AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Başka birinden hoşlandığın için mi soğudun
Veya bir hareketini gördün ve sana ters geldi onun için mi soğudun?
Hal hareketlerinden dolayı çok fazla ilgisiz değersiz hissettirdi
Öncelikle kendine şunu sor
Yaptığı şeyi hep mi yaptı ilk defa mı yaptı
Hep yaptıysa böyle ömür geçer mi?
İlk defa yaptıysa gerçek yüzü bu mu veya tekrar yapar mı
Söyle çünkü söylemeden uzaklaşırsan çok büyük kötülük olur üzerinde ahı kalır. Adam akıllı konuş onunla. Sonra ayrıl zaten bitmişse bitmiş
Kanka ah kalacak bir şey yok aslında kendi davranışlarıyla beni soğuttu diyebilirim son zamanlarda çok ilgisizdi mezuniyetime bile kalmadı defalarca benim için çok önemli olduğunu belirtmeme rağmen mezuniyetim geçip gitti tek bir kelime lafını açmadı mezuniyet döneminde biraz sıkışmıştım ayrıca ayakkabı falan alamadım zar zor aldım kendime bunu belirttim hiçbir desteği olmadı yani bu da beni soğuttu
Ne bilim bunlar çok soğuyacak şeyler değil. Mezuniyet ve ayakkabı seni soğuruyorsa demekki sen için zaten bitmiş veya gözün başkasına kaymış. Bunlar basit şeyler. İlgisizlik derken neyi kast ediyorsun? Bana sudan sebepler gibi geldi açıkcası. Ben daha ciddi sorunlarda ilişkilerin bitmediğini gördüm. Sen yeterince empati yapıyor musun mesela veya karşı tarafın halini anlıyor musun? Bazen kadınlar sadece kendi tarafından bakıyor olaya. Ben kız ortamında büyüdüm kadınların herşeyini bilirim
Daha ciddi ne diye soracak olursan beni dinlemiyor bile devamlı Kendi konuşuyor ben konuşunca da sözümü kesiyor ilişkinin yüzde doksanında o %10'luk kısmında belki anca ben konuşabilmişimdir devamlı beni dinler diye sabrettim ama 5 ay geçti hala değişen bir şey yok resmen bu kadar sürede kendimi ifade edemedim tanıtamadım hiçbir ilişkimde böyle bir şey olmamıştı resmen beni konuşmaktan soğuttu zaten başka birini seviyorsan bu soruyu daha açmazdım emin olabilirsiniz
Bence zaten ayrıl bitmiş yani. Başka tavsiyeye gerek yok. Ama merak ettiğin bir şey varsa sorabilirisn
Tükettiyseniz her şeyi söyle yakında aldatmalar vs başlar çünkü.
Aslında hiçbir şey tüketmedi biliyor musun Sadece iki kez buluştuk uzak mesafelisiniz tanışalı 5 ay oluyor Haziran ayı boyunca ilgisiz davranmıştı özellikle Bayram dönemi daha sonrasında ise mezuniyetime gelmedi temmuzun başındaydı o kadar davet ettim benim için çok önemli olduğunu falan belirttim ilgisizliği resmen beni soğuttu diyebilirim Bir de biz ciddi düşünüyorduk baştan beri en önemli günümde yanımda olmaması üzdü gerçekten ve o güne dair hiçbir şey konuşmadı o günü falan açmadı biliyor musun üstünden 2 hafta geçmesine rağmen
Ayrıca artık ne aramalarına cevap veresim geliyor neden mesaj yazmaya içimden gelmiyor yani Beni kıskan bir şey var tutan böyle ona karşı artık
Bekletme kalpte olmayan bir ilişki devam etmemeli
Ayril iyilik yaparsin
Söyle
Soyle evet
Uzaklaşın
Soyunup... Yap
ayrıl mesela