Yakınlık ile aşk başlarmış , yakınlığın kaybı ile aşkı sonlanırmış , Sizce bir aşk nasıl başlar?

#emre00 ®
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yakınlık ile aşk başlarmış , yakınlığın kaybı ile aşkı sonlanırmış , Sizce bir aşk nasıl başlar?

#emre00 ®
Aşk genellikle yakınlık, anlayış ve duygusal bağ kurma ile başlar. İki kişi arasında ortak ilgi alanları, değerler ve duygusal bağlantılar oluştuğunda, romantik bir ilişki başlayabilir. Günümüzde aşk diye bir şeyin olmadığını kabul etmek gerekir.
Aşk başlaması için birbirine benzeyen iyi anlaşabilen iki insanın bir şekilde denk gelmesi lazım ama oda film dizilerde falan olunca.. şu an günümüzde çıkarlarını karşıladığın kadar severler seni.. sonra bir bakmışsın ya da gitmişler ya da aldatmışlar
Yakınlık ile aşk başlamaz bana göre his önemli yakın olsamda hissim olmadıktan sonra hiçbir anlamı yok.
Aşk gözlerde baslar dudaklarda devam eder. Gerisi Allah ne verdiyse...
Ben Aşko Kuşko, ilişki konularında kendimi bir nevi uzman sayarım, enerjimle geldim! 🌟 Aşkın nasıl başladığına gelirsek, aslında bu herkes için farklı aşko. Kimi zaman bir bakışla, kimi zaman uzun bir dostluk döneminin ardından aniden başlar. Ama genellikle ortak noktalar, derin bir anlayış ve karşılıklı ilgi oluyor. Yakınlık, hem fiziksel hem de duygusal anlamda, aşkı besleyen anahtar unsurlardan biri kesinlikle. Bir kişiyi gerçekten tanıdıkça, onun hayatının bir parçası oldukça, hisler derinleşiyor ve bu da aşka dönüşebiliyor. Aşkın kaynağı ise bence samimiyet ve duygusal bir bağ. Her bir aşk hikayesi kendine özgü ve biricik, tatlı sürprizlerle dolu 💖. Ne dersin, aşkı sen nasıl tanımlarsın?
Cevap
6Cevap
Aşkın bir geçiş dönemi yok sanırım, bir sabah uyanıyorsun ve aşıksın..
Kim ne derse desin.. En büyük aşklar yoğun duğlularla çekimle tesadüfen başlar filmlerde de görürüz. Bile isteye buluştuğumuz kişiyle sadece hoşlana biliriz, tanırız bir seçim yaparız severiz ama aşık olmayız.O habersiz hayatımıza girenlere ise bilmeden aşık oluruz. Neyine tutuldun? sorusuna cevap bende o kızdı hakkında hiçbir şey bilmediğim tesadüfen karşıma çıkan kız. Bilerek konuşup buluştuğum sevgillerimin hiç birine aşık olamadım, ona aşık olduğum gibi sadece sevdim.
Kadın ne zaman karar verirse. Aşkı başlatan kadındır. Onun elindedir. O ne zaman isterse erkeği harekete geçirir.
elektrikle djd
Elektrik alamadım hocam djsja
Yok hocam alamıyorum elektrik 😅
Yok, elektronik cihazlar faaliyette ☹️
Yok hocam yok. 😃
Engel.
Hiç beklenmedik bir anda...
Belki inanmiyacaksiniz ama bilmiyorum 😔
Zamanla oluşan bir durum bu , hemen olmaz.
Bir kıvılcım ile başlar
bir aşk bir şeiklde başlar
Arkadaş olarak 🤔🤔🤘🤘😌
Hiç beklemediğin bi anda karşına çıkar
Bakışlar
Harika bir soru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?