Bir kadın var iş yerimde. Kadın bana kafaya takmış gibi.
Kadınla aynı bölümde değiliz. Sadece selam veriyordum. Bir kere bana sana baktımda sen kimseyle konuşmuyorsun ve giyinmeyi seviyorsun koca bul burdan çık dedi. Benim gitmemi mi istiyor yani ne demek bu?
Benim yanımdan geçerken insan bi selam verir demişti kendisi neden vermiyor anlamadım.
Bir kere de bazen dilin yok sanıyorum senin demişti.
Yanındaki çalışanlar bana kötü bakıyor. Kadına sen sanki beni sevmiyorsun dedim bir problem varsa söyle yani dedim. O günden beri bana çok kötü bakıyor. bu gün beni süzdü dövecek gibi sinirli sinirli baktı selam verdim geri vermedi. Yanındaki çalışan bir kadın da sen neden ona benimle problemin ne diye sordun dedi? Ben öyle sinirlice sormadım ki abartarak anlatmış pis kadın.
Güncellemeler
+1 yıl
Daha neler neler oldu bu kadınla ilgili. Kadın bence beni baya kıskanıyor bu gün çok güzel giyindim dövecek gibi baktı
Sana baktımda sen giyinmeyi seviyorsun koca bul burdan çık dedi ve kimseyle konuşmuyorsun iyi yapıyorsun dedi sonra sevgilin var mı diye sordu hayır dedim kimseye söyleme bunu dedi
Sana baktımda sen giyinmeyi seviyorsun koca bul burdan çık dedi ve kimseyle konuşmuyorsun iyi yapıyorsun dedi sonra sevgilin var mı diye sordu hayır dedim kimseye söyleme bunu dedi
Öyle yapacam artık manyak mıdır nedir anlamadım. Beni sevmiyorsun galiba bir problem varsa söyle dedim bunun neresi kötü? Ondan öncede mal mal bakıyordu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aga belki de kiskaniyor seni çünkü baska nedeni olamaz olsa soyler bence. Selam bile verme muhatta olma
Olabilir bende öyle düşünüyorum çünkü başka bir şey olamaz ben daha çok yeniyim kadının adını bile bilmiyorum
Kessinlikle kiskaniyor seni neyse sen umursama ve ona bakma. Dediklerinden belli zaten
Selâm verme ve bakma ona. Sen bakmazsan baktığını da görmezsin. Birini yok sayarsan zamanla yok olur zaten.
Öyle yapacam artık ama kendimi kötü hissediyorum neden öyle yapıyor anlamıyorum
Psikolojik sorunları vardır belki üzerine alınma
Sadece bana öyle davranıyor kötü bakıyor diğer herkesle iyi anlaşıyor
Kıskanıyordur o zaman takma kafana ya
Ver kıskançlığı bakalım insan kıskançlıktan ölebiliyormuymuş.
Masum kız.
Olabilir bende öyle düşünüyorum çünkü başka bir şey olamaz ben daha çok yeniyim kadının adını bile bilmiyorum
Masum kız derken suçlu ben miyim demek istiyorsun?
Hala çok masum 😂
Sana dedim yani insanların bazıları iyi niyetli büyür çoğu kötülüğü veya art niyeti anlayamaz bunlara masum , saf diyorum.
Benim nerem saf masum?
Çok iyi niyetliyim bu yüzden kimseyi kötü sanamıyorum herkesi kendim gibi sanıyorum
Evet onu diyorum bende.
Neyse onu boşver bu kadının derdi ne sence? Ben yeniyim kadını adını bişe bilmiyorum
Bazı insanlar sadece kötüdür çocuk , o kadar.
Artık selam bile vermeyecem yüzüne bakmayacam
Deli heralde
Normal olmadığı kesin
Kıskanmış
Ama bu fazla dövecek gibi bakıyor bi öyle dedim diye. Beni sevmiyorsun galiba dememin neresi kötü
Sen haklısın
Kadın kıskanıyor mu sence?
Yüzüne bile bakma
Öyle yapacam artık manyak mıdır nedir anlamadım. Beni sevmiyorsun galiba bir problem varsa söyle dedim bunun neresi kötü? Ondan öncede mal mal bakıyordu
Bugün çok güzel giyindim dövecek gibi baktı
Kıskanıyor olabilir mi