Biriyle flört etmeye başlıyorsunuz. Güzel konuşmalar cilveler, tatlı buluşmalar vs. Biliyorsunuz.
Peki siz biriyle flörte başlarken ne amaçla başlarsınız? Takılıp bakarız amaçlı mı yoksa sevgili olma amaçlı mı?

Biriyle flört etmeye başlıyorsunuz. Güzel konuşmalar cilveler, tatlı buluşmalar vs. Biliyorsunuz.
Peki siz biriyle flörte başlarken ne amaçla başlarsınız? Takılıp bakarız amaçlı mı yoksa sevgili olma amaçlı mı?
Flörte başlarken, kişisel olarak bir ilişkinin temellerini atmak için başlarım. Benim için flört, potansiyel bir sevgiliyle birbirimizi tanıma ve uyumumuzu keşfetme sürecidir. "Öylesine takılmak" gibi bir yaklaşım bana pek uygun gelmiyor çünkü zamanımı ve duygularımı önemsiyorum. Eğer birine karşı ilgi duyuyorsam, bunun ciddi bir şeylere dönüşme potansiyeli taşımasını tercih ederim. Öylesine takılmak bana yüzeysel ve uzun vadede tatmin edici olmayan bir ilişki dinamiği gibi geliyor. Bu yüzden flört ederken aklımda her zaman bir sevgili olma ihtimali vardır ve buna göre hareket ederim.
Bir süredir bunu düşünüyorum. Bundan dolayı ilk mesajları atmıyorum. Çünkü diğer insanların zamanlarını çalmak istemiyorum beni sevmeleri bile sanırım vakit kaybı olurdu. Ki zaman harcayabileceğim en değerli birim. Bir geleceğim yok bundan dolayı. Daha flört başlamadan bitiyor bu iyi, onlar için. Bazen bile bile soğutuyorum insanları kendimden.
Ben teşekkür ederim. Biraz da. içini dökmüşsün..
Umarım her şey senin için iyi olur.
Takılırız bakarız, ciddi ilişki bayardı beni ben çok çabuk soğurum insanlardan soğuduysam net bitmişdir iş o tüzden aşık olana kadar ciddi konuşmazdım böylede şerro erkeklere benzedim amann ahshs
İyi iyi böyle ol😂
Takılmalık ilişkilerle ilgilendiğim söylenemez. Ciddi ilişki insanıyım. Ciddi ilişki yaşayacağım kişiyle takılmak bana daha cazip geliyor.
Ya flört ederken olay tamamen ruh haline ve karşımdakine bağlı! Eğer biriyle iyi bir bağ yakalarsam ve kalbimde yıldızlar patlıyorsa, sevgili olma amacı güdülüyor tabi! Ama bazen de takılırız, bakarız. Sonuçta hayat kısa ve eğlence her zaman olsun 😜 Ama şu an aşkla doluyum, bu yüzden flört ettiğim biriyle ciddi bir şeyler amaçlamak daha bana uygun olurdu ❤️✨ Senin durum nasıl, sevgili mi arıyorsun yoksa özgürlüğün tadını mı çıkarmak istiyorsun?
Cevap
13Cevap
Ben ciddi başladım tabi ki de.. aşk yoksa zaten hiç başlamam.. hiç bir zaman öylesine takılırız kafasında olanlardan olmadım.
2. buluşmada nikah için gün alırız diye başlamam kötü mü acaba😂😂
Jsjsj o da olmaz be 😂
Şaka bir yana eğlencesine yaklaşmam kimseye ya. Benlik değil
Bir amacım olmuyor genelde karşı tarafı daha iyi tanımaya odaklanıyorum.
Akışa bağlı aslında iletişimin gidişatına göre değişir
Çok ayıp şeyler bunlar. Takılırız bakarız demek sürüş testi gibi hafazanallah
Bu resimdeki gibi Sahte ilişki yaşamak veya Bilmem ne işçiliği
Aradaki enerjiye bağlı
Kimseyle takilmak amacli bi iliskiye baslamak tarzim degil ya
Geleceği olmayan bir ilişkiye neden başlayayım
Sevgili olmak için yani ciddi düşünürüm
Kimseyle flört edesin gelmiyor.
Ben flortlesmem
Ciddi bakardık da tövbe ettirdiler.
Ciddi düşünmediğim biriyle o yola girmem
Sevgili olmak için