Merhaba KS
örnek veriyorum kafede veya dışarda metro, otobüs, veya herhangi bir yerde bir kız gördüğünüzde nasıl tanışabiliriz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhaba KS
örnek veriyorum kafede veya dışarda metro, otobüs, veya herhangi bir yerde bir kız gördüğünüzde nasıl tanışabiliriz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Genelde yaklaşılmaz :d
Herkes çok gergin kanka kızlar falan 5 yıldız artık, lawyerup bile yetmiyor :D (Bu kısmı anlamak zorunda değilsin asşlkdjsadas)
Anlat bro
boş ver kanka, oyun oynamış olman lazım :d
Baktım da haklısın haidhshsh
slkşsjglkşjsgşslagagsag
İshxuaisjcjajsidhxhshshch
onlar eskidendi artık şu atmosferde bir kıza yaklaşmak çok zor. yani kız bi huylanırsa oracıkta bir kamyon dayak yersin haberin olsun.
Evet ama işte o sorun var bu sorun var diye herşeyden kaçarsak ne olacak sonumuz? Zaten hiç arkadaşım yok :(
sosyal medyadan kovala. milletin zaten şu an canı burnunda öyle bir şey arıyorlar yani bütün hırslarını senden çıkarırlar boş ver sen bu kızlar soruyor da bul işte. tonla kız var yani denk gelir bir tane :)
Yok be birader sosyal medya kızları genelde hep paracı oluyor tabi olmayanlar da var ama kızlar soruyor da da bulmak samanlıkta iğne aramaktan farksız
yani orası öyle tabi ama şey dicem bu ismeklerin kültür sanat merkezlerinin falan kursları oluyor bedava. bilgisayar ingilizce italyanca kursları falan oralara git orada denk gelirsin muhtemelen sizin sınıfta olmazsa başka sınıfta oralard gidip konuşursan bir şey olmaz
Olabilir haa deneyebilirim ama önce kurs bulmam lazım sanırım şu an alımlara
Kapalı kurslar
hayır hayır git sen ismek ya da kültür sanat merkezlerine illa kafana göre bir kurs bulursun gidersin ortamını yaparsın orada
Tamamdır söz deneyeceğim:) umarım kayıt olabilirim :)
olursun büyük ihtimalle hadi bakalım :)
Olursa bir arkadaşım falan bu yollarla çok süper olur hem ilgi alanı falan bu olay uzaar gider :)
aynen :)
Merhaba tanışabilir miyiz diyerek
Hadi ya öyle mi vay canına. ben muhabbeti açabilecek bişi soruyorum mesela sana şöyle desem merhaba tanışabilirmiyiz desem ne yaparsın? Konunun açılması lazım
Baştan kaybedersin
Neden ne yaparsam konuşmaya başlayabilirim veyahutta numara instagram vs alabilirim
Kimse tanımadığı sokakta pat diye yaklaşan birine no vs vermez. Karşındaki kişi sana ilgili olmalı o da sokaktan geçerken olmaz
Sokaktan geçerken değil örnek metroda toplu taşıma yerlerinde göz göze geldik o zaman diyorum numara zaten vermezler de instagram falan ulaşabileceğim bir yer olabilir
Her göz göze geldiğinin peşine düşersen iş var
Ya ablacım tabiki her gördüğüme de asılacak değilim zaten genelde denk geliyor arada hoşuma giden kızlar oluyor o yüzden dedim.