Hayatınızın aşkı ile nerede tanışmak isterdiniz?
Sinemada
Okulda
Otobüste
Parkta
Kafede
Düğünde
Nikah salonunda
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Hayatınızın aşkı ile nerede tanışmak isterdiniz?
Açıkçası farklı tanışmak isterdim güzel olurdu tam da birbirimize böyle bir şeyler ikram ederken konu konuyu açarken sohbet ederken birbirimizin telefon numarasına kadar gitmeyi isterdim hatta onun hemen telefon numarasını vermek yerine birkaç gün parkta buluşmayı teklif etmesi daha çok hoşuma giderdi çünkü eski zamanlarda öyleymiş birbirini seven insanlar pastanede parkta ve benzeri yerlerde buluşulmuş, 😇 ama tabii ki nasibin ve kısmetin nereden geleceği hiç belli olmaz hiçbir şey için bu hayatta Büyük konuşmamak gerektiğine inanıyorum.
Cevap
4Cevap
Benim için fark etmez gerçetken nerede olursa olsun tanışayım yeter ama ben avm de karşılaşmak istedim özellikle de sinema girişinde
Ama o aşk olmuyor. Aşk aniden gerçekleşmez çünkü aşk zamanla ortaya çıkar. İlk kez tanıdığın birine aşık olamazsın ondan sadece hoşlanırsın diye düşünüyorum ben.
Zaten ilk görüşte aşk yok tanışmak için demiştim.
Lisede tanışmıştım, güzeldi. Yani okulda olabilir.
Hayatımın aşkıyla tanışma ihtimalim çok düşük çünkü hiç evden dışarı çıkmıyorum asosyalim hiçbir ortama girmiyorum
Aslında yakınımda olsun isterdim..
ortak tanıdık vesilesiyle gidilen bi ortam..
yurt dışı seyahatinde uçakta falan
Yani evet ama o aşk olmaz bence ilk görüşte falan. O anca hoşlantı olur. Ben şahsen ilk görüşte aşkın olduğuna pek inanmıyorum hoşlanırsın sadece.
Otobüste de pek farklı değil ki o zaman. Ayrıca şöyle bir şey de var , geçmişten taniyormuş gibi hissedip görür görmez kalbin cızlaması diye bir şey mümkün.. bence bunun adı da aşk ve geçmiş ruh bağına dayanıyor 🙂
Kütüphanede. Kabe'de olabilir 🥹
tanismak istemem
Haklısın bu devirde bende inanmıyorum aşka falan. Bende tanışmak falan istemezdim hepsi bence boş işler diye düşünüyorum ben. O yüzden istemezdim
Fark etmez
burada
Burada tanışan evlenen insan çok fazla. Ama şahsen ben sosyal medya aşklarına pek inanmıyorum ya. Eninde sonunda hepsi bitiyor çünkü.
Sosyal medya olmayan asklar da bitiyo ama :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?