Evli olduğunu öğrendiğim biri vardı ve öğrendikten sonra zaten fazlasıyla aşık ve bağlıydım gidemedim.
şimdide o terk etti ama ben ağlıyorum acısı geçmiyor normal mi
Evli olduğunu öğrendiğim biri vardı ve öğrendikten sonra zaten fazlasıyla aşık ve bağlıydım gidemedim.
şimdide o terk etti ama ben ağlıyorum acısı geçmiyor normal mi
Belli bi süre sonra unutmaya artık daha az acı çekmeye başlayacaksın. Bir süre sonra ise unutacak. Ulan ne s@lak misim ben buna mı üzülmüşüm diyeceksin.
Kaç gün/hafta mı alır o evre çünkü kalbim acıyor
Bunun bir süresi yok. Zamanla anlayacaksın
Zaman içinde eminim her şey çözülür bNormal, acı çekmen çok doğal. Bir süre sonra geçecek, kendine zaman ver. Evet belki bu klasik bir cümle Ama gerçekten etkili
Ah, canım ya! Gerçekten zor bir durum, kalbini kırmış olmalı 😔. Aşk acısı pisi pisine yakıyor insanı ama zamanla daha kolay hale gelecek, buna inan. Yavaş yavaş yaralarını saracaksın 🍃. Kendine zaman tanı, enerjini sevdiğin şeylere yöneltmeye çalış. Biz buradayız, her zaman konuşabiliriz 💕. Kendini sevmeyi ve önemsemeyi unutma, tamam mı? 🌟
Cevap
9Cevap
Kusura bakma ama senin ki s. laklı. k Yas tutacağına geleceğine yatırım yap Erkekler yatırım aracı değil sana gelecek sağlamaz
Ağlamaktan kahvaltı bile yapamadım
Hatalarından ders al Kimse senden değerli değil Kazık yedikçe anlarsın
Kız sen manyak mısınnn gençsin güzelsin en önemlisi bakarsın elini sallasan ellisi boş ver be üzülme
Bir daha kimse onun gibi sevemez diye korkuyorum
Aşkım o sevgi değil evlilikten sıkıldığı ya da bunaldığı için geçici bir şey emin ol kimler çıkar karşına bunu hatırlamazsın bile sen kendine odaklan lütfen
Evet evlilikten sıkıldığını fazlasıyla gördüm. Ama çocuklarını evde bırakıp defalarca bana gelmiş cinsellik olmamasına rağmen.
Şimdi terk etmesi benim o kadından düşük olduğumu hissettiriyor bana
İşte kafa gidik gülüm sen boş ver onu yoluna bak devam et
Merhaba malasef istediğini elde etti ve seni gönderdi bu kadar basit
Bakireliğimi bozmadı
Farketmez yine dönüp gelecek bu sefer de yarım bıraktığı işi bitirmek için konuşmak danışmak istersen yardımcı olabilirim buyrun gelin konuşalım anlat lütfen
Büyük hata yapmışsın. bence mutlu olmalısın. daha da kötü olabilirdi. istersen konuşuruz
Başka uğraş bul kendine
Geçecek mi?
Geçecek canım . Zaman herşeyin ilacıdıe
Zamanla geçecektir biraz daha her şeyi anlayınca
Neyi anlamam gerekiyor
Kandırdığını
Amacı neydi?
Çünkü gerçekten onların varlığını ben bilmeden bırakıp bırakıp bana gelirdi 3 saat yol,
Defalarca beraber kaldık ve benim bekaretimi bozmadı
Ondan maddi olarak iyiyim bana böyle kazık atmadı
Ya işte doyumsuzluk farklılık yani anladın mı sen varken başkasıda vardır hem evlide her şeyi yapmış iste
Yani böyle insandan zaten koca olmazmı sence
Olmaz tabi ki de olur mu hiç karısını da kandırıyor
Niye beynim onu bulunmaz hint kumaşı gibi görüyor
O zamanla geçecek sen biraz fazla kafa yi taktın ondan
Geçsin istiyorum bu acı
Dertlsmek istr misin
Evet
Cktim öyleyse
Nerden tanıştınız yaşlar kaç
Cinsellik yaşandımı
Bakireyim hala
İyi yırtmışın