Soru başlığındaki belirttiğim gibi, karşı cinsle bir arkadaşlığa ilişkiye başlarken, aklinizdan ilk geçen şey nedir? İnsanin fikri neyse zikri de oymuş....! Günümüz şartlarinda sevgili olmak, ne anlama geliyor? Bunu isteyen ve başlayan kişilerin, sonraki aşamada bekledikleri nedir?
Cevabın nedir?
+1 yılGünümüzde aşkın tanımı da yaşanma şekli de değişti. Aşk nedir bilinmiyor yaşananlar aşk sanılıyor. Aşk sevgiye dönüştüğünde anlam ifade eder…
Çok söz ediliyor çok anılıyor ama günümüzde yaşanan aşk denilen durumlar aşk değil… Yaşanan ekonomik şartlar, mesafeler, sosyal durumlar, kıskançlık ve egolar yaşanan veya yaşanacak ilişkileri sekteye uğratıyor.
Hoşlanma, beğeni ya da yine çok anılan elektrik denilen haller aşk gibi algılanıyor. Eskiden yaşanan aşklar ne bu kadar çabuk tüketilirdi ne de bu kadar ucuz olurdu. Aşkın kendisinde değişen bir şey yok aslında… İnsan olarak yaradılışımız gereği duygularımız ve arzularımız yerli yerinde duruyor.
Değişen, yaşam biçimlerimiz. “İki gönül bir olunca, samanlık seyran olur”du eskiden… Geçmişte iki kişi birbirini sevince gerçekten zorluklar aşılırdı… Çünkü kolaydı hayatlarımız. Şimdilerde ise hayat teknolojiye paralel olarak hızla değişiyor. Çabuk tüketiyoruz. Yepyeni eşyalarımızdan çok çabuk sıkılıyor hemen yenisini almak istiyoruz. Dolabımızda sayısını bilmediğimiz ayakkabılar, kıyafetler eskimiyor ama biz sıkılıyoruz. Çok şey istiyoruz, tatminsiziz…
O kadar çok şey istiyoruz ki ruhumuz bedenimiz tüketime kilitleniyor. Tüketime kilitlenmiş bedenler, ruhlar ilişkilerini de böyle yaşamaya başlıyor. İlişkiler de tüketim alışkanlıklarımızda olduğu gibi hızlı ve geçici. Karşımızdaki insandan çok özellik bekliyoruz. Hem bizi güldürmesini hem ağırbaşlı olmasını… Hem romantik hem sahiplenen biri olmasını… Hem hanım hanımcık hem tutkulu ve ateşli olmasını…
Hem karizmatik hem efendi… Hem bağlı hem kendi ayakları üzerinde durabilen… Bu özelliklerin hepsini tek bir insanda bulma telaşındayız. Tek bir kişi de bulamadığımız bu yönleri başka insanlarda aramaya çıkıyoruz… İşte aldatma da tam bu noktada çıkıyor. Birinden çabuk vazgeçip hemen bir diğer ilişkiye yelken açıyoruz. O ilişki de bizi doyurmuyor bitiriyoruz.
Sonra da bütün suçu aşka atıyoruz.04 Yorumla- +1 yıl
Karşı cinsin ne kadar hayırsız ne kadar kadir bilmez olduğuyla ilgili hem cinslerimizle sonu gelmez sohbetlerde buluveriyoruz kendimizi…
Selvi boylum Al yazmalımda; Türkan Şoray Kadir İnanır’a “sevgi nedir” diye sorar…
Ve yanıtını beklemeden…”Sevgi Emektir” der… Günümüz ilişkilerinin gerçek sorunu da bu işte…
Emek verilmeyen karşılaşmalarda anlamaktan uzak çarpışıyoruz yalnızca.
Yorulduğumuz ilk köşe başında yanımızdakini bırakıyor, bir başkası da bizi bırakıyor bir başka köşe başında… Ta ki, aşkın emek istediğini anlayıp, ilişkileri olgunlaştıracak sabrı gösterene kadar…
Gerçekçi olmayıp imkânsızın ötesinde olmayan birinin hayalinin peşinden giderken var olan ilişkileri yakıp yıkıyoruz var olabilecekleri görmüyoruz ya da yalnızlığı tercih ediyoruz. İletişim çağında aslında iletişimsizlik içindeyiz. Aşklar da artık sanalda başlıyor… Yaşanıyor ve orada bitiriliyor… Günümüzde birçok şey gibi aşkta sanallaştırıldı… Paylaşımlar artık internet üzerinden yapılıyor. - +1 yıl
Kıskançlıklar, ihanetler, aşkı ilan etmeler beğeniler hemen her şey cinsellik bile sanalda yaşanır hale geldi.
Yukarıda da söz ettiğim gibi bu kadar ucuz değil aşk. Aşk güzeldir adı bile büyülüdür…
Günümüzde insanların isteyip de yapamadığı tek olgu aşk oldu artık…
Her insan aşkı istiyor ama aşk adına aşkı adına ne emek veriyor ya da emek vermek istiyor mu acaba? Bu soruların yanıtını aramıyor günümüz insanı… Evlilikler de güçlü duygu, manevi bağlar ve ortak zevklerin paylaşımı olarak değil şirket evlilikleri gibi ticari ve ekonomik menfaatler üzerine kuruluyor. İyi geçinmek iki kişinin kusursuz olmasıyla değil, birbirlerinin kusurlarını hoş görmesiyle olur... Maalesef günümüz insanı tahammülsüz ve hoşgörüsüz…Gerçek Sevgi Aşk Sevdiğinle EVLENMEK ve bunu hayatının sonuna kadar sürdürmek için emek çaba sarf etmek gerek yürekten sevmek inanarak güvenerek yalansız - +1 yıl
rica ederim
En İyi Cevaplar
+1 yılSevgililerin buluşmasının ve hatta konuşmasının bile büyük bir hayal olduğu zamanlara kadar gitmeyeceğiz. Ancak bundan 5-10 yıl önce bile her şey çok daha farklıydı... Okulda, işte ya da mahallenizde birini görür ve beğenirdiniz. O andan sonra işe ya da okula gitmek için bir sebebiniz daha olurdu. Kendinize daha çok dikkat eder, köşedeki bakkala giderken bile eşofmanlar yerine güzel kıyafetler giymeye çalışırdınız. Elbette bunu ailenize ve etraftakilere belli etmeden yapabilmek de büyük bir meziyet sayılırdı. Birkaç zaman birbirinizle gözlerle anlaşıp ardından ikinci aşamaya geçerdiniz. Bir şekilde arkadaş ortamı yaratılır ve isimler öğrenilirdi. Bunu takiben telefon numarası ya da e-mail adresi alınmaya çalışılırdı. Tabii bunun için uzun ve sabırlı bir dönem gerekirdi. Kızlar erkeklerden bu gibi taleplerde bulunmaz, erkekler de reddedilmemek için bu bilgileri gidip kendisinden öğrenmektense kızın arkadaşlarından alma yolunu seçerdi. Bir süre sonra arkadaşlık adı altında sosyal ağ sitelerinde konuşulur, arkadaşlarla birlikte buluşulur ve yeterince çaba harcandığı hissedildiğinde “çıkmaya” başlanırdı. Bu süreç öyle yavaş işlerdi ki o an beklemekten sıkılırdınız. Ancak ileride dönüp baktığınızda ne kadar güzel çabalarmış der ve o ilişkiyi sahiplenirdiniz. Çünkü uğraşlarınız sayesinde o ilişkiyi hak ettiğinize inanırdınız…Modern aşklar… Ve insanoğlu teknolojiyi yarattı… Artık herkesin bir telefonu, birkaç e-mail adresi ve Facebook, Twitter gibi sosyal ağ hesapları var. Artık gördüğünüz birinin ismini Google’da arayıp birkaç saniye içerisinde lise numarasına kadar her türlü kişisel bilgisine ulaşabiliyorsunuz. Ardından arkadaşınız olarak ekliyorsunuz. Gerçek dünyada bir selam vermek için günler geçeceğine, bu sayede kısacık bir sürede hatta bazen 5 dakika içerisinde sohbet etmeye başlıyorsunuz. Hem de üstünüze başınıza dikkat edip kendinize bakmanıza gerek yok.
04 Yorumla- +1 yıl
Karşınızdaki sizin pijamalarla yatakta uzandığınızı bilmiyor. Sizi muhtemelen fotoğrafınızdaki halinizle hayal ederek konuşuyor. Yarım saat içerisinde birçok şey anlatıyor ve öğreniyorsunuz. Sohbet ilerledikçe içeriği de değişebiliyor. Defalarca görüşmeye, mesajlaşmaya gerek kalmadan yani uğraşmadan sözleşiyor ve ertesi gün buluşmak için heyecanlanıyorsunuz. Bu kadar hızlı başlayınca devamında her şey de hızlı gelişiyor. Önceden arkadaşlarınızın içerisinde bile dile getirmekten korktuğunuz ilişkilerinizi artık Facebook aracılığıyla yüzlerce kişiye yayınlıyorsunuz. Tabii genellikle işler düşündüğünüz gibi gitmiyor ve sonuç hüsran olabiliyor. Toplumun çoğunluğu ise dışarıya çıkacakları kişiyi Facebook, Twitter ve Google’da arıyor.
Tabi kişilerin Facebook aracılığıyla ayrılması ise eskide olduğundan daha kolay bir hal alıyor. Cesaretinizi toplayıp telefonla aramak ya da buluşmak yerine kişiler Facebook’dan mesaj gönderme yolunu seçiyor. - +1 yıl
Şimdi düşünün… Her şeye çok daha çabuk ulaşıyor olabiliriz, istediğimizi elde etmek için karnımıza kramplar girmesine gerek kalmayabilir ancak madalyonun öteki yüzü de var… Teknoloji böylece sadece hayatı hızlı yaşamanıza değil kişisel bakımınızı ihmal etmenize de neden oluyor…
Günümüzde cinsellik oldu her şey yalanlar aldatmalar güvensizlik Tanışmanın amacı EŞİNİ bulmaktı - +1 yıl
bende teşekkür ederim iki konuda dün ve bu günkü bahsetmiş olduğunuz konular çok güzel bende bende paylaşmak istedim ikincisi takip isteğimi kabul etmiş olmanız bu nada teşekkür mesaj atma imkanım olur mu peki sizin acınızdan sakıncası yoksa
+1 yılTabi ki amaç arkadaşlık olur şahsen kendi acımdan onun dışında asla başka düşüncem olmaz arkadaş olduğum kişiyi seversem sevgilisi olur onunla evlenmek isterim ama şu devirde erkeklere güvenim yok yalan dalavere işleri akılları cinsellikte sevgili olmayı tanışmayı bu yüzden isterler buda beni temkinli davranmaya iter
04 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru düşünüyorsunuz. Benim de görüşlerim bu yönde. Bende erkeklerden korkar oldum. Gerçekten tanişmak, bir ilişkiyi başlatmak ve sevgili olmak nerdeyse tek bir amaç için yapiliyor. Cinsellik yaşamak... bu istenirse bir şekilde başka insanlarla yaşanabilecekken, temiz saf ve iyi niyetli duygularla bir kiza yaklaşmak ve onun iyi niyetini kullanip vaatlerde bulunmak niye? Kimse alinmasin ve kusura bakmasin, bu konuda biraz açik sözlü olucam çünkü. Bir genç kizda saflik, masumiyet ve el değmemişlik isteyen, bekleyen tüm erkekler.. ilk defa onlarla olmamiş ya da daha önce sevgilisi olmuş sevi*miş bir kiz için, kullanilmis *al, öylesini ne kadar sevsemde almam !!! Ve buna benzer çok ağir ve çirkin laf ederken (benim bir bayan olarak söylemeye utandığım),,, acaba o genç kizla ilk defa birlikte olan erkek, bu işi nasil yapti? İlki olduğu halde o kizi niye birakti ve evlenmedi? Arkasindan hiç mi kõtü hissedip üzülmedi? O kiz, kim bilir tekrar bir erkeğe güvenmek ve yaşadiklarini
- +1 yıl
Açiklayip kabul ettirmek için ne güçlükler yaşıyor ve birisinin onu kabul edip etmeyeceğini düşününce, sevdiği bir insana rastlasa bile ne kadar çok üzülüyordur.
Şimdi, beyler sizden önce başka bir erkeğin olmuş bir kiza ağiza alinmiyacak kelimeleri söyleyip yakıştırırken, bu kiza bunu yapana ve sonra birakip gidene ne demeli? Bunun için biraz kafayi yormayi ve, namus edep ve ahlak kavramlarinin, sadece kadinlara mahsus kelimeler olmadiğini ve pekala bir erkeğin de, terbiye-siz, ahlak-siz, karakter-siz ve namus-suz olabileceğini görüp düşünelim. Ve olaylari, eğer o anki bakış açımız yeterli ve doğru değilse değiştirmeye çalışalim. Teknoloji ve yaşadiğimiz çağ bu kadar hizli değişirken, bizler ayni ve hiç değişmeyen tabu olan bakiş açimizla günümüz hayatina ve gerçeklerine biraz eğilip bükülmeden, değişim yaşamadan ayaj uydurabilmemiz mümkün değil. Umarim sözlerim doğru okunup anlaşilir ! Ve doğru mesajlar alinir :)) - +1 yıl
çok güzel demişsiniz ben siz öyle düşünürüz ama bizim düşünmemiz yetmiyor bu aşamada Erkek milleti değil mi 10 dk zevk için karşısındakinin neler düşüneceğini neler hissedeceğini bilmeden umursamadan işini halledip giderler olan bizlere olur bazı erkekler hariç ama geneli cinsellik biz kadınları cinsellik obje olarak görürler yat deyince yatacak kalk deyince kalkacağımızı ama işin öyle olmadığını öğrenmeliler
- +1 yıl
İnşallah okurlar anlarlar şimdiye kadar anlamamışlar şimdi bunu okusunlar siz ben anlatmış olalım her şey cinsellik değil hele kadın cinsellik aracı değil onları bir hafta kadın yapsak biz onlara yaptıklarını yapsak anlarlar o zaman ne çektiğimizi neler hissettiğimiz görürler evet haberlerde gazetelerde internet de burada bile kızların nasıl kullanıldığı aldatıldığı psikolojik sorunlar yaşadığını görürüz ama anlayan yok
+1 yılşu zamanda ne sevgili ne evlilik düşünüyorum aman benden uzak kalsın güvenim kalmadı yalan var aldatma çok güveniyorsun o bile sırtından vurur Allah sonumuzu hayır etsin hayırlı kısmetler versin
22 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler eig seçtiğiniz için
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
33Cevap
+1 yılİkili ilişkilerde herzaman duygu ve hisler önemli benim için cinsellik her zaman sonra gelir onun kişiliği önce gelir 4*4 lük bir fizik olmayabilir güzellik fizik bunlar gelip geçici cinselliğe gelince bu kadın, ın tasarrufunda olmalı ikili ilişkide o istemez ise zorlamam.
02 Yorumla- +1 yıl
Ben 4*4 lük fizik bulunmaz anlamında söylemedim olmazmı ne kadınlar var kusursuz fizikli fakat benim önceliğim arakter ve kişiliktir.
Evlenmek için diyenler yalan atıyor. Farklı şehirlerden bile arkadaşlarım var farklı mahalleden olanlarda var yaşadığım yerde hepsi cinsel ihtiyaçlarını görmek için çıkıyor. İngilizce kursuna filan kültürlü yerlerede gittim orada da aynı. Evlenmek filan bahane erkekler alayı sallamız hepsi cinsel ihtiyaçlarını giderip sağ el mahkum kalmamak için çıkıyorlar.
02 Yorumla- +1 yıl
Benim hiç sevgilim olmadı hiç arayışlara girmedim eğer girmek istersem şu nedenle girerdim. Ailem yıllardır bana baktı hep yanımda oldu onlarda haklı olarak torun sevmek istiyorlar sırf onları üzmemek ve isteklerini yerine getirmek için mantık evliliği yaparak onlara torun sahibi etmek için bir kızla sevgili olup ileride evlenirim. Yani ben aşk aramıyorm sevgili edineceksem evlenmek için yani o da ailemin isteği nedeniyle.
+1 yılYaşım 45 benim yaşamış olduğum eski yıllarda sevgililik evlilik değerli idi herkes evlenmek sevgili olmak için can atardı.
Ama şu devirde bırakın sevgili olmayı evlilik kurmayı evlilikler uzun sürmeden 1 yıl 2 yılda boşanmalar neden olur herkes evliliğe sevgili olmaya gereken önemi vermiyor sadece kendi zevklerini düşünür olmuşlar kızları kullanırlar cinsellik dürtüleri gidermek için bu devirde kız olma hatta kız olmak inanın zor her seni seviyorum seninle ölürüm diyene inanır kanar oldular sonra kendileri kullandırırlar üzülürler
Tanışma sadece ama sadece evlenmeyi düşünüyorsan yapılmalı o kişi ile sevgili olmalı sevgili ve evliliğe gitmeli bu ilişki ve tek o olmanı hayatında ikinci üçüncü kişiler asla olmamalı00 Yorumla
+1 yıl@mesmerize hanım nasılsınız dünden beri kafama takıldı içimde bir hüzün oldu mesmerize hanım neden engelledi diye ben mesmerize hanıma nerede yanlış yaptım onu incitecek düşünmekten kafayı yedim engelleme sebebiniz çok merak ederim mesmerize hanım size nerede yanlış hata yaptım bilmek isterim eğer gerçekten size karşı hatalı saygısız bir davranışım olmuşsa sizin açıklamanızdan sonra asıl profilimi ve bunu sileceğim bir daha bu siteye girmeyeceğim mesmerize hanım engelleme nedeni açıklarsa benim cevabımda onun kafasına uymazsa siteye asla bir daha girmeyeceğim sadece beni de dinlemesini isterim engelleme nedenine karşılık bir cevabım olabilir bunu rica ediyorum mesmerize hanım idam mahkumuna bile son isteği sorulur benimde sizden acizine tek isteğim bu mesmerize hanım ve bu yeni üyeliğim olduğum için 2 exper olmam gerek mesaj göndere bilmek için siz gönderirseniz mesaj bende size cevabımı vermek isterim sizden bu anlayaşı göstermenizi istiyorum
00 Yorumla
+1 yılKızla tanışma amacım hep ilk önce dostluk arkadaşlık olmuştur arkadaş olunca zamanla onu tanımaya başlarım düşünceleri kafamda uyarsa hiç saklamadan gerçek duyguları söylerim seviyorsam seviyorum demişimdir karşımdaki insana hep açık olmuşumdur hep empati yaparım onun yerine kendimi koyarım baktım olmadı kafa yapılarımız uymaz dost arkadaş olarak kalırım dostluk da önemli değerli benim için o insanın dostluğunu kaybetmek istemem sevgilim olursa da onun eline beyaz altın tek taşımı alır takarım eşim karım yaparım o benim için hayatın anlamı olur onu hiç üzmem hep mutlu etmek isterim.
Asla tanışmalarda cinsellik düşünmedim düşünmemde Kadını asla cinsel obje olarak görmedim hele hele sevdiğim insanı ve insanları
cinsellik istesem sevgiliye gerek yok bu işi yapan kişiler var çevremde zaten 8 10 arkadaş var giderim onlarla işimi görürüm
sevgilim varsa görüşmem ama sevgilime de cinsel acıdan bakmak yaklaşmam evleninceye kadar00 Yorumla
+1 yılönce sosyal arkadaş olarak başlar, tanışırsın sohbet eder muhabbet eder hakkında bilgi edinirsin, kişiliği karakterini öğrenirsin, eğer o sırada gönlünde başka bir insan yoksa ve bu kişide standart ve kriterlerine uyuyosa kendiliğinden bişeyler oluşur... Hadi sevgili olalım felan denilmez olmaz öyle bişey... Eğer kalbiniz zaten doluysa bu kişi sosyal arkadaşınız olarak kalır...
01 YorumlaHiç bir şeyin beklenmediği, hatta ve hatta müstehcen şeyleri düşünmeyi insanın kendisine yakıştıramadığı, kokulu bir mektup, gizlice görüşülen telefonların olduğu zamanlarda öğrendik beklentisiz sevmeleri..
*Şimdilerde ise kadın erkek ayırmaksızın ilişkilerin temelinin kişisel çıkarlar üzerine kurulduğunu, daha ilişkinin en başlarında bile bu ve buna benzer planlar yapıldığını düşünüyorum..
Bu sebepledir ki; benim ve yaşıtlarımın şanslı bir jenerasyonun mensubları olduğumuzu kanıksadım.02 Yorumla
+1 yılİlk tanışır bir birimizi nasıl biri olduğumuzu anlamaya çalışırız ilk arkadaş olmak önemli temel sağlam olmalı oda arkadaşlıktan geçer sevgili olmak bana göre eşin olacak kişidir onla çıkar gezerim başkası olmaz ama günümüzde sevgili olayı farklı oldu insanlar her gün sevgili değiştirir oldu bir kişinin haftada neredeyse 4 tane sevgili daha fazlada olur artık sevgili günümüzde gündelik oldu
02 Yorumla- +1 yıl
evet çok haklısınız söylenecek çok şey var ama insanın boğazında düğümleniyor kelimeler güzel duyguları güzelce yaşayamaz olduk
her insan aslında tanışma amacı sevgilisini bularak hayat arkadaşını bulmuş olmak onla evlenmek olmalıydı dı derim günümüzde ise sevgili demek gönül eğlendirilmek için kullanılan biri oldu sinemaya bara eğlenceye tatile gidecek eğlence aracı olarak görünür durumda ya insan artık evlenmeyi tek eşliliği değil günü gün etmeyi daldan dala konmayı her çiçekten bal almayı amaç edinmiş cinselliği ön plana itmiştir her şey cinsellik olmuş
02 Yorumla
+1 yılamaç arkadaşlık dostluk olursa sevgili oluruz evleniriz bunun için tanışılır sevdiğine nutelle sürüp yalamak sevmek öpmek güzel olur onun her yerini nutelle sürerdim ama sevgilimin eşimin sakın beni sapık sanmayın olur mu :)
Kızlarla cinsellik amaçlı tanışmam ama cinsellik isteyen kız olursa gelip söylerse de hayır edemem00 Yorumla
+1 yılTanışma konusu ise hep bu konulara ciddi yaklaşmışımdır adı üzerine tanışma ve karşımdaki kişinin hislerine önem vermişimdir tanışma amacım dostluk olur ilk etap da dostluk ilerledikçe ilişkinin şekli ona göre şekillenir ama bu asla cinsellik tek gecelik ilişki olmaz benim için bu düşünce ile zaten tanışmam bana ters düşer karakterime kişiliğime uymaz
00 Yorumla
+1 yılİnsan neden tanışmak sevgili ister ilk önce bunu cevaplamak gerek insan sırtını dayayacağı acısı ile tatlısı ile günlerini geçireceği yalnızlığını paylaşacağı bir dert ortağı arkadaş kanki eş sevgili olacak bu özellikleri paylaşacak birini arar tek biri olacak ve hayatını onla sürdürecek ama şu ortamda bu konulardan uzak durmak gerek bir adım atmadan önce çok iyi düşünmek gerek
00 YorumlaKızla tanışma amacım arkadaşlık olur onu tanıdıkça ya dost kalmayı ya da sevgilim olmasını isterim sevgilim olursa da tabi ki evlenmek olur isteğim
günümüzde sevgili olayı kalmadı gündelik haftalık saatlik aylık arkadaşlık oldu sevginin değeri kalmadı bir çoğu kendi zevkinin peşinde oldu00 Yorumla
+1 yılbenim ilk güzel dostluk arkadaşlık olur zamanla anlaşır uyum olursa eşim olsun isterim her erkek gibi cinsellik gelmez zaten cinsellik düşünsem o kızla tanışmam ciddi düşündüğüm kıza o gözle bakmam bu arada takip edebilirsiniz dediniz onaya gönderdim beklerim onayınız :) mesaj kutunuz kapalı :)
00 Yorumla
+1 yılTanıştığım ve sevdiğim insanı çocuğumun annesi yaparım cinsellik gibi duyguları düşünceleri asla ama asla diyorum sevdiğim olsun başka biri olsun düşünmem aynı şekilde benim kız kardeşim olabilirdi çocuğum kız olursa nasıl onlara böyle yaklaşılması beni üzer kızdırırsa ben nasıl başka kızlara bu gözle bakarım şu söz çok güzel burada etme bulma dünyası derler bu gün sen edersen bir gün gelir sana ederler...
00 Yorumlatanışma hayat arkadaşını bulmak idi ama maalesef şimdiki tanışmalar seks eğlenmek tozmak gününü geçirmek oldu evliliğe kimse sıcak bakmaz kızı erkeği cinsellik arar oldu kızlar sevdiğini sandığı kişiyi kaçırmamak için anal olsun oral olsun hatta kendini verir oldu sırf o kalsın onla evlensin diye kendini kullandırırlar erkeklerde kullanır bunun bir çoğunu zaten bu sitede cinsellik aşk ayrılık flört kısımlarında bol bol duyarız çok acı
01 Yorumlatanışmanın iki amacı vardır ya arkadaş olmak ya sevgili bunun dışındaki bir düşünce bana ters gelir ama bir çok erkeğe ters gelmez sevgili olduğum kızla tabi kide evlenmek isterim o amaçla davranışlarıma dikkat eder hislerimi sevgilime yansıtırım oda kabul eder ise evleniriz amaç bu sevgili olmanın gayesi
amaç sadece cinsellik ise sevgili olmanın gereği yok ki bu dönemde sevgili olmak cinsellik anlamında kullanılıyor buda üzücü benim kendi adıma00 Yorumla
+1 yılTanışma amacım elbette dostluk olur hemen sevgili olunmaz çoğu erkek cinsellik için gönül eğlendirmek için tanışır flört eder ben ise hayat arkadaşımı bulmak için tanışmak isterim bu amaçla tanışırım her şey olumlu olursa ikimiz için sevgili oluruz sonu da evlilikle biter
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDuygusal boşluğu doldurmak, sevmek sevilmek, ilgilenmek ilgilenilmek, dertleşmek, sohbet etmek, birlikte vakit geçirmek, gezmek, eğlenmek, birlikte yiyip içmek, el ele tutuşmak , sarmaş dolaş olmak...
Her şey..12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılRica ederim :)
+1 yılŞu dönemde ve hep kalıcı inandırıcı üç sevgi var Allah sevgisi Aile sevgisi çocuk sevgisi diğer sevgiler inandırıcı değil güvensizlik dolu yalan var kandırma aldatma ihanet saygısızlık var ben duygusu var
00 Yorumla
+1 yılben korkar oldum artık kariyer yapmaya karar verdim o zamana kadar belki düzelir ortam evlenecek insan buluruz yalansız sadık güvenilir sevgi dolu dürüst bir insan
00 Yorumlasevgi mi dediniz hani nerede var mı öyle sevgi verecek bir ömür boyu sevgili olacak insanlar sevgi yok artık çıkar var çıkar
02 Yorumla
+1 yılbir kızla evlenmek için tanışırım evlilik olmaz ise arkadaş dost kalırız günümüz şartlarında sevgili kelimesi kalmadı ki herkes bir birini kullanır oldu güven saygı yok yerini aldatmalar yalanlar aldı
00 YorumlaBen evlenmeyeceğim (bunu düşünmediğim) biri ile sevgili olmam
10 YorumlaKarşında olan insana bağlı genelde. Bazen arkadaşlık, bazen aşk, bazen aşk ile karışık seks. Hepsi iki tarafın karşılıklı tepkilerine bağlıdır.
00 YorumlaSevilecek olanı sevmek çitilenecek olanı çitilemek için başka bir alternatif olabilirmi
00 Yorumla
+1 yılben sevgili olmak için tanışırım sevgili olursam da Allah kısmet ederse evleniriz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 436 cevap paylaştı.
+1 yılaşk bitti , sevgi yalan varsa yoksa uçkur
01 Yorumla Genelde onlar gelir ben gitmem o yüzden bilmiyorum
02 Yorumla
+1 yılmaksat muhabbet :)
01 YorumlaEvlenmek için...
01 Yorumla
+1 yılgüven yoksa olmaz
00 Yorumla
+1 yılben sexs diyom
00 Yorumla
Devamını Gör(18)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bir kızla ya da erkekle tanişmanizdaki amaç nedir? Ne niyetle bir arkadaşlığa, flörte başlarsınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler