Aşk İlişkileri Size evlenme teklif eden birini unutur musunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl kızlar soruyor konu etiketini aşk ilişkileri yapar mısın Size evlenme teklif eden birini unutur musunuz? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ModernScientist Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. 2 kisiden evlilik teklifi aldım. İkisi de benden yaşça büyük olduğu için kabul etmedim 0 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. unutmam hayir 1 2 Yorumla Soran 1 yıl kabul etmediğin için pişman oldun sonra ne yaparsın Yorumla yarenimsii 1 yıl pisman olmam da oldum diyelim ki hicbir sey yapmam is isten gecti artik Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,8b cevap paylaştı. Unuturm mecburen 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl hayir unutmayiz 0 2 Yorumla Soran 1 yıl kabul etmesen sonra peki pişman oldun ne yaparsın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl duruma kisiye gore degisir bilemem Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
2 kisiden evlilik teklifi aldım. İkisi de benden yaşça büyük olduğu için kabul etmedim
unutmam hayir
kabul etmediğin için pişman oldun sonra ne yaparsın
pisman olmam da oldum diyelim ki hicbir sey yapmam is isten gecti artik
Unuturm mecburen
Evet
hayir unutmayiz
kabul etmesen sonra peki pişman oldun ne yaparsın
duruma kisiye gore degisir bilemem