Bence birinin içindeki çocuğu görüp o çocuğa yakınlık kurmakla başlar.. sevgi bizim en saf en masum tarafımız..

Bence birinin içindeki çocuğu görüp o çocuğa yakınlık kurmakla başlar.. sevgi bizim en saf en masum tarafımız..
Önce bir insanı beğenirsin ve sohbet edersin.. Sohbet ettikçe hoşlanmaya başlarsın ve zamanla da sevmeye başlarsın.. Öyle damdan düşer gibi sevgi olmaz.. Sevmek için emek gerek..
Kesinlikle emek fedakarlık çabayla olur
Aynen öyle.. Emek olmadan hiçbir şey olmaz..
+ sabır ve dua😅
Aynen o olmadan olmaz zaten.. 😂😂
Bazen olsada olmuyor nasip yine de hayırlısı
Kesinlikle.. Biz üzerimize düşeni yapalım da gerisini Allah bilir..
Doğru
Merhaba,
Sevgi nasıl başlar diye bir kalıbım, kalıblarım yok, tezim yok!
Ama seni. Detayına katılıyorum, güzel bir örnek vermişsin, olabilir, hoş samimi!
Hiç belli olmaz, her şekilde her türlü olabilir!
Kimi zaman bir bakış gülüş kimi zaman da bir çift söz yeterlidir...
Sevmek istedikten sonra gerisi bahane...
Sevgi aynı tohum ekmek gibidir. Minik bir tohum ruhuna ekilir ve karşı taraf ne kadar beslerse o kadar büyür. Bu aşk içindi.
Karakter olarak kendi içinde var olan sevgi ise senin içinde doğuştan vardır. Bulabilirsen ne âlâ bulamazsan zaten keşbiş olsun. 🙃
Basitçe anlatayım. Önce bir erkeğe veya kadına karşı hoşlantı gelir yüreğinin tf ortasına. Ardından buna karşılık bekler insanoğlu. Birde o karşılık ifade edilirse " şeyy galiba ben onu seviyorum" ifadeleri kalpten süzülerek dilden dökülür.
Sonrası ya mutluluk ya da hüsran olur😄
Doğru
Cevap
10Cevap
Çekim olmalı ya bir şeyler cekmelı bende merak etmeliyim sohbet etmek için görmek için beklemeliyim zaman içinde tanıdıkça seversin
Sende hiç çekim yoksa o sana çekiliyosa
Kardeşim diyorum ndjdjd o uzaklaşıyor
Ama niye öyle diyosun belki iyi biridir ve sıkı bir bağ kuracaksınız
Seni yerim kız 💕içimin ısınması lazım bu benim elimde olan bir şey değil
Haklısın bende öyleyim aslında kalben ısınmak zor
Ben aşık olarak başlarım.. sevdiğim kadın için de elimden gelen her şeyi yaparım tabi ki de. yeter ki o mutlu olsun
Wow çok iyi
Hatırlamıyorum unutmuşum.
Diyor ki:
Kendimi sevmemeye mahkum ettiğimden beri, sevme duygusu arsız bir tohum gibi gelişti yüğreğimde.
Sevmek, ne kadar pırıltılı bir kelime... Sevmek, nasıl bir duygudur ki sevilen için ölüm bile göze alınır..
Şimdi tebessüm et! Sevmeye vaktin kalmayabilir...
Sevilen için ölüm göze alınır ifade ettim. Kurtlar Vadisi'sinde , ben senin için yaşamayı göze aldım der.
Vadi mahkeme sahnesi çok önemli bir sahnedir. Yaşamın içinde olanlar, hayatı tecrübe edenler bilirler.
Bugün vereceğiniz hükmün, tarihi açıdan hiçbir önemi yok. Tarihe, nerden bakacaksın..
Dengeler, şartlar, her şey değişsin, fakat doğru ve gerçeklerin ışığındaki niyetlerim değişmesin. Böyle sevdim, sevmeye de devam edeceğim.
Kişinin bende yarattığı etki ile alakalı tamamen. Çekim ya da iletişim. Artık adına ne dersek.
Kesinlikle
Sevgi o insanı gördüğünde heyecanlanman gözlerinin içi güldüğün de kalp atışını hızlandığında anlarsın
Evet guzel hisler
Ahah tesekkürler😅
Teşekkur ederim iyi mutluyum çok şükür😌🍭
Sen de inşaallah🎈
Bazen bir kavga ile bazen tesadüf bazende gelip seninle tanışması ile başlar 😂
Sen kaç kere başladın😄
Güzelmiş
Kendimden bir parça görürsem hareketlenir içim sevmek çok büyük bir duygu imkansıza yakın
Katılıyorum, nasıl bir parça mesela
Birinin beni , özel kılıp benden çok düşünmesi şefkat dolu yaklaşımları kalp ritmini değiştirebilmesi benim sevmem için yeterli.
Buna kişi karar veremez sihirli birşeyler olur ve her şey aniden başlar.
Sevgi muhabbetle başlar 😊
Bence de
Değer verip önemseyerek
En iyi başlangıç
İnanarak. İsteyerek ve kalpten.
Doğru
İsminiz neden duş perisi merak ettim
Burada insanlara düş satıyorum🤫
Bir arkadasimiza duş perisi lakabı takmistik o yüzden sordum. O olabilir misiniz diye
Yok değilim😊
😊
😊🌺💖
Guvenerek
Önemli
Baslamam
Ahaha neden 😄
Aska inanmam
Sorum aşk değil sevgi 😄😄 ona da mı inanmıyorsun
Inanmiom
Inanılacak bi sey degil zaten yaşanacak seyler😁🤫
Oda bos