5 6 aydır beraberiz rahat olamıyorum öpücük atmami istiyor atamiyorum ozguvensizim ona karşı konuşurken elim ayağıma dolaşıyor bazen düşüncemi dile getiremiyorum çekiniyorum bazen rahat oluyorum bazen çekingen. Her gün devamlı konussaydik ya da bulusmalarimiz fazla fazla olsaydı belki gecerdi bu durum? Çünkü daha önce erkek arkadaşım olmadı sevgili olarak bile sadece sanal görüştüğüm oldu norml arkadaşım da olmadı evden dışarı çıkmıyorum mesela bunlar sebep oluyor mudir
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılNormal davran hayatının sonu değil. Ayrıca sen etten kemikten bir varlıksın aynı şekilde karşındaki de. Yorumlarda cinsellikle alakalı yazılar gördüm. Birini tanımadan önce yapılan seks sadece zevk için yapılır. Kimseye zevk vermek zorunda değilsin.
0134 Yorumla
Soran1 yılÖpücük dediği uzaktan yaa teleofnan yollamak
- 1 yıl
Telefonla yollanan öpücük 80’lerde kaldı artık günümüzde sadece emojiden ibaret
Soran1 yılGörüntülü konuşurken atmamı istyor işte
- 1 yıl
Altın yumurtalayan tavuk istese ne yapacaksın. Her isteneni yapmak zorunda mısın
- 1 yıl
Düzeltme yumurtlayan
Soran1 yılSenin burcun ne yaa😂😂
Soran1 yılHani sevgilin yaa erkekler cilve istiyor güzel söz istiyor ne bileyim
- 1 yıl
İkizler yükselenim aslan eşim aslan+aslan ben türümün tek örneği gibiyim. Eşim beni metaforlaştırdı
Soran1 yılOo buarada bende ikizlerim yükselenin aslansa baskın olman normal ama evlenmissin de ay burcun ne biliyor musun
Soran1 yılMetoforlastirdi derken ne demek istedin
- 1 yıl
Ben eril enerjisi yüksek biriyim 3 kız kardeşin en büyüğü benim baba figürüm yoktu. Ben bir erkeğe cilve ve naz yapabileceğimi düşünmüyordum. Eşimle ilk 1 sene %100 sevgili gibi değildik o da bana karşı böyle bir beklenti içinde değildi 7. Yılımız ikimizde çocuklaşıyoruz naz yapıyoruz trip atıyoruz. Zamanla güvenip sevince aynı zamanda kendinden gibi görünce içinden gelerek yapıyorsun. Zaman her şeyde büyük bir etmen. Karşındaki zaman verecek saygı duyacak sende içindeki çocuğu yansıtacaksın hemen olsun istiyorsa si<₺sin gitsin oyun hamuru değiliz şekillendirilecek insanız
- 1 yıl
Güçlendirmek anlamında
- 1 yıl
Ay oğlak bu arada yeni öğrendim
Soran1 yılDoğru ama benim erkek arkadaşım çok sabırsız hemen her şey olsun istiyor ben onun yanında çekingen ozguvensiz geri planda biriyim o atılgan herkesle konuşan biri. Ona da hemen acilamam aslında haklısın demek kinsadece ben böyle değilmişim ama günümüzde erkekleri elde tutmak cidden zorlaştı. Benden sikilmasindan korkuyorum bu cekingenligimden
Soran1 yılBenimde ayim oglakta
Soran1 yılYa sadece bende mi oluyor bilmiyorum da ay oğlakta yerli yersiz her şeyi kafaniza takar misiniz takıntı var mı yani ben öyleyim o yüzden de erkek arkadaşımla rahat konuşamıyorum
- 1 yıl
Şöyle düşünmeni istiyorum. Biriyle birliktesin erkek arkadaşın senin davranışları yönlendirmeye çalışmıyor. Çekimserliğini paylaşıyor ve seninle aynı anda aynı şeyi yaşıyor. Konuşurken stresli değilsin konuşurken konuşmalar çok akışkan ve karşındakini tatmin etmek zorunda değilsin. Çünkü erkek arkadaşın senin çekimserliğinin farkında ve kademeli olarak ilişkiyi yoğuruyorsunuz
- 1 yıl
Bu seni daha rahat ve daha özgüvenli hissettirmez miydi? Sonuç olarak velhasıl kelam kişi sana uygun değilse şapkanın içinden istersen tavşan çıkar farketmez netice hep aynıdır
- 1 yıl
Ayrıca takılacak şeyler karşındakine göre değişiyor. Normalde çok taktığın bir durum karşındakine göre takmayabiliyorsun
Soran1 yılYani evet burçlarimiz da uyumsuz bazen diyorum bitirsem mi acaba diye. Yani dediğin gibi beni dinleyecek dinlerken sıkılmayacak aceleci davranmayacak o da öyle elinden geleni yapmaya calisti ama içime kapandım 😂😂 gerektiğinde cekinmeden söylemen gerekir ısrarcı da birj yok diyemiyorsun da öyle biri Yani
Soran1 yılBuarada doğru biliyor musun 😂😂 Yani o frekans önemli ya da o insanın sana yaklasimi o yaklaşım iyiyse rahat akıp gidiyorsun rahat oluyorsun amam ne der aman şunu yapsam ne olur diye düşünmeden
- 1 yıl
İhtilallerle dolu bir hayatta sen sadece bir ihtimale bağlanıyorsun ve sana uygun tüm ihtimalleri kaçırıyorsun tren geçiyor koltuğunun olduğu business vagona geçmek yerine ekonomideki veletle uğraşıyorsun
Soran1 yılYaa aslında ilgili alakalı da biri çok şükür ama az konuşuyoruz tabi o sıkıntımız var şuaralar daha iyi o konuda bir de bir süre sonra bekletilmek sürekli beklemek insana soğukluk da veriyor hee birde bir erkeğin telefonunu saklaması neden olabilir
Soran1 yılNiye saklar yani
- 1 yıl
Cidden sordun mu sen bunu parçaları birleştir bana bu velet benimle beraber 3-4 kişi ile idare ediyor ve kullanamadığı için buluşmaları bahane ederek soğuk yapıyor demiyorsan sil gitsin başlığı kimse parçalamasın kendini
Soran1 yılTelefonunu saklaması başkalarıyla konuştuğunu mu gösteriyor yani
Soran1 yılTelefonu saklaması soğuk yapması bana kizmalari da çoğaldı böyle yani çıkışları bisey söylüyorum ofluyor
- 1 yıl
Masada 2 sepet var sepetin içinde elmalar sepetin biri erkek sineğin. Ama erkek sineğin sepetinde bir elma var ve elmayı yiyemiyor. Erkek sinek diğer sepetteki elmaları görüyor. Gördüğü elmaları yiyebilir mi yiyemez mi merak etmez mi?
Soran1 yılYani tecrübesizim ne düşünsem yalan yani sonuca varamiyprum
- 1 yıl
Boşan ben arkandayım
Soran1 yılHee şimdi anladım yani sırf bu mu mevzu yakınlık temas mi
Soran1 yılSevgilim kocam değil
Soran1 yılDoğrusunu söylemek gerekirse sarilmadik da opmedik de birbirimizi guvenene kadar hemen olsun istemedim ne yapayım ilk kez birine güveniyorum
- 1 yıl
E yani günümüz erkekleri sorunsalı telefonu neden saklarsın içinde çekindiğin bir şey olur eşimin telefonu ile 40 dk tuvalette reels izliyorum insanda böyle bir rahatlık yoksa ne bok yiyor olabilir o telefonda atomlarımı birleştiriyor
- 1 yıl
Benim eşim var ondan bahsettim
Soran1 yılMaşallah ya size anlatsam yorum yapar mısınız yani iyi kotu objektif bir yorum bekliyorum şüphelerimi soyliycem
- 1 yıl
Aaaaa seve seve
Soran1 yılŞimdi öncelikle ocak ayında bir şüphem oldu çünkü yilbasi gecesi nornalde zaten bozuk telefon o gece tamamen bozulmuştu i aralar da da onda tuhaflık vardı bisey olmuştu da ailesiyle ilgili falan demişti bende ona kendini iyi hissettirecek şeyler yazmıştım baktım bana şunu dedi benim telefonum bozuk tamire vericem işte yazamazsam haberim olsun vs ki evet telefonu bozuktu ama yılbaşı gecesi tamamen bozulması çok garibime gitmişti hem i akşam isterse evde birinden dahi ulaşırdi arardı yazardi bilemiyorum. Yaniliyorumdur belki de o günden 2 hafta sonra galiba bulusmustuk tam karşımda oturuyordu sedirde telefonla bi şeyler yaptığını farkettim ama sanki caktirmamaya çalışıyor bana da o aralar hediye bakıyordu sana hediye bakıyorum falan dedi sonra işte o ara aramızda bir konuşma geçti ben dedim ki eğer ki senin bir şeyini yakalarsam asla konuşmaz o konu nerden geçti hatırlamıyorum sonra işte tuvalete gidecem dedi telefonunu da aldı ablam aramış ona da dönerim orada gelieim dedi sonra geldi ona tuhaf bakınca ne oldu dedi telefonunla neden gittin dedim o da gel bakalım madem dedi baktık işte ama elime vermiyor elinde tutuyordu devamlı telefonunu ekranı ara ara kendisine çeviyordu mesaj gelmesinden mi korkuyordu valla bilmiyorum sonra elime vermedi dediğim gibi hızlıca sildik bazı şeyleri sonra işte şakayla karışık seninle beraber iki kişiyle daha konuşuyorum yaptı bana bende ters baktım ciddiye de almadım zaten o şekilde oldu ikincisi de şubatin 1 inde o aralar da yine uzaklasmaskni görüyordum tavırları be bileyim neşelenmis ozguven gelmiş simarmiş falan onda değişiklik seziyordum kesinlikle ama neden olduğunu anlamıyordum velhasil baktım markete gidecekti telefonu yanımda unuttuğunu farkedip bir hısimlqa aldı
Soran1 yılAz kalsın burada unutuyordum yapdi eyvahlandi baya sonra arabaya bindi gidiyoruz ben de ona telefonunu verir misin dedim işte orada başladi zaten 1 saat ugrastim vermedi yani kaçırdı ama öyle böyle değil yani ellerme elletmiyordu
Soran1 yılSakalasti güldü ettik ama ben sonunda ona ağır şeyler söyledim he bide uçak moduna aldı ailesi aramasın diye dedi sonra hızlıca eve bıraktı yavaş yavaş gidiyorduk baktı mevzu büyüyor hızlıca eve getirid beni
Soran1 yılUçak moduna almasını şuna bağladım hastaydım o gün devamlı öksürüyordum belki de yanında olduğum anlaşılır falan diye olmuş da olabilir çünkü biri arayacak diyekorksa sessize alir
- 1 yıl
Tuvalette gitmiş vücudundaki kötülüklerden arındıktan sonra telefonundakilerden de arınmış. Mesajı sen vermişsin şüpheni izah etmişsin o da mesajı almış. Arındıktan sonra telefonu sana vermiş beyfendi küçük beyniyle sana kendini kanıtlamaya çalışmış. Şakayla karışık yapılan her şeyin bir gerçeklik payı vardır. 1 hafta hedeflerinden biri ona yüz verirse seni şutlar. O seni şutlamadan sen onu şutla
- 1 yıl
Bu çocuğun ailesiyle tanıştırmış olduğu bir sevgilisi olabilir mi? Ayrıca sen ve o kaç yaşındasınız
Soran1 yılVe işte son zamanlar sürekli ağlaması bana ikidebir para atmak istemesi ne bileyim uzaklaşması gerçekten bakıyorum arama kaydima resmen arama yok tek tük önceden böyle yapmazdı şu son 2 haftadır ciddi değişti yaa uzaklasti soğuk konuşuyor bir ara ciddi anlamda telefonları mesgulde caliyordu sürekli birileriyle konuşuyordu mola da arıyorum onu yok falanca kişiyi arayacakmis at yarışı kazanmış mi beni ariyordu ben acmayinca saniyesinde dönüp karşıyi ariyordu yani bilmiyorum belki denk geliyordu gerçekten bilemiyorum önceden onun aramasını beklerdim çünkü o arardı bende arardım ama son zamanlarda devamlı aradığım için belki de denk geliyor çevresi geniş biri çünkü neyse son zamanlarda pek kimseyle konuşmuyor ben denk gelmiyorum çünkü eskisi kadar fazla da aramiyorum bir gün şey yapmak istedim telefonumu kapattım iş çıkış saatinde arar genelde geri döndüm ona baktım birisiyle konuşuyor anında bana döndü böyle bir heyecanlandı konuşmaları yoğunlaştı bilmiyorum gerçekten çözemiyorum o an da isteseydim iyi olurdu kimin aradığını aslında *
Soran1 yılAmaa
Soran1 yıl25 ben 30
- 1 yıl
Yakalanmış Arizona kertenkelesi
- 1 yıl
Sen 30 yaşındasın sevgilin 25 mi
Soran1 yılValla önceden böyle seyleeri yoktu yani ben farketmemis olabilirim kim bilir ama telefonu ortada sarki açtığı zamanları hatırlıyorum artık ya cebinde o şekilde kullanıyor tekrar bulusucaz ne olacak bilmiyorum birde olamaz çünkü bunun ablası var her şeyini paylaştığı annesi gibi onunla tanistiracak öyle bisey olsa tanistirmazdi
Soran1 yılYok o 30 ben 25
Soran1 yılYani benim annemle de tanışmak istiyor falan
- 1 yıl
Ne anlamda ablası manevi mi biyolojik mi
Soran1 yılYeni biseyler var çözemiyorum çoktandır yoktur inşallah ama diyorum ya çoktandır olsa beni tanıştırmak istemezdi herhalde
Soran1 yılBiyolojik ablası öz
- 1 yıl
Bir erkek annesi ile tanışmak demek erkeğin hayatı ile ilgili full info almak demek. Senin erkek arkadaşından şüphelerin var onun seninle alakalı şüphesi olabilecek birşeyi yok anladığım kadarıyla. Senin ailenle tanışması waow bir olay değil
Soran1 yılAilesiyle de değil de ablasıyla işte ya
Soran1 yılEvet benimle alakalı yok suphesi benim var ama
- 1 yıl
Ablalar her zaman kardeş taraftarıdır. Ayrıca ailesinden de ihtimallerini gizleyebilir
- 1 yıl
Ayrıl şundan ya erkek kıtlığına mı girdi ülke 30 yaşından sonra düzgün bir insan bulabiliyorsa bulsun.
Soran1 yılEvet anne babasından saklıyor zaten ya
- 1 yıl
30 yaşında sence normal mi?
Soran1 yılCok zeki kadinsiniz 😅
- 1 yıl
Anası babası evlensin diye bakmaz mı
Soran1 yılDeğil
- 1 yıl
Zeki değilim üstüne alınma ama insanlar fazla aptal
- 1 yıl
Nasıl değil
Soran1 yılEvet tabiki öyle bakıyorlar zaten ama biraz şey insanlar aceleye getirmeye çalışan insanlar böyle sürekli başına agritirlar yani ben öyle gördüm arada görüntülü konuşurken sesleri geliyor huysuzluk yaparlar bende şahsen heme olsun istemem biraz daha zaman geçsin isterim
Soran1 yıl30 yaşına birine göre normal değil yani
- 1 yıl
Ayrıl ben arkadandayım gözünü seveyim ahahah
Soran1 yılBana öyle dedi mesela görüntülü konuşurken annesi duyacak diye kontrol ediyor dinliyormuş bazen ne bileyim hatta bir ara kafede oturuyorduk komşuları girdi içeri kalkacaktı nerdeyse korktu baya korkmustu babasına söylerler falan diye
- 1 yıl
30 yaşında değişik triplere girmiş ve ailesine seni tanıtmadı
- 1 yıl
Senden başka 2 kişi ile görüşüyorum diye alay ediyor tuvalete gittikten sonra gel diyip aniden telefon check yaptırıyor
- 1 yıl
Görücü usulü biriyle görüşüyor olabilir mi
- 1 yıl
Ablası ile tanıştırma olayı muhtelemen gerçekleşmeyecek şüphelerinin farkında ablası üzerinden sana güven sağlamaya çalışıyor
Soran1 yılYaa yukarıda sana bir yer yazdım ya ocak ayında şüphem oldu diye o kısmı okudun ne düşündün o kısımları okuyup yani hayatında biri olabilir mi
Soran1 yılUu sen ne fenasın öyle yaa 😂😂😂😂😂
Soran1 yılHer şey cozuyorsun anlıyorsun maşallah
- 1 yıl
Kız kendimi parçaladım sen şüphelenmişsin kadınlar her zaman hisseder ayrıca yılbaşında telefonu bozulması ne büyük tesadüf noel baba hediye getirdiğinde telefonuna mı basmış
Soran1 yılYani şöyle görücü usulü birisiyle görüşse mesela annesi duysa dinlese der o kişiyle görüşüyorum ever görücü usulü meselesi geçti köylerinden biriyle ama zannetmiyorum onunla irtibati surdurmemistir herhalde ya yani ne bileyim götürür ablasına götürür muhtemelen suaralar sıkça söylüyor çünkü iftara gidelim ona diye
- 1 yıl
Benle dalga mı geçiyorsun taktir mi ediyorsun orasını anlamadım şu anda mesela
Soran1 yıl😂🤣🤣🤣🤣🤣 hahaha Allah seni yaa
Soran1 yılYok cidden taktir ediyorum
- 1 yıl
Hadi gidelim de bakalım mideni bulandıracak ve tamamen seni soğutacak belki ablası olacaktır
- 1 yıl
Biliyorsun ki sadece adamı almıyoruz full paket geliyorlar promosyon ürünü almama gibi bir şansın da yok
Soran1 yılYaa şu da var bak yılbaşında telefonu bozuldu ama ben o zamanlar da o aramadan aramazdim mesela anladın mi yani neden tamire götürsün ki telefonu sonuçta maximum 1 ya da 2 kere wrarim adımı değişse aradığında karşıya rahatlıkla yalan söyler çünkü öyle ısrarcı değildim diyorum yaa o ararsa dönerdim yoksa genelde beklerdim korkacak bir durum da yoktu benden kaynaklı
- 1 yıl
Bir erkeksin avına düşürdüğün şahıs ile bir gece geçireceksen onun aklında şüphe bırakmak ister misin
- 1 yıl
Ablasıyla seni tanıştırır ama erkeklerin bir repliği var ya onlar eğlenmelikti sen evlenmeliktin
- 1 yıl
Ayrıca ablasına seni götüreceği kesin de değil olur da seni kaybederse hayatına devam edebileceği bir ihtimali de elinde bulundurmuş olur
Soran1 yılUuuuu bi de gece mii
Soran1 yılEvet aynen bunu düşündüm ya sen çok fenasın valla
- 1 yıl
Allah sana akıl fikir vermiş ama bir yandan da tespitlerine reaksiyon gecikmesi vermiş gibi düşün
- 1 yıl
Canım hemcinsim
- 1 yıl
İpuçları takibi süper ama hala totosuna tekmeyi çakmamışsın
Soran1 yılYani şimdi korkuyor ki evlenmemekten ya da aceleye getiriyor getirmeye çalışıyor şunu düşündüm bende eğer biri olmazsa biri olur kafasına da girmiş olabilir ya bir şüpheye daha düştüm hani bu şey varya araçların böyle torpidosu mu açıyorsun içine biseyler atıyorsun koyuyorsun oraya küçük kısım orayı tam acacakken birden o yeltendi anlamadim neden yeltendiģini bazen düşünüyorum gerekli gereksiz şüpheye mi düşürüyorum kendimi paronayakmiyim çünkü bir gün bu iş yerinin davetine katilmisti benimde içime bir şey oldu ağlamak geldi çok tuhaf oldum onu arayasim geldi o an korkuyla ki aradım dedim nerdesin foto at bakim görüntülü aradı beni baktım ki gerçekten doğru söylüyor etraf gezdirdi şüphelenme nedenim de markete girmişti aradığımda bir şeyler alıyordu dedim ne alakası var ne oluyor acaba biri var da ona mi alıyor baktım meğer iş arkadaşlarına alıyormuş adamlara
- 1 yıl
Ne aldığını söyledi mi
Soran1 yılYani gece dediginden kasit yemek olur davet gibi herhalde öyle değil mi?
Soran1 yılAbur cubur
- 1 yıl
Kafe ya da restoran gibi bir yerde miydi
Soran1 yılYani benim şüphem şey oldu acaba birisini davet mi etti yılbaşında yemeye diye çünkü ilk tanıştığımız zamanlar bana demişti yılbaşında çıkar miyiz dışarı diye
- 1 yıl
Nasıl bir meslek beyaz yaka mı
- 1 yıl
Ahahahahhajahha
Soran1 yılYok market direk yaa
Soran1 yılGaliba öyle bisey olması lazım
- 1 yıl
Yılbaşı yemek+ off bir telefon+ torpitoyu açtırmama değişen karakter yapılan şakalar gizlenen telefon
- 1 yıl
Prez olma ihtimali %95
- 1 yıl
Abur cubur akşama lazım olur atıştırmalık
- 1 yıl
Birkaç seçenek var hepsi aldatmaya çıkıyor
Soran1 yılYaa yılbaşına yemeğe mi gitti bilmiyorum ama işte normalde bozuk telefon o gün bozuldu işte bir de o aralar da tuhafti böyle cani sıkkın gibi ailesiyle problem yaşamış falan bende ona güzel bir şeyler yazmıştım yazamiyorum şu an telefon bozuldu diye cevap verdi ekranı çıkıyordu telefonun ama işte o telefon çoktandır bozuktu o güne denk gelmesi sasirticiydi doğrusu tam yilbasi aksami ertesi gün 4 de yazdı telefonu aldığı gibi
Soran1 yılYaa şöyle orayı sen kafandan sil tamam mi o abur cubur aldığı gün iş yerinin arabasıyla gittikleri arkadaslaroyla gittiği bir yerdi yani o gün bambaşka bir zaman dilimiydi hatta aradı gerçekten gösterdi etrafı yanında konuştuğu adam doğru söylüyordu ben sana sadece sunubdemei istedim o an içime kötü his geldi ve doğru olmadığını gördüm acaba normalde de suphelendigim şeyler de aslında benim düşündüğüm gibi şeyler değil mi diye öyle ondan bu örneği verdim yani
Soran1 yılValla kimseye anlatamadığımi sana anlattım yakın arkadaşıma bile anlatamiyordum
- 1 yıl
Gençken eşimle görüştüğümüz süreçte telefonumu geç uyuyorum diye babam elimden alıyordu. Bende onlar uyuduklarında annemin telefonundan eşimi arar sonra arama kaydını silerdim yani insan sevince her imkanı değerlendirir yılbaşında sevdiğin insanla özel bir şey yapamazsan dahi sesini duymak iyi yıllar demeyi ilk sen istersin bahaneler çok çözüm yolları çok zor ama bir o kadar da heyecanlı
Soran1 yılEmin olmadan onu bklamak istemedim
- 1 yıl
Yakın arkadaşlar baş belasıdır senin unuttuğunu onlar unutmaz ayrıca eski dosttan çok güzel düşman olur
- 1 yıl
Boku boklamak için şüpheye gerek yok 100 km ilerden ben bokum diye bağırıyor
Soran1 yılEvet o kadar da zorumagitmisti ki evdeyim dedi babasından özelden bile arardi bir sinyal verirdi yapmadı ama neden yapmadı bilemiyorum
Soran1 yıl🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Soran1 yılValla insan ikiski içinde anlayamıyor bunu
Soran1 yılEvet valla sen unutsan onlar unutmuyor
- 1 yıl
Ayrıca 30 yaşında hiçbir erkeğin ailesi tarafından baskıya maruz kaldığına inanmıyorum 30 yaşında ise muhtelemen ailesi 55-60 yaşlarındadır ölmeden torun görelim diye düşünüyorlardır ama oğulları ilgiyi bir kadından seksi birkaç kadından istiyorsa evlenmek istemez
Soran1 yılBirde bana bundan haftalar önce dedi ki ben seni aldatigormusum sende başka bir yerden mesajları okuyormussun görüyormussun ben çok pişman olup ağlıyormusum dedi bana
Soran1 yılEvet onların baskısı işte torun baskıcı yabda artık evken yuvanı kur baskisi
- 1 yıl
Yav baskı hissediyorsa ve seni seviyorsa hayattan belamı bekliyor bu adam. Sence
- 1 yıl
Baskı hissediyor ama karşısına sen çıkmışsın işte sonunda birini seviyorum ve ailemin baskısından da kurtulabilirim diyemez mi
- 1 yıl
Adam sana yediği boku anlatmış sen burada konu başlığı açıyorsun
- 1 yıl
🤯🤯🤯🤯🫣
Soran1 yılYok ama emin ilerletmek istiyor ki doğruyu söylemek gerekirse bende hemen evlenmek taraftarı değilim birikim bile yok çünkü yapmaya çalışıyorum ikimiz de bie olursak calisirsak güzel şeyler yaparız zaten ona da dedim bunu yani bu benim işime geliyor hem ailemle dealakaki problemler var onları düzeltmeye çalışıyorum zamanla her şeyin rayinaoturacagini düşünüyorum ama diyorum yaa ailesi gerçekten fazla böyle baskıcı insanlar gibi geldi he ablasıyla ilk tanıştırır mesela sonra annesiyle tanistirir aşamalı da gidebilir bunu zaman gösterir amacını niyetini
Soran1 yılRüya gördüm dedi gece kalktı uyumuştu onu anlatti rüyadır diye düşündüm suphelendim tabikibde
Soran1 yılYa birkaç güne bulusucaz acaba diyorum biraz zaman geçirdikten sonra pat diye telefonunu istesem denemek için? Olur mu
Soran1 yılBana yardımcı olursan çok mutlu olurum gerçekten
- 1 yıl
Göremedim yoğundum son zamanlarda nasılsın
Soran1 yılMerhaba iyi ki yazdiniz
Soran1 yılİyiyim desem yalan olur
Soran1 yılBugün son görülmesini actirdim ve normalde geç yazan az yazan sevgilim bu akşam beni şaşırttı baya konuştuk
Soran1 yıl🥲🥲🥲 Yaa bu hayatta hiç mi şansı olmaz bir insanın hiç mi yüzü gülme isyan etmek olmasın ama
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Ah kuzum ya, öncelikle bi' derin nefes al, çünkü bu yaşadıkların çok normal 🥰 İlk sevgili deneyimin olduğu için böyle hissetmen gayet doğal. Özgüvensizlik ya da çekingenlik üzerine yüklenme kendine. İletişim konusunda geçmiş deneyimlerin sınırlı olduğu için, biraz pratiğe ve zamana ihtiyacın var. Ona karşı dürüst ol ve bu durumunu paylaş belki; seni anlamasına yardımcı olur. İlişkinin keyfini çıkarmaya odaklan, süreçle birlikte daha rahat hissedeceğini düşünüyorum. Kendine inan ve güven, tamam mı? 😘 Peki, bu ilişkide seni en çok zorlayan şey tam olarak ne, söylemek ister misin? ❤
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 17,6b cevap paylaştı. Cinselllik olmayan her ilişki bitmeye mahkumdur böyle devam edersen tekmeyi basar sana
01 Yorumla
Soran1 yılYa öpücük derken uzaktan öpücük
1 yılSevgiliyi nasıl yaptın sen 😂
02 Yorumla
Soran1 yılZor oldu vaa
- 1 yıl
İyi bulmuşsun valla😂
Gizli Üye(18-24)1 yılAynı ben... Sence erkeğin öyle olması kötü mü
07 Yorumla
Soran1 yılEvett
Soran1 yılO zaman sizde kadın baskin
Cevap sahibi1 yılEveet o rahat ben gerginim 🤦🏻🤦🏻
Cevap sahibi1 yılO bişey demiyor sonra mı der ozman
Soran1 yılBurclariniz ne
Cevap sahibi1 yılBen boğa o basak
Soran1 yılHee o yüzdendir başak kadınları dediğim dedik baskın olur boga erkegi inatçı ama sakin
1 yılEvet birlikte oldunuz mu
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem