kadar!
ne yazık ki, evli olsun erkek olsun, gerisi önemli değil kıvamı arayanlar çok türedi. Sanıyorum ki bunun sebebi, başkasında olanı kendine maletme güdüsü. Basitliğin göstergesi.
bence değil olgun ve hayatta mücadele yeteneği olan kısacası güç göstergesi kadınların bir erkekte en çok aradıkları özellik...
başkasında olanı kendisine maal etme güdüsü konusunda seninle aynı fikirde değilim demek istedim. bunun kesinlikle hayatını idame eden güçlü erkek konusu ile parelelliği ile alakalı buluyorum anlaşılmayan? tamam oturabilirsin :))
saygı duyarım tartışmalar ve fikir ayrılıkları doğruyu buldurur... aynı fikirde olsa idik zaten sorun olduğu belliydi ;)
Cevap
6Cevap
Aslında çapkınlık yapmak isteyen erkekler evli oldukları gizlerler bence.Yoksa evli erkeklerin cazip olması gibi bir durum söz konusu değil. Neden cazip olsunki? Dünyada bekar erkekmi yok. Bence evli erkeklerin aldatmak için uydurduğu bir bahane bu. Hiç etik değil.Aynısını karınız yapsa ne olacaktı peki.
ayıp ayıp :))
yürü be kanka :DD
en yakın arkadaşlarımdan biri geçen sene evlendi. kızlar peşinden ayrılmıyor. ne numaralar, ne telefonlar... çocuk yüz vermese de nereye gitsek parmağındaki yüzüğü ile hepimizden kısmetli.
bence evli erkek başına bela olmaz diye düşünüyor olabilir.
ilk defa duydum.
vardir elbet evli olsada olmasada farketmez diyenler ama geneli bekarlara daha cok ilgi gösterir.
baslik yanlis birkere genelleme yapmissin yasadigin iki üc olaydan dolayi. yada cevren cevre degil (:
evet çevrem çevre değil, çevrem çevre değilse çevremin yarı çapı kaçtır :P
yarı çapını hesaplıycak kadar eğtimin varmı :))
ben tecrübelerimle konuşurum arkadaşlarımdan duyduklarımla değil ;) senle aramızda çok fark var çalışıyomusun? evlimisin? yada yalnız yaşayıp kendi ayaklarının üzerinde duruyomusun? çocuğun varmı ona bakıyomusun? bunların cevapları evetse benle yarışabilirsin ;)
senin sordugun özelime giren sorularin hicbirine cevap vermiyorum. yanliz bende yeryüzünde yasiyan biri olarak ve bircok evli ve bekar arkadasim var ve cevremde de gördüklerim yeterlidir. olaylari birebir yasamam gerekmez. sen kendine bos bi takinti yapmissin, bahsettigin kisilikte bayanlar vardir ama baslik yanlis arkadasim genelleme yapamassin bu konuda.
ozaman beğenmiyosan yorum yapmıycaksın başlıkta yorum yapmak zorunludur diye bir ibare göremiyorum :) ayrıca arkadaş değiliz hiçte olmadık ;))
begenmedigim icin yorum yaptim sen kendinde bütün bayanlari genelleme hakkini nerden bulmus isen bende buraya yorum yapma hakkimi oradan buldum. kimseyi genelleyemezsin.
sana bakan herkesi senle ilgileniyor seklinde algiliyorsan ciddi sorunlu bi kisiliksindir. yok gelip direkt teklifte bulunuyorlarsa son derece laubali ve sinirlari olmayan bi kisiliktirsinki o cesareti kendilerinde buluyorlar. yoksa kimse gidipde evli oldugunu bildigi bir erkege kolay kolay yanasmaz.
kaç yıldır evlisin bilmem ama evli olup değilim diyen çok erkek var. acaba bunlardan biri oldun mu hiç evlilik hayatında?
asla olmadım, 2,5 yılık evliyim... soran kim olursa olsun söylerim karşımdakini beğensemde söylerim beğenmesemde o yüzden kaygım yok yani karşımdakine şimdi evli olduğumu söylersem beni istemez diye...
buna rağmen "gel mutfakta mercimek var fırına koymam lazım. yardım et" gözüyle bakıyorlarsa bu onların edepsizliği
kimseyi kınamam ve kimseyi deşifre etmem birşeyler yaşanmışsa bana güvendiği için yaşanmıştır onu ne aşağılarım nede deşifre ederim sende böylelerini beğenmek zorundas değilsin kimseyi kınama gün olur başına gelir kendinden utanırsın...
ben bile bile lades diyerek kendimi küçük düşürmem. büyük konuşmak değil bu. eğer evliyim ama uygunum şeklinde yanaşıyor ve kabul görüyorsan ki görebilirsin o zaman bu durum senin edepsizliğini gösterir.
benim edepsizliğimde sana düşmez... beğenmiyorsan konuşmazsın ozaman sende olur biter ben yaptğım hiç bişeyden pişman olmadım yinede olucak değilim... edepsiz biriyle konuşmamanı tavsiye ederim seninde hiç kaybolmamış edebinin bozulmaması için.
eşinin kulağına gider de üzülür yuvam bozulur diye düşünmüyorsan yaptıkların benim nasıl umurumda olabilir. ayrılırsan belki pişman olursun belki olmazsın. başkasını bulduğunda neden karından boşandın diye sorduğunda pişmanlık duyarsın belki kimbilir. sen mutluysan yaşantın beni ilgilendirmez. mutsuz olduğunda da ilgilendirmeyeceği gibi...
ilgilendirmiyoda madem neden bukadar yorum neden bukadar soru? bir insan yakından tanımak istemediği yada önemsemediği birini neden bukadar köşeye sıkıştırır? ne öğrenmek istiyosun ? eşimin kulağına gitmesi bişeyi değiştirmez nede yuvam yıkılır çünkü yuvamın yıkılması çok zor bişi benim öyle bir derdim yok umurumda yok ayrıca.. nedir seni bukadar rahatsız eden anlamadım yalan söylemeyip dürüst olup evli olduğumu mu söylemem mi?
dürüstlük evliyim uygunum hop yatağa mantığı mıdır? karını sevmiyor olabilirsin. ben senden değil genelden bahsediyordum. "pişman değilim" dediğinde olay sana döndü.
ayrıca madem eşini sevmiyorsun muhtemelen o da seni sevmiyordur. neyse konu bu değil.
madem "önüme gelenin koynuna girerim" diyorsun o zaman ne diye evlendin? bekar kalsaydın ya.
aslında bunu başlı başına bir soru olarak sormak lazım erkeklere. ama nedenini bildiklerini sanmıyorum.
bi gün nasılsa evlenicektim, bak o konuda haklısın neden evlendin madem... bi gün nasılsa evlenicektim dedim ya çocuk sahibi olmak için... oldumda dünyanın en güzel prensesi benim oldu kızım :) sonrası mı? varlıklıyım ne eşimin bana ne benim ona ihtiyacım yok birbirimizi seviyoruz doğru ama ben sex konusunu artık sadece onunla yaşamaktan bıktım ok daha nasıl açık söylenir bilemem rahatladın mı öğrenince :)evliler bekarların halini bilirler ama bekarlar evlilerin halini bilmedikleri için atıp tut
tutarlar... o yüzden uzatmaya gerek yok öğreniceğini öğrendin sanırım... bunun üstüne artık zaten sen ve senin gibilerin beni beğenip beğenmemesinin pek önemi yok dedim ya ben hayatımı sadece kendim için yaşarım ve herşeye sahibim benim istediğim birşey ancak beni üzer harici güldürür... kızım tek dünyam haricini kaile almıyorum başka sorun ? :)
kızın büyüdüğünde ona ne diyeceksin? eşin seni boynuzlarsa boşver aldırma mı? ben de anneni boynuzlamıştım zaten mi?
ben evlenmedim hiç ve inan sırf buyüzden evlenmekten kaçar oldum. şimdi hayatımın merkezinde biri olsaydı ve evlenme teklifinde bulunsaydı sanırım arkama bakmadan kaçardım.
sana mı dert oldu :)) evde kalmışsın bahane arıyosun :))))
bahane değil güvensizlik. güvensizlik konusunda haklı olduğumu ispat ettiğin için sağol.
sadece meraktan soruyorum. diyelim eşin seni aldatıyor, hayatında bir veya birden fazla erkek var ya da siz evlendikten bu zamana kadar olmuş. ne hissederdin ne yapardın?
boşanırdım napalım hayatta kim ne yapıyosa kendisine yapar başkasına yapmaz bunda büyütücek birşey yok...
yani "ben de kendime yapıyorum" diyorsun.
peki erkeklerin şu klişe lafları vardır ya hani. kadın öğrenir. boşanmaya kalkar. erkekte ağlamaklı bir tavır alır. yuvamızı bozma karıcığımmm der ya. öğrenim tekmeyi basarsa öyle der misin?
ben çok gülüyorum bu durumlara. hem yuvayı yok et hem yuvamızı bozma de. komedi filmlerinden daha çok güldürür bu beni
mensup olduğu aileyi bidaha rüyasında görür gitmek isteyen gider... ;)
sen çok yüksekten uçuyorsun dikkat et çakılmayasın.
ben senden çok görmüşümdür ama sen benden hiç gördünmü acaba muhalefet mi geldin başıma nedir senin için özelimi deşifre edemem artık sıradan birinin tatmin olması için kendimi anlatıyorum burda yazma hadi kendine göre muhabbet edicek birini bul...
bende kadını damızlık gibi gören senin gibileri çok gördüm. neden hala bekarım sanıyorsun. senin gibiler beni soğuttu evlilikten
napim hacı kel göbekli birini bul ona hint kumaşı gibi gelebilirsin ozaman seni aldatmaz ama benim gibi adamlardan uzakdur... sana erkeklerin herşeyini deşifre etsem mesela aynı ortamda arkadaş olsaydık erkekelrden büsbütün uzaklaşırdın...
uzaklaştım uzaklaşacağım kadar ben yakınlaşma çabası içine bile girdim. kendimi aşıp önyargılarımı kırmaya çalıştım. ama senin gibiler yine kırdı ümidimi
benden istediğin nedir? derdini neden bana kusuyosun burda bi sürü erkek var onlardan birini sırdaş yada kanka edin neden ben?
ee o zaman erkeğe erkeklerin davrandığı gibi davranmak mübah demek ki
soruma cevap alamadım neden ben? neden benimle ilgileniyosun ?
seninle ilgilenen kim. başkası senin yazdıklarını yazsaydı ona bu yazdıklarımı yazardım.
benim kasıt ettiğim tavrını beğenmediğin birine neden yorum yapıyosun yapma ozaman .
niye yapmayayım ağzımı mı bantlayacaksın. hem fikir olmak zorunda değilim ki yorumlarımda
niye bantlıyım ağzını canım ben barbar değilim tamam mı fikirlerim keskin, tavırlarım ters olabilirmama hayatımda bi kadına el kaldırmadım kaldırıcakta değilim eşit güç ilkesi savunucusuyum zaten hoş senin ağzın bantlansada başka yerinden konuşmaya devam edersin maaşallah çeneye bak :)))))))
başka yerimden konuşamıyorum çok denedim daha başarılı olamadım :D
bence konuşursun konuşursun mümkünü yok duramazsın çatlarsın maazallah..
Karakter meselesi... Her yapanın amacı farklıdır..
katılıyorum...
Tek nedeni evli erkekler kolay kolay kızların başına bela olmaz...
+1
yuva yıkanın yuvası olmaz, hiçbir zaman bi yuva sahibi olamıcaklarından yıkmak için uğraşıo olabilir bazı ka$arlar
kaşar deme kızlara ve büyük konuşma bügün başına gelir...
yaşşa len pelin :D
gazoz ağacı çaktın mı ;)))
illa bir ibn..lik olsun istiyorlar işin içinde ondan...
Ben de evliyim, asılan kadınlar bunu farketmelerine rağman asılmaya devam ediyorlar hem de daha şiddetli olarak. Bunların bazıları bekarken yüzüme bakmayan kadınlar üstelik.
gelmez oyle sanilir
bilirsin sana saygım var fikirlerinede ama seninle aynı fikirde değilim bura TURKEY ;)
yalnış evli erkeklerle evli kadınlar birbirine ilgi duyuyor farkındamısınız demeliydin...
bekarım diyip kandırmak varken neden evliliğimi itiraf edeyim alan böylede beğenip alır ;) uzayda olanları bilemem bildiğim o ki uzayda hayat yok :))
kaçmaz kaçmaz kimse merak etme enselenme korkusu olan resimli gezmez ;)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar