arkadaşlar eşim oyunda kızlaarla konuşmadığını söylüyordu fakat tesadüfen bu mesajları yakaladım. Siz olsaydınız Ne düşünürdünüz? Özellikle eşimi annesine bıraktım bugün kısmını aşamıyorum. (Gerçekten annemdeydim) Eşime sorduğumda oyuna devam edebilirim masasında söyledim diyor ama bana inandırıcı gelmiyor. Oyunu sildi ama benim güvenim de gitti. Tekrar yapmaması için ne yapmalıyım? Ne yaparsam yapayım tekrarı olur mu sizce? Eğer olacaksa evliliğe devam etmek istemiyorum.
kız: sen evli olan arkadaş mıydın bi tane arkadaş vardı evliydi hatta o yüzden toplantılar olduğunda ben hiç konuşmadım
eşim: evet evet iyi ki konuşmadın
Kız:eşleriniz problem yapabilirim siye konuşmadım aslında çoğu kez mikrofonum açıktır ama konuşmam
Eşim:thank you
Kız:u are welcome
Eşim: eşimi bıraktım annesine bugün, memlekete geldik bugün
Kız:konuşmamız doğru mu sence eşinin üzülmesine sebep olmak istemem
Eşim: evet bana katılma diyor böyle oyunlara haklı ama bende boş kalıyordum vakit geçiyoruz oyunda bi şekilde ben konuşmuyorum diyordum konuşmuyordum da konu nereden açıldı bilmiyorum ki
daha sonra eşim burada mısın diye sormuş kıza cevap alamayınca oyunla alakalı bi şey söylemiş. Mesajlaşma gece olmuş. en falso yer burası. Diğerleri boş muhabbet. Kız temizlik yaptığından falan bahsetmiş eşim perdeleri kim takcak şimdi diye sormuş. Buraya da takıldım açıkçası.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil