Nasıl davranmalıyım ve ne yapmalıyım?

Sevgilimle 3 senedir sevgiliyiz. Bana değer vermediğini ve ilgilenmediğini belirttim. Sonra konuşalım uykum var yorgunum dedi bana. Bende madem işten geliyorsun yorgunsun arkadaşlarının yanında bu saate değil de 1 saat erken ayrıl ve bana zaman ayır dedim bana hiç değer vermiyorsun arkadaşlarınla bu saatlerde kadar oturuyorsun ama eve gelince biraz konustuktan sonra hemen uykum var yorgunum derken sesi yükseldi uzatma artık dedi ben yine konuşmaya devam ettim bana en son dedi ben yatıyorum hade iyi geceler görüşürüz diyip telefonu kapattı bende sinirlendim sinirden ağladım ve biraz daha uzattı bak 36 saatir sadece 6 saatlik uykuyla ayaktayım dedi uzatma dedi kapat yarın konuşalım derdin neyse dedi bende ona ben burada sinirden ağlarken sen halen diyorsun uykum var kapatalım diyorsun ugrasamam senle dedi kapatti yüzüme yeniden aradım bu sefer ağlamama rağmen beni o şekilde bırakmasına sinirlendim bu sefer özür diledi yarın konuşalım dedi bende uzatmadım ama simdi diyorum keşke en son aramasaydım ağlamamı umursamayarak bırakıp gitti sabah olunca affetirmeye çalışırdı kendini işte demek istediğim ben buna nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım ne demeliyim ailelerimiz de biliyor ciddiye binmiş durumda hersey zaten ama ben böyle beni anlamayan ağlatan ve bunu umursamayıp sonrasında özür dilemesini istemiyorum nasıl aklını başına getiricem

Nasıl davranmalıyım ve ne yapmalıyım?