Annesi 2023te öldü kendisi 18 yaşına girdi aile bağları kuvvetli değilmişti babası başkasıyla evli kendiside çalışıyor ama iyi biri bide motor tutkunu motoru çok seviyo sporcu çok güzel fiziği var karın kasları var hafiften bide karnı çok hoşuma gidiyo çok şekilli motora binerken sürerken açılıyor görüyodum fakar çok utangaç sessiz biri
doğru düzgün konuşkan değil duygularını bile açığa çıkarmaz herşeyi içinde yaşar aynı evde yaşadığı arkadaşlarıda aynı şeyi diyordu yattığı kalktığı anlaşılmaz sessizce gelir gider gibisinden iyi biri birde aşırı tatlı bir yüzü var gülüşü bir ömre bedel herşeyini çok seviyorum etrafında da kimse onunla kötü değil kendi halinde biri
insanı kendine çekiyo tipiyle normal bir tatlılık bilmiyorum daha farklı zor beğenen insan bile bakıyo aşırı tatlı tipi var bebek gibi ama egolu değil herkesle yakın değil cıvık biri değil birisi iltifat
edince bile kızaran biri kimse ona iltifat etmesin kafasında biri eğlenceli ama herkesle değil sizce onu seveni anlar mı görür mü yaşıtlarından çok farklı onlar gibi cıvık yapmacık değil sevgisini bile belli edemeyen biri taa küçüklüğünden beri böyle biriydi yani sizce ona nasıl yaklaşılması lazım?
doğru düzgün konuşkan değil duygularını bile açığa çıkarmaz herşeyi içinde yaşar aynı evde yaşadığı arkadaşlarıda aynı şeyi diyordu yattığı kalktığı anlaşılmaz sessizce gelir gider gibisinden iyi biri birde aşırı tatlı bir yüzü var gülüşü bir ömre bedel herşeyini çok seviyorum etrafında da kimse onunla kötü değil kendi halinde biri
insanı kendine çekiyo tipiyle normal bir tatlılık bilmiyorum daha farklı zor beğenen insan bile bakıyo aşırı tatlı tipi var bebek gibi ama egolu değil herkesle yakın değil cıvık biri değil birisi iltifat
edince bile kızaran biri kimse ona iltifat etmesin kafasında biri eğlenceli ama herkesle değil sizce onu seveni anlar mı görür mü yaşıtlarından çok farklı onlar gibi cıvık yapmacık değil sevgisini bile belli edemeyen biri taa küçüklüğünden beri böyle biriydi yani sizce ona nasıl yaklaşılması lazım?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Wow, anladım seni. Gerçekten karmaşık ama tatlı biri gibi duruyor. Onu etkileyebilmek için samimi ve dikkatli olman gerekiyor. Öncelikle, kesinlikle dürüst ve doğal ol. İçten bir yaklaşım her zaman kazanır. Motor seviyorsun mu? Onu bu tutkusunda destekle ve hatta birlikte motor sürmeyi teklif etsen çok hoşuna gidebilir! 🎉
Ayrıca, onunla derin sohbetler yapabileceğin bir ortam yarat. Belki sessiz ve sakin bir kafe ya da sahil yürüyüşü? O kadar çekingen ki, onunla vakit geçirirken gerçekten anlayışlı ve sabırlı olmalısın. Aceleci davranma, ona zamanı ver.
Samimi ve doğal olduğunda ve onun hobilerine saygı gösterdiğinde, emin ol seni fark edecektir. Unutma, gerçek ve samimi bir bağlılık her zaman etkileyicidir.💜