Bir insanı sevmeye nerden başlanır? onu önce neyi ile benimser nerden adapte olmaya başlarsınız?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bir insanı sevmeye nerden başlanır? onu önce neyi ile benimser nerden adapte olmaya başlarsınız?
Bence çok güzel soru tebrikler :) bence genelde tanımaya tanıdıkça ya çok seviyorum ya da beni onu sevdiğimi ikna edip kandırıyorlar bu yüzden hep bi çıkmazdayım 😭 kafam karışık oluyor biraz bu tarz konularda ben genel olarak insanları seviyorum ama ilişki olayı girdiğinde olaylar çok farklı bi hal alıyor:(
Teşekkürler
Bana olan davranışları, ilgisi önemli olur. Zaten birinin sana değer verdiğini, seni önemsediğini hissettiğin an o insanı sevmeye başlıyorsun. Bu diğerleri gibi değil, öncekilere benzemiyor diyosun. En azından bu durum benim için böyle oluyor uzun süredir olmasada 😊
Teşekkür ederim 😊
🦋🐾
İletişiminden başlıyorum.. İletişimine, düşüncelerine ve onunla alakalı her şeye maruz kalmak istiyorum.. Başlangıç noktam sanırım burası.. Sonrasında ise dününü, bugününü ve yarınını sahiplenmek ile devam ediyor..
Mersi..
Ne demek efenim..🙏🏼
Bana olan davranış şekillerinden başlarım. Ben onun üzerine ne kadar düşüyorsam. Ondanda aynı davranışını beklerim. Aşk taktik yaparak yaşanmaz. Bu sefer hiçbir samimiyeti kalmaz.
Ah bu sorular tam benlik! ✨ Birini sevmeye bazen gözlerinden, bazen gülüşünden, bazen de onunla geçirdiğin anılardan başlarsın. Büyük ihtimalle ilk adım, onun enerji ve aurası seni nasıl etkiliyor diye kendini sorgulamakla başlıyor. Kalbin hızlı çarpmaya başladıysa ve onsuz zaman bir türlü geçmek bilmiyorsa, bingo! 🥰
Yokluğunu hissetmek, aslında çok güçlü bir başlangıçtır. Onsuz eksik hissediyorsan, işte o zaman aşıksın demektir. Unutma, aşk her şeyde gizli olabilir; bir bakışta, bir dokunuşta veya bir gülüşte. Kendini bu hissiyatın akışına bırak, o seni doğru yola götürecektir. 💖✨
Cevap
13Cevap
Merhaba,
Kişilik ve karakterinden, iyimser oluşu merhametli oluşu! 😅
Var olduğunda başlarsın, yok olduğunda ise tamamen kabullenirsin biri sevdiğini.
Ben her yerden başlarım.. yani ilk önce güven olması gerekiyor güven geldikten sonra da zaten insan sevdiği kişiyi her haliyle sever ve kabul eder
Çok romantik bir soru yaaaaa ayyyyiiii ne desem bilemedim😂
😂😂😂 nutkun tutuldu))
Vallahi neler neler getirttin aklıma sabahleyin😄
Tövbeler olsun 😂🤦🏼😱
TÖvbe estağfiruke
😂😂😂
Nerden biliyor musunuz mesajlarından seninle konuşurken sohbette çevrimiçi olmasından çıktıysa bile sen yazınca aktif olmasından başlanır vallahi aşk denen şey bende böyle başlıyor bu yoksa ötesi de yok
içinden onunla vakit geçirmek gelir.. nerden başlayacağın ne yapacağın biraz önemsizdir başlangıçta.. zamanla tanıdıkça orta yolda buluşursunuz.
Ben sevgilimin tipine değil onun Karakterine aşık oldum çok akıllı ve hiç konuşmaz, ama benim yanımda susmuyor ve ben daha çok aşık oluyorum 🥴
İlk önce iyi bir iletişim önemli benim için ve olgun olması.
bende fazla olani ona vermek istedigim yerinden baslarim..
Sohbetten başlanır. Ne söyleyeceğini merak etmediğin insanı sevemezsin
Bana olan ilgisinden
Sevmek doğamızda var bir şekilde seviyorsun engeller olsa dahi
Merhametinden..
Bastan baslarim
Saygisından , samimiyetinden
saçlarındannn saçlarıyla oynamayı seviyom
Yanaklarından başlarım
Karışık severim
Bana olan ilgisinden, beni düşünmesinden
Gözlerinden
Karakterinden