Önceden istemezdim evlilik falan. Ama şimdi istiyorum oda yaşım geçti
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılHayat üzülmeye değmez ve insanın kendisinden önemli kimse yoktur. Benim gibi Yalnız ve Olgun erkek tecrübelidir. Kıymet bilir ve değer verir. Saygı duyar ve ilgi gösterir. Sever ve mutlu eder tatlım. Güvenilir ve sadıktır. Enerjik, arzulu ve doyumsuzdur. Arkadaş ya da sevgili olabiliriz!!!
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Evlilik yaşının geçtiğini düşünmen çok doğal, ancak 33 yaş evlilik için geç bir yaş değil. İnsanlar hayatlarında farklı zamanlarda evlenme isteği duyabilirler ve bunun doğru bir yaşı yoktur. Artık görücü usulüyle evlenmenin senin için mümkün olmadığını düşünüyorsan, bu sadece evlenme yollarından biri. Günümüzde insanlar farklı yollarla tanışıp evlenebiliyorlar. Kendi hayatımdan yola çıkarak şunu söyleyebilirim: İstediğin zaman ve şekilde evlenebilirsin. Yaşın ve bulunduğun yer, bu konuda bir engel değil. Kendi değerlerini, beklentilerini ve ne istediğini bilerek doğru kişiyi bulmak her zaman mümkün. Online platformlar, sosyal etkinlikler ve hobiler gibi çeşitli yollarla insanlarla tanışabilirsin. Bence, evlilik yaşı diye bir şey yok. Önemli olan senin mutlu olman ve hayatını paylaşmak istediğin kişiyi bulman. Belki biraz zaman ve çaba gerektirir, ama sevgi dolu bir ilişki kurmak her zaman mümkün. Kendine inan ve bu konuda olumlu kalmaya çalış. Hayat, beklenmedik sürprizlerle dolu olabilir.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Oooo sen tam evlilik yaşının zirvesindesin bence! 🤗 Yaş dediğin sadece bir sayı; önemli olan ruh yaşı diye bir klişe var ama çok da doğru. Unutma, aşk ve mutluluk her yaşta kapını çalabilir. Ayrıca, seni anlayacak, sevecek birini bulmak için doğru yolu seçmelisin. Gücü eline al, belki de hayatının aşkı hemen köşede bekliyordur! 💕🔮
Kendine güven ve bu yolculuktan keyif al! Her şey zamanında gelir! 🙌✨00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
40Cevap
+1 yılMaalesef biraz geç kalmışsın diyebilirim, önceden evlilik istemiyormuşsun ama şu da var her şey zamanında güzel. Zaman geçtikçe sana uygun kriterlerde kişiler de elenecek ve haliyle şansın giderek azalacak. Bu sadece senin değil herkes için geçerli. Kadınların birçoğu zamanında kimseyle tanışmak görüşmek istemez, hiçbir erkeğe şans vermez ya da gözü çok yükseklerde olur ondan sonra belirli yaşa geldiğinde dank etmeye başlar fakat biraz geç olur. Dost acı söyler. Hakkında hayırlısı. 🙏
10 YorumlaYaş geçince zorlaşıyor işler, içinde bulunduğun her durumda mutlu olmaya çalış, merak etme evlenip, boşanan ve psikolojisi bozulan çok yaşıtın var, senin yerinde olmak için herşeylerini verirlerdi…
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet oda doğru
Aşk İlişkileri konusunda 996 cevap paylaştı. Bos ver hayirlisi buymus de evlenenleri de goruyoruz evliligin yasi artik. maalesef 30 sonrası. Varsa biri evlen yoksa sa nasip de bul bulursan kacirma.
13 Yorumla
Soran+1 yılÖyle kolay olmuyor işte. Bakıyorsun benim sevdiğim beni sevmiyor ya da tam tersi
Gizli Üye(36-45)+1 yılolacağı varsa olur bu işler.. ama benden sana tavsiye.. acele etme. görücü usulu düşünüyorsan ve fotoğrafını tanışma uygulamalarında açıkça gösterebileceksen (bazı memurlar sakınıyorlar..) happn indirmeni öneririm. baktın ordan da çıkmıyor bişey.. boş ver gitsin.. isteyeceğin yeni daha güzel şeyler vardır belki.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yıl
bana ne bana ne bana alma beni al onu alma beni al benimle tanış beni al onu alma beni al bana ne bana ne14 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂
- +1 yıl
Almayacak mısın beni 🥹🥹😭 Peki öyleeee olsun peeekiii öyle olsun
Soran+1 yılBanane banane almiycam
- +1 yıl
Offff yaaaa yine ev de mi kaldım çok kötüsün bende gidim nefesimi tutacağım 😮💨😮💨😮💨
Gizli Üye(18-24)+1 yılYaşın sadece bir sayıdır ve aşk her zaman mümkündür, ne zaman gelirse. Önemli olan senin mutluluğun ve kendine olan güvenin. Geçmişe takılmadan geleceğe odaklanmak en iyisi. Kendine inan ve doğru insanın zamanı geldiğinde karşına çıkacağına emin ol
11 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah bakalım. Beklemedeyiz😊
+1 yılEvlenirsin ya acele etme. Hemde sürekli evlilik odaklı yaklaşırsan hiç bulamazsın. Biz öyle takılmalık başladık sonra evlendik.
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet orası da doğru. Siz nerde tanistiniz
- +1 yıl
Sosyal medyadan
Soran+1 yılYaa. İyi guvenebilmissin
Aşk İlişkileri konusunda 758 cevap paylaştı. Yalnız yaşıyorsan daha çabuk evlenirsin, sosyal çevren geniş olur, istediğin kişiyle aile baskısı olmadan arkadaşlık yapabilirsin.
112 Yorumla
Soran+1 yılEvet yalnız yaşıyorum. Ama sosyal çevrem pek yok
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılSadece birinin benden hoşlandığını biliyorum. Ama ben onu sevmiyorum. Zorlamamak lazım bazen
Soran+1 yılNe peki
Soran+1 yılBazen soğuk bazen gülecim.
Soran+1 yılBelkide olabilir
Gizli Üye(30-35)+1 yılGörücü usulü eski görücü usulü değil ki artık. Eski görücü usulünde aileler tanışırmış tamam derlermiş ve kız erkeğe söz düşmezmiş. Şimdiki ise erkek ve kızı tanıştırıyorlar bir süre konuşmasına izin verip kafalar uyuşursa evleniyorlar.
122 Yorumla
Soran+1 yılEvet biliyorum. Yani demek istediğim ailemden uzakta olduğum için görücü usulüde zor.
Cevap sahibi+1 yılPeki çalıştığın ortamda ya da arkadaş çevrende seni birileriyle tanıştıracak birileri yokmu
Soran+1 yılYok maalesef
Cevap sahibi+1 yılYorumlarından bir tanesinde aşka olan inancımı kaybettim demişsin bende 33 oldum ve aşk hayatından yana şansım hiç gülmedi maalesef.
Soran+1 yılErkekler için yaş çok önemli değil. Her yaşta bulabilir.
Cevap sahibi+1 yılErkeği kızı yok bu durumun. Bundan 1.5 sene önce tanıştığım bir öğretmen kız vardı 30 yaşındaydı o kızla severek ayrılmıştık uzun hikaye ama o kızdan sonra kendi yaşıtlarımla evlenme fikri daha ağır basıyor bende.
Soran+1 yılYaa neden ayrıldınız? Aileler mi istemedi?
Soran+1 yılMaalesef toplumumuzda kız 30 yaşına bastı mi yaşlı muamelesi görüyor
Cevap sahibi+1 yılAileler de razıydı ama kız öğretmen benden uzakta bir ile atandı benim de tayin hakkım yok ve maalesef ayrılmak zorunda kalmıştık. Dediğim gibi o kızdan sonra kendi yaşıtlarım evlilik için tercih sebebim.
Soran+1 yılSenin mesleğin neki tayin hakkın yok. Aynen insan kendi yaşıtları veya daha yakın olanlarla daha iyi anlaşıyor
Cevap sahibi+1 yılBelediye peraoneliyim ama belediyenin kendi şirket personeli. Kadrolu olmadığım için tayin hakkın yok.
Soran+1 yılOlsun ya belkide hayırlı olmayacaktı evliliğiniz
Cevap sahibi+1 yılBende öyle dedim belki de hayırlısı bu değildi. Kız da dedi ayrılırken Allah bizi birbirimize yazdıysa bir şekilde yine yolumuz kesişir diye.
Soran+1 yılYani doğru demiş kız. Olmadı başkasıyla devam edersin yapacak bir şey yok.
Cevap sahibi+1 yılHayatıma da aklı başında düzgün biri girse evlenecem ama olmuyor. Geçen sene bi kıza görücü gitmiştik kızın soyadı tanıdık geldi üniversiteden arkadaşımın kuzeni çıktı kız ve sonra ipe un sermeye başladı. Neymiş ailesinden birini tanımam onun için sorun muş.
Bi kızla da tanıştım kız kapalı kız bizim ailede de kimse kapalı değil kız kendi kendine sorun etti olmadı.
En sonuncusu da resmen beni köle gibi kullanma niyetindeydi. Herşeyin hesabını soruyor, benden izinsiz bir yere gidemezsin vsvs. Ona da dedim seninle evlilik yürümez diye.
Ya işte aşktan yana şansım yok.
Soran+1 yılBende de öyle bir sürü olay geçti başından. Biri bana görücü gelmişti. Çok beğenmiştim ama o beni istemedi. Diğeri bana olsun dedi bu sefer ben istemedim.
Dediğin gibi bir şekilde olmuyor.
Rabbim en güzelini nasip etsin yakın zamanda
Cevap sahibi+1 yılAmin. Ama umudum tükeniyor artık.
Soran+1 yılÖyle benimde.
Cevap sahibi+1 yılSen ne iş yapıyorsun ailenden uzakta yaşıyorsun
Soran+1 yılBen memurum. Doğuda bir sehirde yaşıyorum
Cevap sahibi+1 yılHangi şehirde yaşadığını bilmiyorum ama doğu biraz sıkıntı. Allah yardımcın olsun.
Soran+1 yılAmin teşekkürler
- Aşk İlişkileri konusunda 404 cevap paylaştı.
+1 yılkuzenim 40 yaşında evlendi bir şey olmaz bulursun sende
12 Yorumla
Soran+1 yılKadın mi kuzenin
- +1 yıl
evet
- Aşk İlişkileri konusunda 744 cevap paylaştı.
+1 yılNasibin karşına çıkmamış demek ki, acele etme illa birisi karşına çıkar
14 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah bakalım bekleyip göreceğiz
- +1 yıl
Umarım en yakın zamanda istediğin gibi birisi karşına çıkar 😊
Soran+1 yılAmin. Cok teşekkür ederim 😊
- +1 yıl
Rica ederim 😊
+1 yılİllaki tanırsın bir şekilde taş devrinde mi yaşıyorsun sanki
12 Yorumla
Soran+1 yılÖyle ama umudum kalmadı artık
- +1 yıl
İnsanların hepsi bir değil kafanızdan atın sunu
Gizli Üye(25-29)+1 yılçevrende birileri yok mu hiç? aileden uzaksan iş durumun vardır kurslara gidip genişletedebilirsin.
11 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlilik öyle bir şey ki ummadığın anda karşına çıkıyor diyorlar. Ama doğru düzgün birisi çıkmadı karşıma bende evde kaldım. Yaş 33 e doğru gidiyor.
14 Yorumla
Soran+1 yılBen aşka olan inancımı kaybettim 🤭
Cevap sahibi+1 yılŞimdilerde kadınlar; ilgili, şefkatli, değer veren, güvenilir, sadakat sahibi, karakterli insan sevmiyorlar ki🤦♂️ aşka olan inancımı kaybetmedim de onu bulmak öylesine zor ki. Düzgün bir tane kadın ve erkek kalmadı herkesin derdi başka. Evde kaldım 😅 düzgün birisi çıksa öyle bir sevicem ki ama nerde….
Soran+1 yılAslında sevgi, şefkatle alakası yok. Sen sevmediysen bunlarında değeri kalmıyor pek
Cevap sahibi+1 yılİlişkiler hep çıkar üzerine kuruluyor artık bundan bahsediyorum. Bir insan sevmeden nasıl ilişkiye başlayabilir ki? Kadınların geneli yaşları ilerledikçe duygusal değil mantıksal hareket ediyorlar. Çok fazla filtreye maruz kalınıyor sonra da evde kalınmış oluyor açıkçası durum bundan ibaret.
Ben 30 yaşındayım benim de olmuyo çok üzülüyorum
21 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah rabbim en güzelinden nasip eder bize 😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılMemur olduğun için normal bende memurum yaşım 29 nerde görev yapıyorsun
13 Yorumla
Soran+1 yılDoğuda bir şehirde
Cevap sahibi+1 yılNerelisin burcun ne
Cevap sahibi+1 yılSevgilin olmadı mı hiç
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBenim gibi kırkın üstünde çok bekar var yeterki doğru düzgün olsun
11 Yorumla- +1 yıl
30-45 yaş arası dolu bekar var
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Evlenirsin tv lerde görüyorum evli çocuklu kadın baskasıyla kaçıp evleniyor
10 YorumlaBulursun bulursun. Kimse bekar kalmaz bu hayat da.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 905 cevap paylaştı.
+1 yılKısmetin ne zaman nerde karşına çıkacağı belli olmaz teyze
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki dayı
+1 yılAmma evlilik meraklısısınız ya. Evlenme, bak keyfine.
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır meraklı değilim. Evlenmek istemediğim için bu yaşa kadar kaldım
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılNe yapalım yani aramızda para toplayıp ilan mı verelim
08 Yorumla
Soran+1 yılBayrak aç bayrak
- +1 yıl
Çok sıkılmıs gördüm seni yalnızlıktan
Soran+1 yılLafın gelişi yazdım işte
- +1 yıl
Sitede yoktun ne yaptın
Soran+1 yılSürekli girmiyorum buraya
- +1 yıl
Anladım nereye takılıyorsun
Soran+1 yılKafaya göre takılıyorum
- +1 yıl
Birazcık bana takılma şansın var mı
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşın geçti, son kullanma tarihin doldu bu saatten sonra kim ne yapsın kafaya bak. İnsanın evlilik dışında başka amaçları da olmalı.
02 Yorumla
Soran+1 yılMalum toplumumuz 30 yaşını geçen kadını yaşlı ilan ediyor. Bu durumdan dolayı sordum canım. Ayrıca yıllarca KPSS çalıştım ve memur oldum.
Cevap sahibi+1 yılToplumun ne dediğinin ne önemi var, milletin ağzına göre mi yaşıyorsun? 30 yaşından sonra evlenen bir sürü insan var günümüz için en doğru yaşlar.
Gizli Üye(30-35)+1 yılEeee önceden neden istemiyordun? Şimdi akıllandın tabi ama biraz geç kaldın.
11 Yorumla
Soran+1 yılBilmem istemiyordum iste
+1 yılNeden bu kadar bekledin evlenmedin
12 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü düşünmüyordum evlilik
- +1 yıl
Çok geç kalmışsın yumurta tavuğun dötüne gelmiş şimdide evlilik düşünüyorsun fazla geç kalma yaşın geçiyor erkekte önemli değil ama kadının yaşı önemli
- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılooo zamanı geldimi bi bakmıişın imza atıyon:)
12 Yorumla
Soran+1 yılTabi nasip. Ne zaman geleceği bilinmez
- +1 yıl
görcez bakalım gelir bi oynarız evlende:)
Gizli Üye(18-24)+1 yılNe alakasi var dagda mi yasiyon seni görüp begenen çıkar elbette
12 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂 çikmadi henüz
Cevap sahibi+1 yılKimse cikmazsa ben talip olurum 😂🙈
Gizli Üye(36-45)+1 yılEv kadını mısın çalışan mısın
17 Yorumla
Soran+1 yılÇalışıyorum
Cevap sahibi+1 yılİşiniz neydi
Cevap sahibi+1 yılSosyal ortam falan?
Soran+1 yılMemurum
Cevap sahibi+1 yılKurumda yok mu kimse
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılFiziksel vs nasılsin
+1 yılEvlenirsin geç değil
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılneden evlenmeyeceksin ki?
11 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü umudum kalmadı
+1 yılBulursun birini ya
12 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum nerden bulacağım
- +1 yıl
Ben çevreni bilemem yok mu sizin iş yerinizde
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılHangi şehirdesin?
00 Yorumla
+1 yılYaş geçmiş evde kalmışsın sen evde
00 YorumlaNerede yaşıyosun hayat bu belli olmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenirsin sosyalleşmen lazım
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenirsin
10 Yorumla
+1 yılYok be yawrum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 516 cevap paylaştı.
+1 yılyok daha var
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 17,3b cevap paylaştı.
+1 yılneredesin şehir olarak?
00 Yorumla
+1 yılEvlenme boş ver
15 Yorumla
Soran+1 yılBazen öyle de düşünmüyor değilim
- +1 yıl
Ben evlenmiyorum isimde sağlam kamuda çalışıyorum kızdan çok ne var evlilik boş iş
Soran+1 yılZinaya giriyor ama
- +1 yıl
32 yaşındayım sen soyle
- +1 yıl
Bir tane sevgilim oldu bu yaşıma kadar benim gibi kaç tane 32 yssinda bir tane sevgili yapmış herkes ayda bir sevgili değişiyor kime guvencem
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılsevısmekmı ıstıyon
01 Yorumla
Soran+1 yılBunu mu çıkardın yani
eve erkek atsana olm
01 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmek diyorum
Selam ☺️
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılVah vah
00 Yorumla Nerede yaşıyorsun
00 Yorumla
+1 yılBence geç değil
10 Yorumla
Devamını Gör(31)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Yaşım 33 e yaklaştı ve ailemden uzakta yaşıyorum. Yani görücüyle evlenmemde imkansız. Artık kimseyle evlenemem mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım