Eşimin u…turucu kullandığını öğrendim ne yapmam nasıl davranmam gerekir
bunu ona tedarik eden arkadaşlarından uzaklaşmasını istediğimde agresifleşiyor ne yapıcam bilmiyorum nerden destek alabilirim
Eşimin u…turucu kullandığını öğrendim ne yapmam nasıl davranmam gerekir
bunu ona tedarik eden arkadaşlarından uzaklaşmasını istediğimde agresifleşiyor ne yapıcam bilmiyorum nerden destek alabilirim
Bence onun kanına git bu şekilde onunla konuşmaya çalış. Bu illet çok kötü bir şey kuzenim de içerdi ve bizim eve hırsızlık için bile gelmişti, uyuşturucu bittiğinde kafayı yiyorlar ne payacaklarını bilmiyorlar. Para çok önemli varlıklı değilseniz ondan sakla bence. Allah sabır versin
polis şart. sonu kötüye gitmeden. tedavi olup temiz hayatına geri kavuşur. polise haber ver. haberlere her gün çıkıyor. maddeden ailesini katleden insanlar
Cevap
4Cevap
Belli yerlere başvur ama bunu öğrenen biri kendinden geçebilir eş demeden senk katledebilir.. ailesi olan bi adamın uyuşturucuyla değil ailesiyle iyi olma derdi olmalı b. k var içmiş
Met kullanıyorsa işin zor. Ona destek olmak yerine bosanip kendini kurtar ondan bundan sonra hayır gelmez.
Neden ben pek bişey bilmiyorum bu konu hakkında
Çok yakında hayal dünyasındaki şeyleri gerçekte olmuş gibi paranoya yapmaya başlar, olmamış birseyj olmuş gibi anlatır kabullendirmeye çalışır. Beyin fonksiyonları git git korelir.
şu an da öyle zaten
Allah kurtarsın sizi
Cezası yok artık caydırıcılığı da yok çocuklar bile kullanıyor sokaklarda herkes uyuşturucu bağımlısı
Evet maalesef
Rabbim yardımcın olsun
Amin sağol
Allah yardımcın olsun
Ailesine söyle
Ailesi biliyor bişey demiyorlar ne istersen yap sen bilirsin diyorlar
Ne kullanıyor?
Met
Allah yardım etsin ya valla çok sıkıntı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?