AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
O kadar dogru ki, var boyle gereksiz tipler cunku kendileri karaktersiz ( cok erkek degistiren ) , saf erkek bulunca da birakmiyorlar ve baska erkeklerle gorusmeye devam ediyorlar
Bunun için kadınları mı yoksa erkekleri mi suçlamak gerekir ya da gerekir mi?
Erkekler bu gibilere deger verir sever vazgecmez, kadinlar ise baska erkeklerle gorusmeye devam eder ve o erkege deger vermezler cunku ceptedir. Sizce bu durumda erkegi de kadini da suclu degil mi? Ve erkekler neden bu gibileri seçer?
Güzel bir yaklaşım bunun için tebrik ederim. Maalesef kaçan kovalanır mantığından ve kaybetme korkusundan dolayı insanlar ne yaptıklarını bilmiyorlar kapılıp gidiyorlar. Halbuki adil yaklaşıp daha sağlıklı düşünseler... Neyse fazla hayal kuruyorum galiba :)
Teşekkurler 🙂🙂🙂 peki sizce?
Ve baska tipler daha var ornegin kadin dul, cok fazla erkeklerle takilan, cirkin vb erkek ise bekar, saf , utangac. O kadin o erkegi kullanir sevmez baskalari ile takilmaya devam eder , dediginiz gibi kapagi bekara atar. Siz neler dusunuyorsunuz
Aklımdakiler okumaya devam edecek misiniz siz peki böyle :) Uzun zamandır bu kadar paralel düşündüğüm biriyle karşılaşmamıştım.
Gerçekten mi 😂😂😂 Bu gereksiz tiplerden gına geldi o dogru erkekler dogru kadinlara deger vermiyo , vermeyecek gibi
Fark ettiyseniz gorustekiler çıldırmış
Biraz öyle oldu galiba :) Yani kafa olarak hala ergenlik yaşayan insanlardan sıkıldım doğrusu. Mantıklı insanlara muhtacız :)
Bu tipler gelişemez dusunmesi bile sinir bozucu
Evet soruyu nasıl okuyorlarsa artık bilemiyorum :D
Düşünebilen ve gelişime açık bir hanımefendi görmek şaşırtıcı ve sevindirici doğrusu.
Buradakileri takmamak gerek. Peki son soru , bu soru eski sevgiliniz icin mi gecerliydi
Evet takmanın hiçbir anlamı yok. Sorunuz beni güldürdü ne yalan söyleyeyim :) Ben burada soruları birilerini hedef alarak sormam :) Tamamen genel bir algı üzerinden gelecek cevapları merak ettiğim için sordum. Dilerseniz bir soru daha sorabilirsiniz :D
Gerekli degil 😂😂😂
Peki bu kadar mantıklı sohbetin ardından saygı çerçevesinde sizinle diyalog kurmamız mümkün mü? Umarım beni yanlış anlamazsınız.
Daha once karsilastik mi veya takip ediyo musunuz
Yok öyle olsa hatırladım sizi. Soruma cevap alamadım yalnız :)
Bir gorseydik sizi
İstek atıyorum. Adım bir haluk levent şarkısından esinlenme.
Görebildiniz mi?
Çünkü biz bunun için varız bunun için doğup büyüyoruz bundan başka yapabildiğimiz bir şey yok
Bu da bir düşünce ve kendinizin farkında olmanıza saygı duyuyorum, teşekkür ederim cevap için.
Ben anlamıyorum ciddi ilişki düşünmek kötü bir şey mi? Tek bir kişi olsun her şeyimi onunla yaşayayım tüm anılsrım tek o olsun evlenip mutlu olalım ne var bunda ? Bal arısı olmaya hiç gerek yok
Siz soruyu nasıl okuyup değerlendiriyorsunuz bilmiyorum ama benim sorduğum şey ile cevabınızın bir bağlantısı yok.
Ne alakası var ki, insan sevdiği kişiyle tabii ki evlenmek ister sen neden bahsettin tam olarak
Siz soruyu nasıl okuyup değerlendiriyorsunuz bilmiyorum ama benim sorduğum şey ile cevabınızın bir bağlantısı yok.
Gayet doğru okudum ve doğru bir cevap verdim, kapağı atmak diye bir sey yoktur bir insan seviyorsa karsisindakiyle evlenmek ister bu kadar
Ben bazı kadınlar dedim yalnız dikkatinizi çekerim. Kapağı atmak diye de bir şey vardır ve bazıları bu zihniyette tamamen kendilerini kurtarmaya yönelik bir seçim yapıyorlar. Ben sevgi ile alakalı bir şey söylediğimi hatırlamıyorum.
Eksik cümle kurmuşsunuz o yüzden yanlış anlaşılıyor dediginiz
Eksik cümle kurmadım. Genel bir soru sordum. Siz kendinize göre yorumlayıp cevaplamışsınız bu kadar.
Evde kalmışlardır
Evde kalanların dışındakiler için peki?
Ne diyorsun düzgün yaz
Düzgün yazmıştım ama daha da açıklayıcı yazayım o halde. Evde kalmış olan kadınların dışındaki kadınlar için peki diye soruyorum.