Hayatınızın aşkıyla hangi ortamda tanışmak isterdiniz?
Nikah salonunda
Avm'de
Cafede
İş yerinde
Okulda
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Hayatınızın aşkıyla hangi ortamda tanışmak isterdiniz?
Hep hayallerimde okulda tanışmak vardı. Ben üniversitede çalışıyorum, öğrenci bana çıktı almaya, fotokopi çektirmeye gelecek. O zaman sık sık gelirse, gelene aşık olurum. (Tek dezavantajı yaş farkı fazla. Ben 33 yaşındayım, öğrenciler 19 ila 22 yaşlarında. Varsa hiç evlenmemiş ve sevgilisi yoksa 25-30 yaşlarında bir kız şansıma çıkarsa kaparım birini. En kötüsü ise, aynı anda birden fazla kişiyi beğeniyorum ve birini seçme konusunda kararsız kaldığım için olmuyor.)
Sevdiğim; ama henüz sevgili olamadığım bir kız arkadaşımla arkadaşın vasıtasıyla AVM'de tanıştık.
Yağmurlu bir gün de benim acelem varmış koştur koştur giderken yoldaki su birikintisinden geçen araç bütün suyu bana atmış, ben bi ton küfür savururken arabasından inmiş, birde ne göreyim kaslı yakışıklı bir erko😍 gelip benden özür dilemiş az naz niyaz yapıp hop atlamışım arabaya bana özür için kıyafet almış vs vs😂😂😂
Dizi olsun bu tutar bak😂
Cevap
11Cevap
Benim için hiç fark etmez karşılaşayım da
Sanalda olmasın da… spesifik bi hayalim yok… düzgün normal..
Aynen sanalda olmasını bende istemezdim. Genelde sanalda başlayan aşklar ileri zamanlara doğru sona doğru gidiyor diye düşünüyorum ben.
Önce kavga etmek isterim 😊
En güzel aşklar kavgayla başlarmış.
Aynen öyle. Genelde en büyük aşklar ya kavga ile başlar ya da nefret ile derler. Ben bu şekilde tanışmak istemezdim çünkü nefret ettiğim birini sevemiyorum.
Bize bu saatten sonra gökten şeftali yağsa karşı dağa patlıcan düşer seker seker totomuza saplanır misali
Heryerde olabilir nerden bileyim ben şimdi haytımın aşkı nerde nerde se obulsun beni düşnüpte kafa patlatamam.
Nerede olursa olsun farketmez, bi an önce tanışim yeter ayol😂
Tükiye hariç Avrupa'nın herhangi bir ülkesinde, herhangi bir yerinde..
Hiç biri. Yurt dışı tatilimde tanışsam iyi olur geri dönmem 😁
Ben kütüphanede tanışmak isterdim
Yanı evet kütüphanede bence tanışmak için güzel bir ortam. Kitap sorma bahanesi ile tanışıp kaynaşırsınız. O arada sohbet sohbeti açar öyle diğer.
Deniz kıyısında
Buda gayet güzel bence ilk tanışma için. Deniz kenarında oturup uzun uzun sohbet etmek dertleşmek gelecek hakkında hayaller kurmak bencede hoş.
çıplaklar kampında
Fark etmez 😄
Geniş ortamda rahat hareket edebilirsiniz !!
İş yeri olmasın açılamıyorum😂 neresi olursa olsun
Hiç bir yer güvenli gelmiyor artık ya tanısmayayım
Burada tanışalım.
Burada genelde flört eden daha çok yanı ciddi ilişki isteyen insan bence fazla yok. Birde sanal ortam olduğu için benim şahsen pek güvenim falan olmuyor.
tanıştım zaten
Kütüphanede❤
Zaman mekan önemsiz
Kütüphanede
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?