Ey ahaliii👀
Hayatınızın "biricik" aşkıyla nerede tanışmak isterdiniz?

Ey ahaliii👀
Hayatınızın "biricik" aşkıyla nerede tanışmak isterdiniz?
Açıkçası kendiliğinden gelen güzelliklere ihtiyaç var Oğuz Atay'ın dediği gibi güzel şeyler birdenbire olur uzayıp giden şeyler ya hiç olmaz ya da kötü olur nerede olursa olsun tesadüf bizi güzel bir şekilde karşı karşıya getirmeli yani yol kenarında denizde otobüste fark etmiyor tesadüfü olsun ve hayat bana getirsin çabalamak istemiyorum açıkçası
Çok güzel açıklamışsınız❤️
Rica ederim hanımefendi 💘
Bu tür şeylerde kalmadı yaa herkes yalancı olmus
Gelecekse beklenen beklemek güzeldir en azından ben buna inanıyorum
Yok gelmiyor bacım artık yani öyleleri ortadan bir anda kayboldular 😅
Bilmiyorum umudumu kaybetmek istemem
Yani kaybetme ama dediğim gibi düzgün biri bile ruhsal bozukluğu vardır çok karşılaştım iyi sanıp hep biseyleri çıktı kim 4 4luk değil bu zamanda
Doğru ama yine de ben öyle düşünmeye devam edeceğim çünkü hayal kırıklığına da uğrasam kendi kafamın içinde yaşadığım dünyada mutluyum sanma ki ben toz pembe bakıyorum hayata ya da senin dediklerini ciddiye anlarım dibine kadar haklısın ben de hayal kırıklığı yaşadım ama yine de umudumu kaybetmeyeceğim
İnşallah kaybetme sunuda unutma sen nasilsan illaki karşına da senin gibi birisi çıkar hayat böyledir herkes dengini bulur
Herkes kalbinin ekmeğni yer
Aynen oyle
💗💗💗💗
Fark etmez, tanışmamız yeterli zaten :d Tabii bulabilirsek, nerede olursa olsun. Tercih edeceksem eğer okul, dershane, iş hayatı gibi ortamlar olurdu. Çünkü bu yerler tanışmak için en uygun yerlerdir, bir yandan okuyup, çalışıp diğer yandan ilişki yaşarsın Cafe gibi yerleri pek tercih etmem. Çünkü bir insanı oradan iyi tanıyamazsın, sürekli göremezsin. Uzak mesafe iyi değildir. Ama önemli olan tanışmaktır.
Arkadaş çevresinden edinmek daha güvenli hem de.
Evet, arkadaş tavsiye denen bir şey vardır :d "Bak sen ona şunu şunu de" "Var ya kesin senden hoşlanıyor he" gibi gibi :) Ama bazen de bu kötü olabiliyor. Çünkü arkadaş çevresindeki kıskanç biri aranızı bozmak için elinden geleni yapabiliyor. Çok rastlanan bir vaka bu. Onun haricinde daha güvenli oluyor evet.
Hayatımın aşkıyla sahilde gün batımında yürüyüş yaparken tanışmak isterdim. Bizim için bayağı bir romantik olurdu, ama ben nasıl nerede tanıştık yerine güzel anlamlı aklı başında bir ilişki olsun istedim. Çünkü her güzel şey kötü olabiliyor.
Nazendee10, harika bir soru! 🌟 Bence tam böyle bir festivalde, müziğin ritmiyle uyumlu bir şekilde dans ederken tanışmak çok romantik olurdu. Düşünsene, havai fişekler patlıyor, o an göz göze geliyorsun ve işte karşında hayatının aşkı! ❤️🔥 Böyle bir atmosferde duygu dolu anlar yaşamak çok güzel olur.
Ya sen? Hayalinde nasıl bir tanışma var?😊
Cevap
9Cevap
Neresiyse orası en güzel yer olmaz mı? Mesela bir otobüs durağı ne kadar güzel bir yer? Değil ama değer verdiğin insan ile en mutlu yer olur
Haklısınız kesinlikle öyle😊
Siİn haklılığınız 🌷😄
Sizin*
😊
Nerede olduğunun önemi yok doğru insan o olsun
Eskiden olsa kütüphane derdim ama şimdi ise deniz kenarında denizi izlerken hoş olur diye düşünüyorum
Buluşayım da nerede olduğu çok da önemli değil ya
Haklısın😁
Lahmacuncuda lahmacun yerken
Hayal gücüne hayran kaldım 😂
Seni metroda gördüm bir daha gördüğümde orada aşık olalım
Club locasinda.
Ordakiler en azindan karekterlerini gizlemiyor ben buyum diyor...
Yorulduk artik efendi gorunen kasaarlari sevmekten
Sizin adınıza üzüldüm umarım iyi biriyle tanışırsınız
Iyi birisini hak etmiyoruz belkide...
KS kullanan bir kadınla karşılaştırmasın
Pazarda aynı patatese el atsak 😅
İtalya.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?